#1967082012-12-16 21:15:58 Válasz a #196693. hsz-ra
Szia Debi
Nagyon szívesen. érdemes meglesni, ott minden infót megtalálsz Most már több helyre is lehet utazni velük Most nyáron még csak Agios Sostisba és Laganasba. Mi Laganasban voltunk és nagyon nem bántuk meg. Véleményem szerint Agios Sostis picit messze van a központtól...
#1967122012-12-17 07:31:10 Válasz a #196709. hsz-ra
Szia Mickay!
Agios Sostis és Laganas között a vízben 25 perc,a főúton kb.35 perc a távolság.Mi volt hogy éjjel az úton több mint egy órát barangoltunk Ag.sostis felé,el lehet tévedni rendesen ha nem ismered a járást...
Pihenés szempontjából mindenképpen csendesebb helyet választottál,de azért érdemes belevetni magad a laganasi nyüzsgésbe néha,majd meglátod.Az sem utolsó hogy Laganasban az árak Ag.Sostishoz képest néha csak a fele,érdemes mindenképpen tájékozódnod.
#1967132012-12-17 07:33:21 Válasz a #196680. hsz-ra
Szia Sancho!
A Blue Waves nagyon klassz hely,megértem hogy visszamész oda.Drukkolok hogy jövőre ne szálljon belétek senki és akkor rengeteg szép helyet fel tudsz még fedezni a szigeten.
Ma Agiou Dionisiou van vagyis a mindenki unnepel, akit Dionisiosnak vagy Dionisianak hivnak!! ez nagyjabol a sziget felet jelenti:) mindenkit fel kell hivni es at kell menni tortaval a kezben felkoszonteni.
Karacsonyi hangulat, diszites a legszebb Gorogorszagban!
Egyszer erdemes telre tervezni egy utat, olajszuretet is megnezni erdekes lehet mindazoknak akik nem mediterran helyrol valok.
a tengerparti setany vegig kivilagtva a palmafak feldiszitve a tereken 2meteres mikulasok es nagy karacsonyfak es a masik oldalon pedig a tenger
kell ennel tobb:)
#1967282012-12-17 20:26:45 Válasz a #196635. hsz-ra
Χρονια Πολλα
a szallas a Denise beachtol nagyjabol 20meterre talalhato a szemkozti oldalon, neten nincsen fent, mivel kis csaladias apartmanhazrol van szo. tengerhez kozeli, a szobak tisztak es gorog studioknak megfeleloen berendezettek.
#1967582012-12-18 12:46:57 Válasz a #196709. hsz-ra
Szia Mickay!
Közben csicso megelőzött Mi, mint írtam is Laganasban voltunk és ott nézelődtünk az utazási irodáknál. Meg szerettük volna tudni honn indulnak a hajók, hol a kikötő. Mindenki azt mondta, hogy ó csak itt egyenesen végig kell menni. Ez persze nem igaz. Mi egyszer el is tévedtünk. Nagyon sokat gyalogoltunk, végig a buli utcán és annak a végén kll rlmrnni még valami utcába és egy olajfa liget mellett, aztán úgy le a kikötőig, ahol egyébként a Diszkó sziget is található. Amikor minket vittek a szállásokhoz, a busz 90 %-a leszállt Agios Sostisban és én meglepődtem, mennyire kinn van mindentől és csak lestem ogy nem volt ott semmi. persze biztos nem így van, de buszról még a szállást sem lehett látni, csak néhány ház volt ott és egy edrő ami felé elindultak a többiek. Nekem olyan érzésem volt, hogy nagyon messze van mindentől, de eprsze ezt sokan meg fogják cáfolni és tudom hogy akik ott voltak nagyon jól érezték magukat, de Laganasban több minden volt és nagyobb élet is. A tengerparton is át lehet sétálni a kikötőhöz, de megmondom őszintén nekem sejtelmem sincs arról hol is lehetett a szállása a másik csapatnak, mert amikor arra jártunk még nyomát sem láttam. A mi szállásunk ki volt táblázva a főúton egy nyillal, hogy merre kell menni, ha esetleg eltévedtél volna. Kérem azokat akik Agios Sostisban voltak meséljenek róla, mert én csak azt tudom róa, hogy szerintem messze van, így én nem is tudok tanácsot adni senkinek, hogy hova is menjen. Azt tudom hogy Sostisban olcsóbb volt a szállás...
#1967592012-12-18 12:49:53 Válasz a #196713. hsz-ra
Szia csicso!
Jaj de drága vagy köszönöm szépen Igyekszünk majd óvatosabbak lenni. Február környékén szeretnénk lefoglalni az utat, hgy aztán már csak a készülődésre kelljen koncentrálni Ha sikerülne, akkor ugyanakkor mennénk, tehát Július vége felé. Reméljük összejön
Látom jövőre mégsem Pargára utazol, hanem visszatérsz Zakynthosra.
Háát, nekünk jövőre kimarad a görög út, pedig már kész útiterv volt a fejemben, de közbeszólt egy igen nyomós érv: jövő nyáron babánk lesz!
De Mindenkinek nagyon jó tervezgetést jövőre, én is mindig benézek és segítek, ha vmiben tudok.
#1967632012-12-18 14:50:23 Válasz a #196761. hsz-ra
Sziasztok Aniferi!
Örülök a jó hírnek,gratulálok!!!Hellas fórum baba!!!
Majd 2 év múlva bepótoljátok a Görög nyaralást,rengetegen viszik a gyerkőcöt is a tengerhez.
Szia sancho!
Köszi a gyors választ,remélem azért nem lesznek akkora távolságok és szét tudunk rendesen nézni a környéken!
A part szép?Tiszta? Idén Kefalonián voltunk ott minden frankó volt!
AniFeri ! Előre is gratulálok és hidd el nekem ez lesz a legszebb dolog az életedben!