Sziasztok!
December 4-én az Apollontravel elkezdte feltölteni a Facebookra jövő évi árait azzal, hogy foglalni január 2-től lehet.
Ma, december 27-én arról tájékoztattak, hogy Thassosra se május 25-re, se június 1-re nincs már hely. Szerintetek, hogy működik ez? Már második éve, hogy nem tudok az Apollonnál foglalni.
#1968952012-12-27 22:07:47 Válasz a #196894. hsz-ra
Szia!Nagyon szomorú lettem ,mert mi is Thassosra szeretnénk utazni,és nekem is a januárt mondták,hogy lehet foglalni!!Az idén mi is lemaradtunk,pedig jan 10.én akartam foglalni!!A többi időpontokra van még helyük?
Köszönöm
Szia 1962!
Azt mondták június 8-tól van még hely, csakhogy az már drágább. Én is nagyon csalódott vagyok. Most át kell gondolnunk, hogy mi fér még bele. Szerintem ez nem korrekt dolog az iroda részéről.
Sziasztok!
Olvasom itt, hogy miket irtok a foglalásokról, és hát ez elég döbbenet, hogy így működnek a dolgok, bár nem értem, hogy lehet ez, a bennfentesek megkapják hamarabb az infokat, és foglalhatnak? Nem túl korrekt ez sehogy sem.
Mi megint Thassosra megyünk, és úgy érzem, jól döntöttünk már tavaly is, hogy nem irodán keresztül utazunk...
Mi tudtunk foglalni az Apollonnál, igaz 2 apartman közül az egyiket elvitte egy csoport, de korrektek voltak és kb.3 nap múlva telefonáltak, hogy melyik hely lehetséges az általunk választottak közül. Igaz mi régóta velük utazunk (vagy általuk).December közepén voltunk bent foglalni, előleget sem kértek, csak januárban kell fizetnünk és 15 % kedvezményt kapunk. Nekem nincs gondom velük.( ja csókos sem vagyok)
#1969042012-12-28 10:26:15 Válasz a #196901. hsz-ra
Márta, akkor Nektek ezek szerint szerencsétek volt.
Valószinűleg az információáramlással van a probléma, keveset tudnak az emberek a foglalás módjáról.
nálunk is hasonló a terv (Thassos - Apollon), ezért gyorsan írtam nekik, és ezt a választ kaptam:
2013. január 2.-tól lehet hivatalosan 40% előleggel lefoglalni az utakat, de addig is nagyon szívesen félreteszem a szállást erre az időpontra Önnek!
Félretéve: 2hét 2fő, Hotel Achillion augusztusban.
#1969152012-12-28 19:00:28 Válasz a #196911. hsz-ra
Apollon travelnél ha előfoglalás keretin belül foglalsz 2 hétre akkor hogy jön ki az ár? Én arra tippelnék, hogy az ultra frist minute árhoz hozzáadják a második hét szállásának az árat. Vagy nem?
Teljesen mindegy, hogy mi a neve foglalás, vagy félretevés nekem ez így akkor sem kerek. Akkor lett volna korrekt, ha azt mondják, hogy a meghirdetés után lehet félretetetni és január 2-től foglalni. Így olyan érzésem van, hogy valami nagyon nem stimmel a foglalások körül - még nem is lehet foglalni, de már nincs hely. Hmmmm, hogy is van ez? Mégnem nyitott ki a bolt, de már elfogyott az áru?