Görög filmek, könyvek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország
Hozzászóló Üzenet
# 661
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196949 Üzenet linkje2012-12-30 17:20:57 

Messinia írta:
Sziasztok!
Na, most sikerült megnéznem a Mediterraneo c. filmet, és mindenkinek nagyon ajánlom, főleg, a vérbeli görög fanatikusoknak! Kifejezetten üditő, megmosolyogtató, ezeken a téli napokon, engem kifejezetten feldobott.
A kedvenc mondatom belőle, mikor az elején az olasz katona hozza magával a szamarát is, erre mondja neki a másik:
Mi a francnak hoztad, hiszen a görögök látják el az egész világot szamarakkal! icon_smile.gif

Szia Messinia!

Kölcsönözted vagy valahol leadták?
Üdv:
Napfény

# 662
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196951 Üzenet linkje2012-12-30 18:55:02 

Messinia írta:
Sziasztok!
Na, most sikerült megnéznem a Mediterraneo c. filmet, és mindenkinek nagyon ajánlom, főleg, a vérbeli görög fanatikusoknak! Kifejezetten üditő, megmosolyogtató, ezeken a téli napokon, engem kifejezetten feldobott.
A kedvenc mondatom belőle, mikor az elején az olasz katona hozza magával a szamarát is, erre mondja neki a másik:
Mi a francnak hoztad, hiszen a görögök látják el az egész világot szamarakkal! icon_smile.gif

Hát én is keresgettem ezt a filmet, szinkronosan, de csak döglött linkeket találtam. icon_cry.gif
Gondolom, Neked dvd-n van. Én is megnézném...
Nem tudod feltölteni valahova, esetleg?

# 663
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196952 Üzenet linkje2012-12-30 18:57:23  Válasz a #196949. hsz-ra Előzmény #196949

Szia Napfény!
Anno még láttam az m1-en, és sokáig próbáltam letölteni, de csak angolul találtam...most meg véletlenül rábukkantam magyar nyelven is. icon_smile.gif
Majd priviben megirom honnan, nehogy kapjak érte. icon_smile.gif

Próbáltam keresni, a Görög nyaralás olasz módra c. filmet is, de az sehol sincsen, se online, se máshogy, pedig szivesen megnézném, jó lehet.

# 664
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196954 Üzenet linkje2012-12-30 19:04:30  Válasz a #196951. hsz-ra Előzmény #196951

Szia Melus,
majdnem egyszerre irtunk. icon_smile.gif
Irtam privit. icon_smile.gif

Most néztem meg harmadszor a filmet, gyönyörű Mykonos, meg kell hagyni, és a film is aranyos. icon_smile.gif

BUÉK! icon_smile.gif

# 665
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196958 Üzenet linkje2012-12-30 19:57:09 

Köszönöm szépen Messi! icon_razz.gif Próbálkozunk mi is icon_razz.gif
BUÉK!

Napfény

# 666
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196960 Üzenet linkje2012-12-30 20:21:35 

Szivesen Napfény, remélem akkor megtaláltad. icon_smile.gif
Egyékként közben rájöttem, hogy elbeszéltem saját magam mellett, mert mikor válaszoltam, akkor én speciel a Mykonos királyaira irtam, mert éppen azt néztem akkor...icon_smile.gif De mindkettő egy helyről lett meg, tehát a lényeg szempontjából mindegy.Csak ugye az egyik Mykonos, a másik meg Kastellorizo...no, ez a nem mindegy. icon_smile.gif

# 667
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196963 Üzenet linkje2012-12-30 21:30:38 

Ebben nem én vagyok a profi,holnap fogja keresni az illetékes icon_razz.gif icon_lol.gif De Ő biztosan megtalálja majd,ha meg a másik filmre bukkan,amire gondoltál,hát az sem nagy baj icon_razz.gif Szeretjük a görög témás filmeket,a Corellit már ronggyá néztük icon_razz.gif
Szép estét!

# 668
Krisztácska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
113 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196979 Üzenet linkje2012-12-31 16:07:25 

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! icon_smile.gif

A filmek megszerzésével sajna én sem jutottam előrébb. Az Ellopták Jupiter fenekét c. film 65%-nál áll a bizonyos diablo.... oldalról. Az egyik letöltő oldal meg is szűnt közben. Így nálunk szünet van...
A Mikonos királyai lelőhelyét ha meg tudjátok adni nekem is - priviben persze nehogy gond legyen belőle - megköszönném icon_smile.gif
A görög nyaralás olasz módra filmet sem találtam eddig én sem. Majd jövőre ... A tartalom alapján biztos jó kis film. A Bazi nagy görög élet se jött le.

Krisztácska

# 669
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196989 Üzenet linkje2012-12-31 20:55:41  Válasz a #196979. hsz-ra Előzmény #196979

Szia Krisztácska!
Irtam privit! icon_smile.gif

Még én is gyűjtögetnék filmeket - főleg az a Görög nyaralás olasz módra érdekelne, de az elérhetetlen. icon_sad.gif
A sorozatot még nem kezdtem el leszedni, meg bepróbálkozom azzal is. icon_smile.gif

# 670
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Cicmarek
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196993 Üzenet linkje2013-01-01 10:04:07 

Krisztácska írta:
Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! icon_smile.gif

A filmek megszerzésével sajna én sem jutottam előrébb. Az Ellopták Jupiter fenekét c. film 65%-nál áll a bizonyos diablo.... oldalról. Az egyik letöltő oldal meg is szűnt közben. Így nálunk szünet van...
A Mikonos királyai lelőhelyét ha meg tudjátok adni nekem is - priviben persze nehogy gond legyen belőle - megköszönném icon_smile.gif
A görög nyaralás olasz módra filmet sem találtam eddig én sem. Majd jövőre ... A tartalom alapján biztos jó kis film. A Bazi nagy görög élet se jött le.

Krisztácska

Szia!
Itt megtalálod a filmet (Ellopták Jupiter fenekét), nem kell letöltened, online nézheted, jó a minősége is.
https://www.youtube.com/watch?v=ZBjCj4TTb0M
Üdv,

# 671
Krisztácska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
113 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197019 Üzenet linkje2013-01-02 16:30:20 

Sziasztok!

Köszi a segítségeket icon_smile.gif Remélem hamarosan gazdagabb leszek pár görög vonatkozású filmmel.

Az Ellopták Jupiter fenekét sikerült a link alapján meglelnem. Bele is néztem. Már alig várom hogy végig tudjam nézni. Csak a csajokat el kell vinnem oviba, hogy nyugalom legyen...

Tegnap a Görögbe fogadva volt a lánykáim kívánsága, így az évet eme kedvenc filmmel kezdtük icon_smile.gif Reméljük a valós utazás is összejön.

Krisztácska

Ui.: BUÉK Mindenkinek!

# 672
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197299 Üzenet linkje2013-01-08 16:46:39 

Érdekes filmre bukkantam a minap. Idén mutatják be a Mielőtt felkel a nap, és Mielőtt lemegy a nap című filmek következő folytatását. Angol címe Before midnight. Majd kap valami idétlen magyart ez is icon_rolleyes.gif

De, ami a lényeg Görögországban forgatták. icon_lol.gif Fő helyszínnek Kardamilit olvasom, de hátha más is lesz benne. Kíváncsi leszek....

Before Midnight

# 673
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197312 Üzenet linkje2013-01-08 20:17:00  Válasz a #197299. hsz-ra Előzmény #197299

Szia Melus,
én is pont ezt nézegettem tegnap, benne van 2013 legjobban vár mozifilmjei között. (mármint nem nálam, hanem a mozis oldalakon, bár görögsége miatt nálam is:))
Én csak az első részét láttam, annyira mondjuk nem voltam elájulva tőle, de ezt nyilván meg kell nézni a helyszin miatt. icon_smile.gif

Most szereztem meg az Ellopták Jupiter fenekét, a hétvégi mozi az lesz. icon_smile.gif

# 674
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197313 Üzenet linkje2013-01-08 20:17:23  Válasz a #197299. hsz-ra Előzmény #197299

Szia Melus,
én is pont ezt nézegettem tegnap, benne van 2013 legjobban vár mozifilmjei között. (mármint nem nálam, hanem a mozis oldalakon, bár görögsége miatt nálam is:))
Én csak az első részét láttam, annyira mondjuk nem voltam elájulva tőle, de ezt nyilván meg kell nézni a helyszin miatt. icon_smile.gif

Most szereztem meg az Ellopták Jupiter fenekét, a hétvégi mozi az lesz. icon_smile.gif

# 675
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#197319 Üzenet linkje2013-01-08 23:46:34  Válasz a #197313. hsz-ra Előzmény #197313

Anno, én sem rajongtam eme filmért, de most 2*9 évvel később, akár még érdekes is lehet. Ha jól csinálták meg. És azért reménykedjünk, hátha...
A hely pedig kifejezetten felvillanyoz, tudod tervezek arrafelé... majd. icon_wink.gif

A hétvégi filmed pedig óriási, valóságos csemege, garantáltan jól mulatsz majd. icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország
<   1 2 3 ... 44 45 46 ... 61 62 63   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu