Köszönöm a válaszokat... Több helyen jártunk már Görögországban,eddig Lefkada áll az első helyen a szívünkben...!
Bár Kefalónia csodálatos a képei alapján szerintem nem fogunk tudni dönteni,melyik a szebb
#1969662012-12-31 09:14:23 Válasz a #196928. hsz-ra
Kedves András!
Mi szeptemberben voltunk az idén a Porto Skala hotelben. Ez a központtól úgy 3 km-re van, melegben gyalogolni nem éppen kellemes. Meg ha be akarod járni a szigetet mindenképpen kell jármű. Neten beütöd: gépjárműbérlés, Kefalonia, aztán válogathatsz sok cég és autó között. Célszerű olyant választani, amelyik helyben van, szívesebben a helyedbe hozzák. Nekünk is időre kihozták az üdülőbe, a végén pedig leadtuk a kulcsot a recepción. Mi a Pefanis travel-rent a car-nál béreltünk,/a központban van az egyik telephelye/ 12 napra 300.Eu. Kis autó bőven jó, célszerű a legújabb típusok közül választani, mert akkor nem egy lelakott gépet kapsz. A net-en előre megrendelve olcsóbb, nem kellett semmi előleget fizetnünk, amikor meghozták a kocsit, akkor pengettünk.
Boldog,Kefalóniás új évet kívánok: Attila
OK! Majd írd meg, mire jutottál. A motorokra nem tértem ki, mert pl.Argostoli felé a főúton is vannak olyan emelkedők, hogy egy 80 cm3-es robogó egy személlyel is csak kínlódna. Ja, nem kérdeztem, Skálán hova mentek?
Üdv: Attila
#1971312013-01-04 23:37:20 Válasz a #197123. hsz-ra
6518: "Renieri Apartman vagy Hermes Apartman valamelyikbe de még nem döntöttük el mert kb 10-12-en megyünk és ahol lesz hej . "
Az utcsó szó
Csak mert kérted
#1971322013-01-04 23:43:48 Válasz a #197131. hsz-ra
Részlet a fórumetikettből:
"- Mielõtt írunk a fórumba, több dolgot is megtehetünk annak érdekében, hogy a többiek ne szóljanak be. Olyan apróságokat például, hogy összeszedjük a gondolatainkat és azt érthetõ formában,nyelvtanilag helyesen írjuk meg. "