Minden közel van - egy saroknyira voltunk a tengertől, és kb. ennyire a központtól is. Ha feljössz az apartmanból rögtön jobbra az első sarkon nagyon f@sz@ pékség van isteni, forró minden és tény hogy nem drága!
Ezt csak megerősíteni tudom! Mi ugyan nem az Apostolosban voltunk 2009-ben, hanem szembe vele a Babis apartmanban. A pékségben rengeteget vásároltunk, csupa-csupa finomság volt ott.
Ami jó ebben a helyben, hogy messze van az óvárosban lévő templomtól. alig lehet hallani a harangozást.
Sziasztok!!! Nos ma voltunk bent az apollonnál és lefoglaltuk a szállást!
Június 7én indulunk a Dina ( Babinis ) apartmanba. A Stelitsaba akartunk menni,de oda már nem volt hely erre az időpontra.
Ha valaki volt már itt szívesen veszem az infokat medence szállás tenger közértek kajaldak nem feltetlenül etteremre gondolok.
Nagy az izgalom!!!!
A Kalóztanya a 20 % kedvezménnyel is drágább, mint más apartmanok
Néztem, a 2 fős stúdió (2-es ajtó) aug. 17-étől 1 hétre 372 euró lenne, 420 euró helyett. A 420 euró (vagyis éjszakánként 60 euró) a full röhej kategóriája, a 372 euró (vagyis éjszakánként 53 euró) pedig csak egyszerűen vicces
Ennél sokkal olcsóbban lehet Sartin szállást foglalni a főszezonban, még úgy is, hogy valaki előzetes szállásfoglalás nélkül megy oda és helyben keres szállást.
Tavaly gyakorlatilag a központtól a Kalóztanyával megegyező távolságában, csak lent a tengerparti úton volt szállásunk, éjszakánként 50 euróért (tengerparti kilátással). Nem mondok irodát, de a Kalóztanya árait túlzónak tartom!!!
Lehet, hogy a mellette lévő Vienna Haus árait vették kiindulásnak, mert ahhoz képest olcsóbb a Kalóztanya, de azt tudni kell, hogy a Vienna Haus az egyik legrosszabb ár/érték arányú szállás Sartin.
#1976772013-01-16 21:56:22 Válasz a #197510. hsz-ra
szia Evelin!
végigböngészve a fórumot a te írásaidban jelent meg legtöbbször a Georg hotel.
mi is kinéztük magunknak a férjemmel és a 8 éves fiunkkal, mert ott már közel van a sekély rész a focipályánál.
esetleg tudnál írni róla hogy például
mindig azt a szobát kaptátok amit lefoglaltatok, nem volt meglepetés?
a szuterén szintről mi a véleményed?
az oldal utcai fronton tényleg látni tengert, vagy a nagy fa eltakarja?
ti melyik utcát részesítitek előnyben? a belső utcára néző oldalt, vagy tengerre merőleges oldalt?
klímáért fizetni kell?
esetleg nincs képed a belső részről?
#1976792013-01-16 22:23:17 Válasz a #197675. hsz-ra
Megnéztem én is az árakat. ki van írva az oldalon, hogy a főszezonra nem vonatkozik a 20 %-os előfoglalási kedvezmény.
Nekem az a furcsa, hogy a személyenkénti ár a 4 fős szobában drágábbra jön ki, mint a két fősben. Szerintem ez pont fordítva szokott lenni, vagy nem?
Kalimera !
Most megyünk elöszőr Sartira a Stamatis apartman választottuk 2felnőtt 2 gyerek valakinek van infoja róla ? A gyerekek miatt választottuk a Sarti beachet bár már nem olyan picik de nem túl magabiztos úszok és azt olvastam az a rész gyerekeknek ideális. Köszönöm előre is az információkat Szép napot mindenkinek
Bár még messze van július 26 de már számoljuk a napokat
a 20% os kedvezmény 07/24 - 08/20 közötti időszakra NEM vonatkozik.Le is van írva.De Kapásból támadtál.
Másrészröl Pl 2013-07-13 - 2013-07-20 = 336 Euro azaz 94.000 Ft
Kedvezmény nélkül 420 Euro azaz 117.000Ft
Dina Apartamn 2 Fő stúdió ugyan ebben az időszakban 56.000Ft / fő azaz 112.000Ft.
Illias Apartman 3 Fős Családi apartman 49.000 / fő 147.000Ft
Ugyan csak a 3 fős apartman a Kalózoknál Kedvezménnyel 101.920Ft
Kedvezmény nélkül 127.000Ft
De ha felhasználod a további 10% os kedvezmény kupont akkor csak 327 Euró azaz 91.560 Ft lenne.
Amíg a klíma máshol 6-7 euró itt csak 5 euró. mielött bírálunk valamit,valakit nézzünk utána a dolgoknak nem?
#1976932013-01-17 11:57:23 Válasz a #197692. hsz-ra
Szia Fate!
Az általad felsorolt apartmanoknál még lejön az előfoglalási kedvezmény (10%), és az is előnyük, hogy a 16 év alatti gyereknek ingyenes. Tehát a három ágyas családi apartmant is csak két főre kell kifizetni.
Azon kívül az sem mellékes, hogy ezek az árak a teljes főszezonra érvényesek.
Ja, és a Dinában is 5 euro a légkondi.
Azt meg aztán végképp ne felejtsük el, hogy ezek egyénileg utazóknak az árai. Erre még rájön az utiköltség.
Ha viszont valaki bevállalja a buszozást, azokkal (mármint a buszos árakkal)
sajnos az általad ajánlott árak nem tudják felvenni a versenyt.
De aki egyénileg utazik, az talán elgondolkodhat rajta.
A Buszos árak mindig olcsóbbak.Ebben az esetben lehet írni a hannahaus@sartikirandulas.hu címre és kap egy nagyobb kupont.
Másrészröl természetesen vannak olcsóbb szállások.
Persze lehet olcsóbban is szálláshoz jutni. Van 25 euróért is szállás főszezonban.
Csak egyből a lehurrogás volt a Kalóztanyával kapcsolatban.
De nézhetünk más apartman is Grand nál 2 fős kedvezménnyel is 119.000 ami hasonló felszereltségű és kinézetű.
Azt mindenki saját belátása alapján dönti el mennyit szán rá és mennyit szánhat egy szállásra.Nem úgy volt reklámozva,hogy a LEGOLCSÓBB SZÁLLÁS Sartin.
Utazási irodának nincs kiadva a szállások szóval egyéni utazók jelentkezését várják.vagy sokan csinálják,hogy lefoglalnak szállást és az ut.irodánál csak buszjegyet vesznek.
#1976992013-01-17 14:09:02 Válasz a #197695. hsz-ra
Fate!
A Grand Toursnál a legdrágább 2 fős stúdió egyéni utazással főszezonban 92.900 forint.
Erre 2 szálláshelyen 20%, 5 helyen pedig 10 % minőségi felárat számítanak. Az előfoglalási kedvezmény január végéig 9 %, az on-line foglalás kedvezménye pedig 1 %.
Akkor ha jól fejtettem meg az árlistát, vehetjük úgy, hogy a főszezoni kedvezményes ár megegyezik az alapárral, azaz egy két fős stúdió egy hétre 100.032 forintba vagy 92.900 forintba kerül, nekem a száztizenvalahány ezer forint sehogy sem jön ki.
Én még nem utaztam velük, de a fórumot olvasgatva úgy látom, hogy általános vélemény az, hogy a magyar irodák közül a Grandnak vannak Sartiban a legszínvonalasabb szállásai.
Mi tavaly az IBUSZ-szal utaztunk, ott a két fős stúdió 79.800 forintba került, amiből 11 % előfoglalási kedvezmény jött le, amivel egészen április 11-ig lehetett élni, így két fő szállása főszezonban stúdióban egyéni utazással kijött 71 ezer forintból!
A nyaralás alatt megnéztük az iroda összes szállását, hogy idén személyes tapasztalat alapján tudjuk eldönteni, hogy melyikre essen a választás. Mindegyik ház tetszett, úgy az elhelyezkedése mint a felszereltsége, akármelyikben szívesen ellaknánk.
Az IBUSZ-nak még nincs katalógusa, de gondolom, az idei árai sem fognak túlságosan elrugaszkodni.
Én nagy várakozással voltam a Kalóztanya szállása iránt, de egyelőre (a honlapon fellelhető képek, árak, infók alapján) csalódást okozott.
Figyelem még a kínálatot, de valószínű, hogy a Grand és az IBUSZ közül fogok választani.
Sziasztok!
Júliusban mi is készülünk a párommal Sartiba, és már nagyon várjuk!! Láttam képeket a Kalamitsi és a Platanitsi Beachről is, és érdeklődnék, hogy aki már volt ott, az milyennek találta, milyen messze van Sartitól, mivel érdemes menni, megéri-e elmenni oda stb...?