Ha beleszólhatok,akkor még nem is számoltad bele a stornobiztositást.Ez más irodákban általában 1,5 %-több helyen benne is van az árban!-a Grandnál pedig 5%!!!Januári foglalás esetén én nem mernék fizetni e nélkül.../mondjuk az on-line foglalási kedvezmény is általában 2 % máshol...érdekes ez a ...rágás a Gt-nél.
#1977122013-01-17 19:56:49 Válasz a #197711. hsz-ra
Sziasztok!
A Grandos kedvezmények sajnos évről évre csökkennek, de lehet csak azért, hogy az árakat ne kelljen emelni. Az 5%-os stornót már tavaly is sokalltam, pláne hogy régen az online foglalás 3%-os kedvezményt ért. De hát ez van. Én még mindig csak aGranddal utaznék annak ellenére, hogy tavaly nem voltam megelégedve mindennel.
A hannahaus-os árak meg szerintem is kicsit drágák.
Szép is lenne, ha 420 euró az 117 eFt lenne, mert mostani euró árfolyammal számolva a 420 euró az 124 - 125 eFt. Ezért azt javaslom, hogy euróban hasonlítsuk össze az árakat, azt pedig könnyű megtenni, ha rákeresel a guglin a sarti apartman kifejezésekre. Akkor láthatod, hogy a Kalóztanya árai igencsak a sáv közepén vannak, olcsónak nem mondhatók.
Mi itt voltunk tavaly. Ez pontosan olyan messze van a központtól, mint a Kalóztanya, csak lent a tengerparton. Az oldalról tengerre néző 2 fős apartman ára főszezonban 1 hétre 350 euró (légkondival együtt) és a kilátás sokkal szebb, mint a Kalóztanyától.
Nem támadom a Kalóztanyát, csak cáfolom, hogy nagyon megérné ott szállást foglalni
#1977322013-01-17 22:39:56 Válasz a #197711. hsz-ra
Miskolciutas!
Igen, a Grand Toursnál 5 % a sztornóbiztosítás, de önrész nélküli. Az IBUSZ-nál 1,5 % és 10 % az önrész. Ha nincs rá szükség, akkor drágább a Grand, de ha szükség van rá, akkor olcsóbb...
#1977362013-01-17 23:18:05 Válasz a #197677. hsz-ra
Szia Ildi!
Igen, hát én csak a George-ról meg a Phyllisről tudok írogatni, mert erre a két helyre megyek minden évben barátokkal meg családdal. Megpróbálok válaszolni sorban a kérdéseidre.
1.) Mindig azt a szobát kaptuk, amit szerettünk volna, amit megbeszéltünk a tulajokkal, nagyon aranyosak egyébként. Azt hiszem 2005-ben, mikor először voltunk ott, akkor voltunk a tengerre merőleges utcán fent emeleti szobában és onnan lehetett látni a tengert, mert egyébként pont ott van egy szabad, beépítetlen telek a tenger felé az utca végén szóval az szélesíti kicsit a kilátást
Aztán következő évben lementünk a földszinti (vagy szuterénes) szobába (szintén a tengerre merőleges utcában) és azóta minden évben ugyanott vagyunk, már Zsuzsáék, a tulajék tudják is, hogy azt a szobát nekünk fent kell tartani
2.) Nekünk az jobban tetszik, mert egyrészt lusták vagyunk, mint a dög és ott szinte csak be kell esni a korláton a teraszra esténként, meg amikor ki-be pakolunk a kocsiba utazásnál akkor ott csak kiadogatjuk a sok-sok cuccunkat, nem kell fel le mászkálni 80-szor a lépcsőn. Ha a boltból kell hirtelen valami akkor is csak kipattan az ember és fél perc alatt vissza is ér. Talán a terasz is egy hangyányit nagyobb ott mint az emeleti részeken. Illetve a belső utcán ugye estefelé megy a nagy jövés-menés aztán ha mi még ejtőzni akarunk kicsit a teraszon, ne nézzenek már a járókelők a szánkba (De viccet félretéve az sem rossz,mert ott végülis parkoló autók állnak szóval nem vészes)
3.) A klímáért nem kell külön fizetni és WC papírt meg bármi hasonlókat is adnak készségesen, ahányszor csak kérsz.
4.) Sajnos a belső részről nincsen képem, de tiszta minden, van kis TV, főzősarok, fésülködő asztalka tükörrel, szekrények, éjjeliszekrények, bőven el lehet férni.
Illetve bármikor nyugodtan át lehet sétálni a testvérszállodájukba, ahol medence is van a gyerkőcnek, meg koktélbár a felnőttnek
Jézusom! Hol váltotok ti eurót? 282-volt az euró tegnap a Lehel téri váltóban.Na mind1. Senki nem mondta h a legolcsóbb.Miért legyen az, Magyar Tv adás,mikró,főszezonban ajándék légkondi. 50m a tengerparttól.
Ezt küldted te.
01.07.12 - 31.08.12 Napi Ár 65€ (2 Személy) +5€/Nap (1 extra Személy) +10€/Nap (2 extra Személy)
ez 70 euró / nap azaz 490 euró / hét.
Kalóztanya ajándék légkondival 420 euró / hét kedvezménnyel 372 euró kuponnal pedig 334 euró.....
Még most sem értem...... Akkor én vagyok matematiaki analfabéte mert a 420 euró több mint a 490.
Persze lehet h helyben olcsóbb volt. Helyben lehet alkudni mindenhol ha van üres hely.
Apollon apartmanjai július-augusztus hónapokra egyénileg 48-tól vannak, de gyerkőcnek ingyenes, több fősek olcsóbbak. Ebből lejöhet az előfoglalás+törzsutaskedvezmény.
Grandtoursnál ugyanekkor 92 900 2 főnek ebből lejöhet 9-10% előfoglalásra.
Sziasztok!Nos elképedve olvasom milyen drága Sarti,mármint az apartmanok.Mi Olympic Beachre járunk vissza,és irodát kihagyva,kocsival.Tavaly ,és idén is oda megyünk le van beszélve.Fő szezonban (július)30 euró/apartman 3 főnek!A tenger 10 méter,a főutcán a vége felé van az apartman ! Ez 7 éjszakára 210 euró!Ezért tudunk menni 2 hétre!
#1977472013-01-18 11:50:49 Válasz a #197744. hsz-ra
az igen! hát ide érdemes akkor visszatérni az biztos,dehát az ember szeret több helyet megismerni.azért ha tudsz tennél fel képeket ott még nem jártam szívesen megnézném és ha van az apartmanról is szivesen látnék képet
remélem most már kimerítettük a kalóztanyát és végre válaszokat kapunk a kérdéseinkre is ki melyik kérdésre tud segíteni a többieknek?
én például még mindig érdeklődnék a babinis apartmanról mennyire van messze a tengertől milyen a szállás milyen a medencéje és van e a közelben pékség supermarket .....
#1977532013-01-18 12:23:29 Válasz a #197736. hsz-ra
szia Evelyn!
nagyon köszönöm a kimerítő választ! engem is a szuterén szint érdekel, mindig ilyen szállásunk volt, nem igazán vonzanak a lépcsők.
a szuterén részen merről kezdik számolni a szobákat? a főutca felől?
ti melyik időpontban szoktatok kint lenni? mi a július elejét gondoltuk, és az egyetlen földszinti három fős szoba lenne a kitűzött cél.
még egy kérdésem maradt, mégpedig az, hogy ti voltatok már busszal is, vagy egyénileg szoktatok utazni.
ez csak azért éredekelne, hogy a busz egyből Sartiba megy, vagy előbb lemegy Nei Pori felé, ott leteszi az ottani utasokat, és csak késő délután ér Sartiba?
#1977552013-01-18 12:54:53 Válasz a #197748. hsz-ra
Szia chelly!
Szerintem nem merítettük még ki a Kalóztanyát, és még sokáig nem is fogjuk, hisz új (úgy értem új kézben, új feltételekkel működő) szálláshelyről van szó, ráadásul magyar tulajokkal, akiknek az eddigi Sartin folytatott tevékenységét sokan nagyon szerettük, így kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz az új, amibe most belevágtak. És talán ők is olvassák ezt a fórumot, és merítenek a véleményeinkből...
Ellenben a Dina már többször is téma volt, így én is megírtam már a véleményem róla a 178687. hozzászólásomban. Amíg nincs a fórumon új kedvedre való téma, addig olvasgass egy kicsit vissza.