Sziasztok! Érdeklődnék, hogy volt e már valaki a Alkioni, illetve az Pefanis hotelekben? Érdekelne pár sorban vélemény, előfoglalás a project, de nem tudok dönteni! Előre is köszönöm..
#1977342013-01-17 23:09:53 Válasz a #197730. hsz-ra
Május közepén még nem voltunk, de pár nappal 20. után igen, asszem 2 éve. Akkor az első hetünk napos és meleg volt, épp az új turnus érkezésekor esett eső, mi sajnáltuk is őket, főleg az 1 heteseket, mert azt hittük, esős napok jönnek. Ezért fel is indultunk Old Skalaba kirándulni, de az eső erősödött, ezért visszafordultunk Skala végétől valami esőkabátféléért, de mire visszaértünk az apartmanba, kisütött a nap. Persze nem bíztunk benne, ezért újra a hegynek indultunk, ahonnan aztán igyekeztünk vissza a partra, olyan hőség lett délre!!
A többi napunkon a 2 hétből (kb. máj. 20-tól júni 4-ig) volt 1-2 felhős nap (nem összefüggően, egyik nap pl. reggel bementünk Porosba, de dél körül akkor is kisütött, pedig elég reménytelennek látszott a felhőzet), a e akkor se egész nap, hanem jöttek, mentek a felhők. A víz már más kérdés, 20 fok lesz a maximum, amit mi szeretünk, de sokan a pisimelegre esküsznek, az engem már nem hűt. Viszont 1-2 felhős, esetleg viharos nap után 16 fokra is lemehet - na hát az tényleg lehet kevés
Persze azért előre kisakkozni ma már semmit sem lehet, és bár mi is szoktuk nézegetni az időjárás előrejelzéseket és a webkamerákat, a tapasztalat azt mondja, semmi értelme, mindig riogatnak, de nekünk eddig mindig szerencsénk volt.
Azért ezt ne vedd ígéretnek, bár ha idén abban a térségben szar idő lesz, annak én sem örülnék
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a Minas illetve a Tzviras apartmanokról,melyek Lassiban vannak.
Juni 21. -én mennénk , 2 felnőtt és egy 21 hónapos gyerkőc.
Pro és kontra egyaránt érdekelne.
Válaszotokat előre is köszönöm g
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a Minas illetve a Tzviras apartmanokról,melyek Lassiban vannak.
Juni 21. -én mennénk , 2 felnőtt és egy 21 hónapos gyerkőc.
Pro és kontra egyaránt érdekelne.
Válaszotokat előre is köszönöm g
#1977452013-01-18 11:21:42 Válasz a #197742. hsz-ra
Pussz!
Írd be alul a keresőbe a neveket, vagy kattints ide, és olvasd el a találatokat:
IDE
Ha kell meg infó, írj privit annak, aki ott szállt meg, nem biztos, hogy folyamatosan olvassa az oldalt!
Pl. tavaly többen is Minasban laktak, Napfény, Ananda9, ágiovi, Stormybooy pl. , és írnak is róla a fenti linken, olvasd el mind a 3 oldalt, van róla infó!
#1977462013-01-18 11:26:23 Válasz a #197745. hsz-ra
Hoppá, ez nem jött össze, nem az az oldal jön be a kattintásra, de a lényeg, hogy ha az oldal alján a keresőbe beírod a nevet, kapsz 3 oldalnyi találatot, és pl. az említettek írnak is pár értékelhető infót a Minasról (Lassiban). Mostanság nem írtak a topikba, de mint írtam, priviben megkeresheted őket!
Tzviras-ról itt nincs semmi, legalábbis a hsz-ekben nem találsz.
Üdv: Kónyu
#1977522013-01-18 12:22:47 Válasz a #197742. hsz-ra
Szia!
A Minas studiót ajánlom. Lassi központjában van. Az első emeleti apartmanok tengerre nézőek. Mi földszintibe voltunk, annak az volt az előnye, hogy nem sütötte a nap és nem volt olyan dög meleg mint az emeletiekben. Mi még légkondit se kértünk..
A Minasba 1 apartman van a 10es, ami 170CM belmagasságú és az alaksorban van. De az 2 fős apartman és nem pótágyazható. Úgy tudom, hogy már ki se adják azt a szobát, mert sok panasz érkezett rá.
Van szép gondozott kert narancs fával:)
A felszereltsége átlagos. Hajszárító is volt. 2 naponta volt takarítás.
Csótánymentes, tiszta:).
Saját parkolója van, ha kocsit bérelnétek.
A Makris Gialos strand gyalog 15 percre van kb.
Argostoli központja gyalog 30 perc.
Közvetlenül mellette van egy taverna. 1 vagy 2 nap volt hogy élőzene volt éjfélig.
Kisbolt 5 perc gyalog.
Ha lenne még kérdésed a szállással, autóbérléssel vagy a szigettel kapcsolatban írj nyugodtan, szívesen segítek!
Köszönöm! Igen szeretnénk autot bérelni, kb.3 napra. Ti kitől béreltetek és mennyiért?
Két éve már voltunk ezen a csodás szigeten, csak akkor busszal Skalán és azóta is vissza vágyunk.Gondolom érthető, hogy miért
Üdv:Enikő
Köszönöm! Igen szeretnénk autot bérelni, kb.3 napra. Ti kitől béreltetek és mennyiért?
Két éve már voltunk ezen a csodás szigeten, csak akkor busszal Skalán és azóta is vissza vágyunk.Gondolom érthető, hogy miért
Üdv:Enikő
#1977592013-01-18 13:00:27 Válasz a #197757. hsz-ra
Érthető. mi is szeretnénk idén visszamenni!
Pefanistól béreltünk ford fiestát. 5percre van a kölcsönző gyalog, a supermarket mellett. emailben ha itthonról foglalod le, akkor olcsóbban kapod meg:)
#1978992013-01-21 08:54:52 Válasz a #197742. hsz-ra
Szia Pussz!
Laktam a Tsivrasban, rosszat nem tudok róla azoknak elmondani, akik nem 5csillagos luxusélményre vágynak, nektek mégsem javasolnám, mégpedig a gyerkőc miatt. A közvetlen szomszédságában van ugyanis 2 bár, ahol hajnalig megy a móka - nekünk ez rendben is volt, de a pici nem biztos hogy értékelné.