Hááát..., azt hiszem ez egy picit hűvösebb, mint amit én szeretek.
Úgyhogy maradok inkább a nyár végi turnusoknál. De azért egy kicsit irígykedek is, hogy ti "mindjárt" mentek.
#1981942013-01-28 08:35:01 Válasz a #198191. hsz-ra
Június elején olyan 18-21 fok körüli lehet szerintem a víz (időjárás függő), kinek mi az ami kellemes. Én pl. nem szeretem a már túl meleget(nekem ez a 25 fok és felette), de a hideget sem (20 fok alatti).
#1981982013-01-28 09:16:41 Válasz a #198194. hsz-ra
A lényeget meg persze elfelejtettem... Pargáról megéri 1 napra átmenni autóval Lefkadára? Ha igen, mi június 24-től júli. 04-ig ott leszünk és két fő jelentkezését várjuk akiknek lenne kedve velünk "társuli" és átkocsikázni Lefkadára.
Mi is június 3.-án indulunk a Bakasba, immár harmadjára Pargára.
Upsz! Akkor együtt fogunk nyaralni!! Mi négyen megyünk, (2 pár) és mi is harmadjára! Valahogy megoldhatjuk, hogy pl. fotóról megismerjük egymást, ha gondolod!
#1982252013-01-28 20:53:34 Válasz a #197980. hsz-ra
Köszönöm.
Az az igazság, hogy ha nem lesz nagy különbség az árakban, akkor lehet, hogy az idegenvezető igénybevételével bérelünk, mert ha valami probléma adódik, azért egyszerűbb az megoldani az idegenvezetős segítségével, kommunikációjával.
Lefkadat néztem még Pargan kívül, mert tavaly egy nagyobb hajókirándulás keretében jártunk arra, és már amúgy is több mint egy évtizede kisépciztem a szigetet, de az irodák csak a sziget kevésbé érdekes partszakaszaira szerveznek szállásokat.
Autóval meg nem szívesen vágok át önállóan a fél balkánon, ezért maradt Parga a célpont.
Azt hiszem, hogy ha bérlünk autót, akkor 1 napra biztosan átmegyünk majd a szigetre, sőt azon is gondolkozom, hogy 1 éjszakára esetleg bérlünk ott szállást, így több partszakaszt is meg tudnánk nézni a szigeten.
Most kezdem kapisgálni, hogy milyen jó is lesz visszamenni egy olyan helyre, ami annyira tetszett és újra tapasztalni azt a rengeteg dolgot, ami az embernek örömet, boldog pillanatokat jelent az élete során.
Persze azért az állandó felfedezni vágyás miatt egész biztos, hogy új helyeket is megnézünk a környéken.
#1982282013-01-28 22:05:50 Válasz a #198225. hsz-ra
Szia Gaillard!
Mi is az idegenvezetőnél próbálkoztunk, de az akkori idegenvezető ajánlata nem tűnt kedvezőnek. (nem emlékszem pontosan, de legalább 30 euróval lett volna drágább)
Mi is két napra mentünk át Lefkadara, és este kerestünk Nidriben szállást.35 euróért sikerült találnunk, de tavaly Korfura mentünk át Pargáról két napra, és még itthonról foglaltam a booking.com-on 2 személyes apartmant egy éjszakára 15 euróért Sidariban.
Úgyhogy lehet, hogy jobban megéri még itthonról foglalni, mert akkor legalább nem kell drukkolni, hogy vajon találunk-e valamit.
Nos, eldőlt a dolog, mi is Pargára megyünk idén és mi is a Bakas apartmanba. Sokan írták, hogy nagyon kicsik a szobák, ezt nem tudom pontosan mit is jelent. Bár mi így is csak aludni járunk haza általában és arra meg csak jó lesz Mi is a smart részt kértük, mert ez olcsóbb
Azért csak elférünk majd. Nézegettem a beírásokat és a képeket is Biztos nagyon klassz lesz Igaz addig még nagyon sok idő van, de majd csak eljön az is Olvastam, hogy olcsón lehet robogót bérelni és jókat lehet kirándulni az erdőkben is Egy képen láttam a Sakis éttermet az is nagyon szimpatikusnak tűnik, bár majd úgy is felfedezzük hol tudjuk a legjobban érezni magunkat
Majd sasolom a visszatérők beszámolóit is, abból is tudunk majd tanulni
Mi is eljutunk idén Pargára, június 17-én indulunk az Apollon Travellel és a Bakas apartmanban fogunk lakni.
Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy terveztük, ugyanis én nemrég még ikerbabákkal voltam terhes, de sajnos elveszítettük őket.
Így az én drága férjem elintézte, hogy legalább nyár elején feltöltődjünk egy kicsit a történtek után.
Szia Sancho!
Na ez jó választás volt részedről! Mondhatnám a lehető legjobb! Ebben biztosan nem fogsz csalódni. A motorkölcsönző a Dokos-ház mellet van. Nekünk a Dokosban volt a szállásunk. A focipályától kb 50 m-re, nem a város felé, hanem ellenkező irányban. Közel a Bakashoz. Egyébkét a focipályánál állnak meg a buszok. Könnyen megtalálod a kölcsönzőt. A ház egyik oldalán a kölcsönző, a másik oldalán a Dokos étterem, középen pedig a Dokos Super Market. Ime egy kép róla.
url=https://kepfeltoltes.hu/view/130130/IMG_1844_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu
MaciG!
Szerintem Pargán nem jellemző a nagy hullámzás, legalább is mi nem tapasztaltuk. Mi leginkább a Piso Kryonerin voltunk v. a városi strandon. Egy hét alatt egyetlen egyszer sem voltak nagy hullámok.