#1981812013-01-27 19:45:53 Válasz a #198180. hsz-ra
Szia! A Viky pont az egyik legjobb görög barátomé (akit szintén Stevennek hívnak ) illetve az anyukájával együtt vezetik. Nagyon pofás hely, közel a központhoz és a parthoz is, szép szobáik vannak, és van egy kis bár is a földszinten.
#1981832013-01-27 21:31:22 Válasz a #198181. hsz-ra
szia,hol tudnák érdeklődni a szállás iránt ,esetleg egy elérhetőséget kérhetek,először indulnánk útnak ,2 felnőtt és 2 gyermek részére ,ha tudnál segíteni akkor köszönöm .szép napot
#1981882013-01-27 22:34:36 Válasz a #198183. hsz-ra
Szia Arad!
Szívesen segítek, ha foglalásig jut a dolog, nyugodtan hivatkozz Evelynre Angol nyelven ezeken az elérhetőségeken lehet felvenni a kapcsolatot Stevennel:
Evycs, biztos szuper nyarad lesz akkor! Ha veletlenul a focipalya fele setalsz nyugodtan gyere oda hozzank.
A ablakot-ajtot eddig is zartuk ejszaka, meg ha elmentunk akkor is, de annyira pofatlanok tudnak lenni a besurranok....itthon a lakasunkba ugy jott be valaki, hogy itthon volt a ferjem a 2 kicsivel. Tulzottan egyebkent nem aggodok a dolog miatt, majd vigyazunk.
Amerika nagyon szep, melyik reszere mesz? Jo keszulodest oda is!
#1982272013-01-28 22:01:02 Válasz a #198188. hsz-ra
oké,köszi,majd kérnék egy kis segítséget,2 felnőtt és 2 gyermek részére (mint kettő 12 év aluliak ) egy árajánlat kéne nekem június 29-július 6-ig,a legolcsóbb variáció érdekel ,és még lenne egy család 2 felnőtt és egy gyermek szintén 12 éves ,és az idő marad ugyanaz ,amit már le írtam ,hogyan tudnánk megoldani ? ha rá tudnál kérdezni akkor köszi .szép napot
#1982512013-01-29 15:38:45 Válasz a #198222. hsz-ra
Hát jubileumi évem lesz Sartin, szóval biztos jól fog telni. Ha véletlenül Ti is láttok valahol a beach-en gitárral vagy ukulelével parádézó majmokat, akkor azok nagy valószínűséggel mi leszünk
Remélem egyébként nem szoknak nagyon oda a besurranók Sartira, mert tuti nem ottani lakosokról van szó, hanem ,,nyaralókról".
Amerikában a keleti part van megcélozva most még, de pontosítani majd csak év vége felé fogok.
#1982532013-01-29 15:44:51 Válasz a #198227. hsz-ra
Arad, elsőként írtam egy árajánlat kérést a nevetekben, meg Stevenre is rászóltam facebookon hogy figyelje az üzeneteket. Ha érkezik válasz azt lefordítva továbbítanám is Nektek, ha megadod az e-mail címedet, hogy ne itt foglaljuk a helyet a fórumon
#1982692013-01-29 21:09:43 Válasz a #198181. hsz-ra
Szia!
Köszönöm a választ. A booking.com-on foglaltam náluk június 25-július 05 között szállást, már csak a foglaló elutalása van hátra a véglegesítéshez. Remélem az ráér a hét végéig, nem mondja fel a foglalásunkat, mert akkor szomorú lennék.
#1982742013-01-29 21:38:01 Válasz a #198272. hsz-ra
Igen, azon keresztül foglaltam, majd kb. két nap múlva kaptam egy e-mailt a szállástól, hogy a szállásdíj 25%-át legyek szíves átutalni, szándékaim megerősítése céljából.
Evycs:
Megkérdeznéd légy szíves Steven-t, hogy ténylegesen ők küldték az e-mailt? Nem szeretném, ha egy csaló lehúzna.
Köszönöm előre is!
Kedves Fórumozók! Tanácsot szeretnék kérni tőletek személyes tapasztalatok alapján, hogy szerintetek az előfoglalási kedvezmény költségtakarékosabb, vagy esetlegesen egy last minute út Sartira?
Értem ez alatt azt is, hogy szokott e lenni üres hely szeptember elején? Vagy inkább ne kockáztassak? Mert ugye elég felkapott hely Sartni:) Köszönöm az ötleteket előre is!
#1982772013-01-29 21:51:12 Válasz a #198275. hsz-ra
Megnéztem az adott oldalt az adott dátumra, s egyértelmű az "I" információs ablakban, hogy nem lesz foglaló felszámolva. Nyilván megadtad a babkártyád adatait; az a fedezet meg nem jelenés esetére.
Értem ez alatt azt is, hogy szokott e lenni üres hely szeptember elején? Vagy inkább ne kockáztassak?
Kedves Agnes89!
Sarti ugyan népszerű és felkapott hely, de (a válság miatt) nemhogy szeptemberben, de a nyári főszezonban is bőven lehet szállást találni a helyszínen. Tavaly nyáron az augusztusi főszezonban voltunk, minden utcában volt olyan apartman, ahol hirdették, hogy vagy szabad szoba.
Egy kivétel van, a Mária Mennybemenetele ünnepe (ennek a nyomai nálunk is megvannak, mert aug. 15-én nálunk is Mária nap van), ez az egyik legnagyobb ünnep Görögországban, ekkor többnapos munkaszünet van és minden görög a tengerpartra megy. Ekkor egy szabad szoba sincs sehol a tengerpartokon, aki ilyenkor akar menni, az időben foglaljon előre szállást.
De előtte-utána mindig lehet találni szabad szobát előfoglalás nélkül is!