Tudnatok ajanlani nekem olyan szallasfoglalos oldalt a neten, ahol a booking.com-hoz hasonloan vannak hitelkartya nelkul foglalhato szallasok is?Tavaly rajtuk keresztul foglaltam Paraliara, minden rendbe volt, viszont Zakynthoson nem talaltam olyat ami foglalhato igy es nekem jo lenne.
Elore is koszonom!
#1980942013-01-25 19:57:15 Válasz a #198093. hsz-ra
agoda, expedia, otel.com, hotelscombined.com, trivago, venere, hotel.com, hotels4you így hirtelen.
de, h van-e ezek között olyan, ahol vannak olyan szállások is, ahová nem kell kártya, ezt nem tudom. de nézegesd meg őket, hátha.
(nem tudom, de talán ez nem is az oldaltól hanem az adott szállástól függ inkább, h neki anélkül megfelelő-e.)
és nem tudom, a kérdésedben tényleg hitelkártyára gondolsz-e, vagy egyáltalán bankkártyára. mert ugye elvileg hitelkártyát kérnek, de sima debit kártya is okés.
Igen a klasszikus hitelkartyara gondoltam.Elnezest ha felreertheto voltam!
A valszodbol okosabb is lettem, mert mindenhol hitelkartyat irnak, de ha a sima debit kartya is jo, akkor meg is oldodott a problemam!
Ian!
Neked is koszonom az otletet!Tavaly a booking.com-on keresztul foglaltam es mindenben megfelelt, ezert kerestem ott elsore, de ami jo, az kartyat ker.De igazad van, lehet igy meg olcsobb is lesz, tavaly is azt mondta a recepcios srac, direktbe olcsobb lett volna.A tavalyi volt az elso onnallo szervezesu nyaralas... vagyis nem vagyok tul tapasztalt igy minden jo es hasznos tanacsot szivesen veszek!
#1981212013-01-26 10:27:12 Válasz a #198100. hsz-ra
Szia Agib!
Szívesen! Természetesen ha bővíted a keresést további kulcsszavakkal, mint pl. a kiválasztott hely, akkor speciálisabb találatokat is kaphatsz.
Még pár tipp:
- nézegetheted akár a Booking vagy más szállásközvetítő oldalt is és ha van megfelelő, akkor rákeresel, hogy van-e weblapja. Ha van, márpedig általában van, akkor már direktben tudsz neki írni.
- továbbá tudom javasolni, hogy ha lehet, akkor az email címed a neveddel kezdődjön, mert ez így sokkal hitelesebb. Ez bár apróságnak tűnik, de sokat számít a tapasztalatom szerint...
- ha sikerült olyan szállást találni, ami megfelel, akkor az email-os foglalás után kérj visszaigazolást: pl. Dear XY please confirm my reservation, bla...bla...bla
Ha ezt megteszi, akkor szinte 100% hogy minden rendben van. Ha nagyon óvatos akarsz lenni, akkor azok címét is elmented, amik 2. vagy 3. helyezettek voltak. Így ha valami grimbusz lenne, akkor ezek "B" vagy "C" tervként ott lesznek.
- én a Google Maps-ban mindig megkeresem az adott szállást és ki is nyomtatom a település térképét.
Sziasztok. Keresek egy pénztárcabarát apartmant vagy stúdiót az északi részén Görögországnak. Van valamilyen címetek vagy elérhetőségetek, ahol már jártatok és bevált? Köszi.
Sziasztok. Keresek egy pénztárcabarát apartmant vagy stúdiót az északi részén Görögországnak. Van valamilyen címetek vagy elérhetőségetek, ahol már jártatok és bevált? Köszi.
Túl sokkal többet nem tudok mondani. Előszezonban mennék. Kb június 20-22 környékén autóval. Két kicsi gyermekem van, ezért nem merek elindulni találomra. Gondolom hozzám hasonlóan már mások is jártak hasonló cipőben és talán eltettek egy névjegyet valahonnan.
Sajna nehéz idők járnak a zsebünk táján, de azért merünk nagyot álmodni
Meandros-Villageben találtam egy apartmannházat. Itt kb 25 euróért lenne stúdió. De egy barátom állítja, hogy ennél olcsóbban is lehetne előszezonban jó szállást találni.
Minden konkrét helyszín érdekelne. Köszi.
#1982552013-01-29 16:44:42 Válasz a #198249. hsz-ra
Szia bistvannorbert!
Jó szívvel tudom ajánlani Paralia-n a http://www.hotel-soula.gr/hu/ -t.
A honlapon vannak információk, képek, stb.
2011-ben, szeptember elején-közepén, 30 Euró/nap volt egy éjszaka.
Gondolom júniusban sem lehet nagyon más az ár.
Lehet velük egyezkedni.
Mi már többször voltunk náluk.