Szia Csaba !
Képeket tudsz csinálni , ha lejatszod a készített videót a számítógépen a POWERDVD nevü programmal ! van rajta 1 fénykép gomb , megnyomva készít képet az adott pillanatról a lejátszott videoból !
Üdv Tomo
UI.: már csak 14 nap és én is marmarason nyaralok
Katus!
az elõzõ oldalon irsz a görög estrõl,amit a Marmarasi szállodába szerveztek:eddig még csak azt hallottam,hogy nem érdemes ilyen görög estekre berfizetni,de ezt a szállodát megnézném.A Sithon tr-nél fizettétek be?Elõre megmondták,hogy ebben a szállodában lesz?Emlékszel,mennyibe került?
Szia Miskolciutas!
Igen,eddig én is csak negatív dolgokat hallottam a Görög-estekrõl.Pld:Vizezett bor,tömegnyomor/ lépni nem lehetett/,nem volt jó a kaja stb.Mi Sartin a Shitonnál fizettünk be,és ott egy Jucus nevû lány ajánlotta,hogy ne a Sartin tartandó Görög-estre menjünk, hanem inkább a Neos Marmaras-ira. Mert sokkal színvonalasabb!!!Mondanom sem kell,még jó hogy rá hallgattunk.Nagyon szép volt maga a szálloda****,és remek volt a hangulata az egésznek.Finom,bõséges volt a vacsi, finom italok voltak,bár /úzót nem kaptunk / de volt bor,meg sok sok üdítõ és rengeteg gyümölcs. Remek volt az elõadás ,/élõzenével/ami azután nagy táncmulatságba torrkolt . Az út odafele is nagyon szép volt.Kanyargós hegyi utakon csodálatos tengeri panoráma stb.Kedves volt az idegenvezetõ hölgy is/Ági/.Nagyon jól éreztük magunkat.Volt tûztánc,és más egyéb ,,kemény"próbatétel férfiak számára .
Ha jól emlékszem mindez 35 euro/koponya volt.Gyerekekre nem kellett fizetni,7 éves korig.Üdv Katus
Sziasztok! 2005-ben voltunk Neos Marmarason, idén ismét oda készülünk. Nem sok helyen voltunk (Paralia, Sarti), de a három hely közül ez a legszebb.- szerintem. Gyönyörû a vize ( 1 hétig egyfolytában búvárkodtam) , nagy élmény volt ez nekem. Nem véletlen, hogy oda vágyunk vissza. Nem tudjátok van-e valami lényeges változás azóta? Árakban vagy bármiben. Ha valamit tudtok írjatok!