Milyen sokan mentek idén Pargára! Nagyon jó lesz nektek:)
Tavaly megfogadtuk, hogy ismét elmegyünk majd egyszer, mert kihagytuk sajnos a Vikos szurdokot, jó lenne ezt pótolni!
Ahogy azt éttermeket emlegettétek, összefutott a számban a nyál...
Mi voltunk a Sakisban (részünk volt a pincér táncban is), a Zorbasban, a Kryoneri tavernában, és kóstoltuk Yannis metaxás csirkéjét. Mind nagyon jó volt. Viszont amit opi064 írt, azt a bizonyos kockás terítős, szűk utcában lévő helyet nem ismertem fel, pedig sokat barangoltunk
Még egy indok , hogy visszamenjünk
Sziasztok! Úgy látom sokan éheznek a képekre, nos ha nem veszitek tolakodásnak, íme a mi 2011.-es és 2012.-es nyaralásunk albuma. Sok képen mi vagyunk, a barátainkkal, úgymond "személyes" képek, de ha Titeket nem zavar, hát engem sem...
Hmm ez a sok szép kép
Egyre jobban vágyom vissza
Nagyon sok még ez a 200 nap
Lehet én is összehozok valami hasonló albumot picasa-n és ha sikerül akkor közkinccsé teszem Addig is nosztalgiázok kicsit
#1988622013-02-09 21:42:15 Válasz a #198857. hsz-ra
Szia! Mindkét kép a "Taka Taka Mam" című vendéglátóipari egységben készült. Többnyire oda jártunk vacsizni, hatalmas és finom adagokat adtak. Ez tavaly kissé mérséklődött. ( mármint a mennyiség) Amúgy a taxi állomás mellett van, az a kereszteződés előtt - a tenger felől közelítve - ahol a templom és a posta van.
Szia! Mindkét kép a "Taka Taka Mam" című vendéglátóipari egységben készült. Többnyire oda jártunk vacsizni, hatalmas és finom adagokat adtak. Ez tavaly kissé mérséklődött. ( mármint a mennyiség) Amúgy a taxi állomás mellett van, az a kereszteződés előtt - a tenger felől közelítve - ahol a templom és a posta van.
Köszi szépen!
Igen, pont, hogy a jó nagy adag kaják miatt kérdeztem. Hangulatosnak is tűnik, szerintem ide is elnézünk majd.
Köszi szépen!
Igen, pont, hogy a jó nagy adag kaják miatt kérdeztem. Hangulatosnak is tűnik, szerintem ide is elnézünk majd. [/quote]
Érdemes megnézni, azért tavaly is jókat ettünk ott, a felszolgáló fickó, meg a csajszi is baromi aranyos volt, tőlünk tanulgattak egy-két szót magyarul (köszönöm, finom..stb). Annak ellenére, hogy a vendégek között alig halottunk magyar szót, van magyar étlapjuk is. Átlagban 7-9 Euro volt egy ,a képeken látható adag. És kaptunk utána valami likőrféleséget grátiszkénk, nagyon izlett. Jópofa történet: 2011.-es nyaralásunk utolsó vacsoráján mondtuk, hogy vége, holnap indulunk haza. Erre az ember adott egy kártyát-7% kegvezmény, ha jövőre megyünk. 2012.-ben első kajálásunkkor odaadtuk (bár úgy véltük, hogy megismertek minket), elvette és adott helyette egy 10%-osat. Ezek olyan kedves dolgok, hogy a vendég úgy érezze, nem kifosztani akarják mindenáron.
Amúgy, a taxiállomás kereszteződésén ha tobábbmentek, balról van egy közért, ott vásárolgattunk, jó árak voltak és a tulaj (ő ült a kasszában) még az egytételes vásárlás után is adott mindíg ajándékot, ez volt, hogy felkockázott süti, vagy olivás kenyérdarabkák, vagy cukorkák voltak.