teljesen új vagyok itt ezen a fórumon és Kefalóniában is az leszek :) , a segítségeteket szeretném kérni.
Július legvégén és augusztus elején szeretnénk 10-12 napot tölteni ezen a szigeten, Lassit néztük ki magunknak. Két család megy együtt, kocsival, két kisgyerekkel. Ajánljatok nekünk légyszi apartmant, ami nem sokszáz méter a tengertől, nincs mellette karaoke bár vagy hajnalig dajdajozó drinkbár, tiszta, jól felszerelt, van klíma (ha felár ellenében is) és lehetőleg internetes WIFI kapcsolat is jó lenne.. (egyik apukának lehet kintről dolgoznia kell 1-2 alkalommal)
#1992492013-02-25 21:29:44 Válasz a #199246. hsz-ra
OFF: csak a neten már fenn lévő képet tudsz a fórumba illeszteni:
Mozillában: jobb egér gomb, lenyíló menüben 'képadatok megjelenítése', onnan kimásolod a 'kép helyét' és beilleszted a hsz-be. Ott kijelölöd, és katt az ablak feletti 'Img' gombra!
Az eredményt megnézheted alul az 'Előnézet'-re kattintva!
Ennyi
Explorerben nem emlékszem lépésről-lépésre, de kb. az előbbi logika!
#1993562013-02-27 20:39:03 Válasz a #198978. hsz-ra
Szia,
mi anno autóval mentünk, de nem akartam komppal átvinni, így Ithakában a kikötőhöz rendeltem egy mocit. A személykomp + motorbérlet így olcsóbb volt, mintha átvittem volna az autót. Odahozták (a kikötőben nincs semmi, se bolt, se település, egy bódé az egész) kifizettem - asszem 15 EUR volt egy napra - visszafelé meg a kikötőben hagytam. Az üzemanyag visszatöltést a becsületre bízták. Jó kis moci volt - mondjuk nekem 23 éve van "A" kategóriám is, nem tudom hány köbös volt, de emelkedőnek fölfelé is ment 80-90-et két személlyel. Sajna Ithakával is az lesz a baj, mint ami Kefaloniának is sajátja - bármennyi időt töltesz ott, kevés lesz.