#1993152013-02-27 10:08:00 Válasz a #199307. hsz-ra
Szia!
Én is gondolkodtam rajta, de sajnos csak olyan szállást kínálnak ahol a 4 személy egy légtérben aludna:(
Egy különálló házról beszélt aminek az emeletét megcsinálták és ott lenne a 4 hely:( pedig egyik potenciális jelölt volt.
Köszönöm a tapasztalataid! Én is hajlok az Athaniban levő szállás felé!
Főleg, ha nem gond, hogy este vissza kell ide vezetni:)
#1993172013-02-27 11:41:09 Válasz a #199315. hsz-ra
Lehet ám sok helyen hasonlóan egy légteres studiók vannak 4 személyre is.
Pl. ez is jó szerintem, de studio ez is.
Sunset
Vagy amelyik nem ilyen, az jóval drágább, vagy nem jó helyen van.
Azt is vedd esetleg figyelembe, hogy mennyire vagytok boltba járósak. Mert ezekben a kis falvakban max 1-2 kis bolt szokott lenni, ahol sokszor arany árban mérnek mindent és ilyenkor nem árt, ha viszonylag közelebb van egy komolyabb bolt is.
#1993182013-02-27 12:17:44 Válasz a #199317. hsz-ra
Igen ezzel is az a baj, hogy 4 személy egy légtérben:(
A Fantastico is sajnos ezt a variációt ajánlotta:(
Mi viszont a 2*2 verziót szeretnénk.
A vásárlás annyira érdekes, hogy ne haljunk éhen. A reggelinek valót tudjuk megvenni, akár előző nap, hisz utána az este lesz csak ott a szálláson. A vacsora valahol valamelyik tavernában.
#1993232013-02-27 15:34:45 Válasz a #199318. hsz-ra
Booking.com-ot nézted?
Én ott foglaltam tavaly és minden rendben volt.
Ahol mi voltunk, ott volt 2 hálószobás apartman, de nem tengerre néző, hanem falu központban volt. De a faluban szerintem van tengerre néző szállás is, csak kérdés, hogy a neten fellelhető-e.
#1993412013-02-27 18:15:34 Válasz a #199318. hsz-ra
hun114:
nagyon jó ötlet, h nem nidrit választod!
vasilikiben is van élet este, ezért nem kell okvetlenül feljebb jönni észak felé. azért már sokkal inkább sztem, mert akkor egyszerűbben bejárható vmivel a sziget.
fantastico: többen is szálltak meg ott, rászolgált a nevére! a külön álló kis ház is nagyon okés. (nem szálltam meg ott, de szintén kalamitsiben, csak a fantasticonál olcsóbb-de szintén panorámás, csak nem annyira:)- apartmanban, és elsétáltunk megnézni a 'híres' helyet:) )
bolt kisfaluban: én kalamitsiről tudok beszámolni, ott nem aranyáras. egy idős házaspár vezeti, angolul nem tudnak de nagyon bájosak és aranyosak!
Vasiliki nekünk is benne volt a lehetőségek között, de mi a minden délután megérkező szél miatt elvetettük. Cipruson volt pár nap erős szél, belefájdult a fejünk is, Lefkadán nem szerettük volna átélni ezt!
#1993732013-02-28 10:26:47 Válasz a #199368. hsz-ra
Szia! Mi az elmúlt 3 évben egy-egy hetet mindig Vassilikiben szálltunk meg. A széllel sosem volt problémánk, bár az is igaz, hogy a szállásunk a város kisebb strand felöli részén volt, de ott is max egyszer, kétszer fürödtünk. A többi strandról mindig késő délután értünk haza, így mindig kimaradtunk a szeles időszakból. Este a város nagyon hangulatos, pont elég nagyságú 'tömeg' van, és a tavernák között is kellőképp lehet válogatni. Nekünk csak pozitív tapasztalataink vannak, mindenképpen ajánljuk.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni a Lefkadai árakkal kapcsolatban. Elsősorban az éttermi és élelmiszeri árak érdekelnének
Segítségetek előre is köszönöm!
#1993902013-02-28 15:39:18 Válasz a #199382. hsz-ra
Én mindig Nidrit választottam, nagyjából kényszerből, mert csak oda vitt utazási iroda, viszont egy letagadhatatlan előnye a nyugati parttal szemben, hogy innen indulnak a hajóutak, én pl. semmi pénzért nem hagynám ki Meganissit 2-3 alkalommal, vagy a Christina vitorlással Kastost, Kalamost. És a kedvenc beachünk a Laka, egy csendes kis gyöngyszem a Genin. És akkor ott van még Aghiofili. Úgy-hogy bárhova mész, van előnye, hátránya is, ezen semmi nem múlik!
Késett válasz:még nem volt időm visszaolvasni ,de szerintem lililuca irta ezt a 2. számú apartmant,mintha a csendes-zajos témakörre vonatkozott volna,de a hétvégén elkezdem a jegyzetelést,és akkor pontosan megjelölöm a forrást!
Esetleg valaki nem tudna nekem egy olyasmi linket küldeni,ahonnan tudnék nyomtatni magamnak egy Lefkada térképet?
Olyan jó volt tavalyelőtt úgy menni Kefaloniára,hogy már a távolságok ismeretében átláttam az útvonalakat,...Köszi