#1986192013-02-04 13:08:24 Válasz a #198616. hsz-ra
A linken, amit átküdtem, azt irták, hogy a taxis másfél óra alatt ért Keramotiba.
A google map szerinte Kavala kb 40 km-rel kevesebb lenne...de hogy a gyakorlatban ez mit jelent, azt nem tudom. És persze, hogy onnan hogy mennek a kompok.
Kavala nem jó, mert ott már késő délután elmegy az utolsó komp (pár éve még így volt, megjártam vele). Nézd meg a nyári menetrendet, mielőtt döntesz, ha majd megjelenik; pl. itt: ITT
(Azért írom a nyári menetrendet, mert ebben a mostaniban csak a tavaszig induló járatok szerepelnek, hátha bővül még később; talán valaki tudja...)
Próbáltam úgy is rákeresni, hogy konkrét júliusi időpontot (és környékét) adok meg, de erre azt mondja, hogy nincs találat, ami nekem azt jelenti, hogy még nincs nyári menetrend.
#1992882013-02-26 16:59:21 Válasz a #198609. hsz-ra
Szia!
Szerintem sajnos nem éritek el taxival sem az utolsó kompot. Mire a reptéren felszeditek a bőröndöket, taxit fogtok , a taxi kiér a városból stb.. arról nem is beszélve , hogy a gép is lehet késik néhány percet. Még ha siettek is , akkor is kb. fél 11, 11 között fogtok Keramotiba érni. Én a helyetekben foglalnék előre egy hotelt/apartmant Keramotiban, majd másnap kipihenve tudtok kompra szállni Thassos felé.
(Mi tavaly hajnal 2-re értünk Keramotiba, azt hittük az út tovább fog tartani , de gyorsan leértünk, így a kikötőben vártuk a reggelt. Még hajnalban is voltak emberek, ment a zene stb.. kibírható az a pár óra. Reggel ha jól emlékszem az első komp fél 7kor indul.
Megfogadtam a tanácsod A Booking.com-on nagyon jó szállásokat lehet találni.
Inkább másoknak mondom - elnézést, ha off, hogy nagyon oda kell figyelni, mert változók a feltételek. Nemrég találtam valahol (nem Görögországnál) olyat, hogy az apartman árában nem volt benne a végtakarítás, ami tranzitnál húzós.
#1994032013-02-28 19:30:10 Válasz a #199378. hsz-ra
Szia Koronás! Július 9-től, júli 23-ig leszünk ott és érdekelne, hogy rendben volt a belső berendezés, ágyak normál méretűek, tisztaság, légkondi, a Wifi, a fürdő rendben volt, mert nincs róla fotó a neten, illetve tényleg bent lehet parkolni az udvarban, elfér 3 autó, van grillezési lehetőség, vagy inkább vigyünk, nem volt zajos a két étterem?
Köszönettel Lala
#1995302013-03-03 17:01:52 Válasz a #199403. hsz-ra
Szia !
Mi a másik két apartmanban voltunk, de nagyon rendben volt minden.A wifi jól működik, és légkondi is van. Igen be lehet állni az udvarba, öt autó is elfér az apartmanok alatt. Az éttermek nem zavaróak!!! Se zaj, se szag! Igazán jó grillezőt nem láttam, de a házigazda biztosan tud segíteni, lehet hogy nem kell hozni.Voltatok már Thassoson?
üdv