Na,ez gyors volt,nagyon köszönöm!
Biztosan mi is beszerzünk egyet majd ott-valszeg a kölcsönzőben is adnak,de szeretem már addigra átlátni a bejárandó terepet.És-mielőtt valaki irná-igazán azt szeretem,ha papiralapon ki van téve mellém a térkép,és az infókat igy irogatom bele...
#1994592013-03-01 21:16:54 Válasz a #199456. hsz-ra
Itthon lehet is kapni Lefkada térképet. Szerintem annak, aki szereti papíron nézegetni (én is ilyen vagyok), érdemes beszerezni + a neten fellelhetőkből nyomtatni, mert nekem az a tapasztalatom, hogy minél több különböző térkép van, annál több lesz az info a másmilyen jelölések, részletesség miatt.
Kint pedig átnézni a kínálatot, mert előfordul, hogy szép áron semmire sem jót kínálnak.
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy a térképen "burkolatlan" útnak jelöltek mennyire járhatóak? Gondolom célszerű a főútvonalakon maradni. Van valakinek tapasztalata?
#1996022013-03-05 20:36:24 Válasz a #199598. hsz-ra
Üdv,
van néhány (kevés) olyan földút, ami személyautóval is egészen jól járható , de a legtöbbre bizony terepjáró vagy vmi 4x4 kell a hegyes-völgyes, meredekebb szakaszok miatt.
Anno találkoztam olyan murvás úttal a szigeten, ami 2-3 km-ig okés volt, de utána viszont felkanyarodott a hegyre meredeken, félméteres kátyukkal - irány vissza.
Nagyon sok hasznos tanácsot olvastunk.
74 nap múlva itt töltjük a mézes hetünket.
El sem tudjuk képzelni milyen lesz, mert nem voltunk még tengeren, legalábbis ilyen csodálatos helyen még soha nem jártunk... A Seyschelle-szigetek ehhez képest kutyafüle, persze a mi pénztárcánkhoz mérten.
Az imént kalandoztam kicsit, más sziget ügyben.
De, ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt, találhattok néhány leendő célállomást, könnyen képek alapján.
Már, persze, aki nem tud még sokat Lefkadáról ...
#1999922013-03-14 08:52:41 Válasz a #199987. hsz-ra
Szia Wucy,
tapasztalat az nincs, de furcsa, hogy meg sem említik Aghiofili közelségét (1 árva kép van róla a fotók közt),
pedig ha ott van ahol írják, akkor közelebb már nem is lehetne