#1996242013-03-06 11:18:12 Válasz a #199623. hsz-ra
Gondolhatod, hogy várom már Család alszik , én bolyongok a parton nézem a napot a vizet a halakat a kagylókat aztán pékség és melegen viszem a reggelit
Huh,köszönöm a sok jó hozzászólást:) Reméljük a szállás jobb lesz mint 2éve volt,igazából itt a fórumon csak azt írták legtöbben hátránynak hogy messze van a központtól.Én a busztól félek...hogy hogy viselem majd.Vonaton utaztam már egyhuzamban 25órát,de az azért más.
#1996512013-03-06 17:45:01 Válasz a #199618. hsz-ra
Kalózhajó vagy blue lagoon....ill Athos(ez is valami hajós túra...).Ezen kívül motorbérlés...bár ha esetleg többen összejönnénk akkor lehetne autót is bérelni és bejárni a környéket.Mi az Apostolost illetve a Stelistát néztük ki,de sajnos mind kettő foglalt már,a maradékból pedig a többi (nekünk) drága.
Nincs mit, de ha már korán reggel sétálsz a napfelkeltét ne hagyd ki.
Annyira nem is kell korán kelni, mi tavaly augusztusban valamikor reggel 6:55 körül csodáltuk a napfelkeltét (Ugyanis Sartiból nézve a nap az Athos hegy mögül bukkan ki, legalább egy órával az igazi napfelkelte után. Igazi álomszuszékoknak való napfelkelte ).
Olyan szépeket irtok, hogy már nagyon be vagyok indulva ))) mi lesz még júniusig. Talán az álomszuszi lányom is jön velem egyszer, ha már nem kell fél 5kor kelni köszi
#1996712013-03-07 07:48:47 Válasz a #199651. hsz-ra
Mi hárman vagyunk! Ti ? Már volt úgy hogy bérletünk valakivel közösen autót, igaz vagy 10 éve , de nagyon jó volt. Elmentünk adott helyre, aztán ott mindenki ment ahova akart, és megbeszéltük mikor talizunk a kocsinál.