#1985522013-02-02 20:07:11 Válasz a #197848. hsz-ra
Szia evus53!
Bocs hogy ilyen sokára válaszolok.Kaját csak egy kis rúd szalámit vittünk meg egy pár zacskos levest.Mindent ott vettünk meg.Heraklion közel van robogóval is be lehet menni és ott van lidl is.De a helyi kis közértekben van minden.Napernyőt lehet bérelni a standon 6Eu /nap két napággyal.Mi nem nagyon béreltünk mert drágálltuk.Csak akkor éri meg ha egész nap lenn vagy a parton,olyan meg nem igazán volt.Inkább leszaladtunk délelött meg délután is egy pár órára.Kérdezz még nyugodtan ha van valami.
#1986932013-02-05 20:16:50 Válasz a #198552. hsz-ra
Szia éva67!
Köszönöm a válaszodat, de mindig valami eszembe jut, amit kérdezni szeretnék. Mi is sokaljuk a napi 6 eurót a napernyőre, még sehol nem vettük igénybe, mindig vittünk ernyőt a busz elvitte. Én is úgy gondoltam, hogy egy reggelire valót (szalámit, kolbászt) viszünk, zacskós levest stb. A Pella apartman egy épületből áll? Ti emeleten voltatok? Remélem már több kérdésem nem lesz.
#1988252013-02-09 08:49:35 Válasz a #198700. hsz-ra
Szia Éva67!
Nagyon köszönöm a válaszodat és várom a pro.evus@freemail.hu -ra a képeket és még ha valami fontos és hasznos véleménsed, észreételed van. Mégegyszer köszi!!
#1991672013-02-22 20:37:51 Válasz a #199165. hsz-ra
és bár szintén mindenki tudja, de hátha valaki nem: akit megrettent a 4-8 órás túra, annak ajánlott a fordított, vagy kis, vagy lusta samaria: alulról, agia roumeli felől be a szurdokba, és addig menni felfelé ameddig tetszik, aztán vissza.
a szurdoknak amúgy is az alsó egyharmada a leglátványosabb
Szeretnék érdeklődni Tőletek, hogy valaki utazott e már internetes utazási irodától, konkrétan a Télen - nyáron online utazási irodára gondolok. Az idén talán összejön egy nyaralás Krétára és a legkedvezőbb ajánlatot ott láttam, de egyben tartok is az ilyen utalásos személytelen ügyintézéstől. Szóval csak egy ötlet, hátha valaki tud okosságot ezzel kapcsban. Köszi előre is:
Marcsi
#1994242013-03-01 10:03:38 Válasz a #199423. hsz-ra
Szerintem, ők csak más irodák ajánlatait közvetítik.
Ha már iroda, akkor inkább keress rá a kiválasztott szállásra, és meglesz, hogy ki a valós utaztató. Ott jó esetben pontosabb infókat kaphatsz a tervezett helyről.
Magam részéről nem foglalnék csak közvetlen az utaztatótól.
#1994292013-03-01 12:12:06 Válasz a #199423. hsz-ra
Szia Marcsi!
Mi, 2011-ben, rajtuk keresztül intéztem az utazásunkat 1 hónappal az indulásunk előtt.
A Grand .. iroda útját értékesítették.
E-mail-ben és telefonon keresztül tartottuk a kapcsolatot.
Nagyon korrektek voltak.
Ha valamit nem tudtak, akkor megkérdezték ők és visszahívtak.
Egyszerűen és gyorsan intéztek mindent.
Köszi Melus16, Kelemen77! Még várok a foglalással, mert az időpont fix, a férjem szabadsága miatt, addig meg biztos lesz akciós út az utazási irodákban is.
Üdv : Marcsi
Kedves Mindenki.
Tudom sokszor az a válasz, hogy olvassak vissza, de ennyit most képtelenség. Arra lennék kíváncsi, volt-e már valaki komppal Krétán? Melyik hajótársaság a megbízható? Mert ugye előre le kell foglalni a jegyet, de kellemetlen lenne, ha a kikötőben derülne ki, mégsincs jegy.
Lakóautóval mennénk, és avval szeretnénk bejárni a szigetet.
Köszi a válaszokat.