Sziasztok!
Pár év után visszamegyünk Sartira. Ami érdekelne, a lukumádesz sütő néni a főutcán űzi-e még az ipart? Remélem igen!!!
Köszönöm a választ, ha valaki tudja
#2000912013-03-17 22:03:59 Válasz a #200028. hsz-ra
Szai Béta! Sartin medúzával nem találkoztam. Úgy hallottam itt augusztusban van a "szezonja". Nei Poriban 2012-ben megcsípett egy kisebb példány, talán az enyhébb a méh csípéshez tudnám hasonlítani. Nem volt különösebben gondom vele. Pont volt nálunk egy gyulladás elleni kenőcs (még otthon a strandon valami úgy meg csípett, hogy csak a bőrgyógyász által felírt krémtől múlt el három - négy nap alatt) amitől másnapra teljesen elmúlt. Ha nem vagy allergiás a csípésére, nem lehet gondod vele. Esetleg kalcium ampullát beszerezhetsz és az jó lehet a méhek és darazsk ellen is, melyekből bőven találhatsz Sartin. Bár azok sem veszélyesebbek mint nálunk. Üdv Lala
Sziasztok!Köszi az infót lala12.Az imént voltam fent a SARTI LIVE oldalon,megnéztem a napfelkeltét.Az aranyhíd csak úgy ragyogott,bevagyok már nagyon sózva,hogy mehessünk Sartira.Irjatok valami szupi dolgokat róla,ami addig tartja bennem a lelket . Köszi.
Aki volt már a "Vrachakia Apartmanházban" tudna nekem mondani róla egy pár információt? Milyen a környék? Milyen az a felszereltség? Köszönöm előre is!