Sziasztok! Látom mindenki jó véleménnyel van Pargáról. Én még tanakodok, h be merjek e fizetni rá.. Tavaly Sartin voltam, és nagyon beleszerettünk a párommal. Kicsit nyugis volt a légkör, ezzel szemben Pargaról azt olvastam , h elég nyüzsis. Bár most júni végén megyünk a vizsgaidőszak miatt, tavaly még előszezonban voltunk (talán azért is tűnt elég nyugodtnak). Lefkadaval valaki össze tudná hasonlítani?
#2003282013-03-25 12:28:54 Válasz a #200323. hsz-ra
Jártam Sartin, majd utána Lefkadán és óriási különbség van a kettő közt Lefkada javára, de Parga is hasonlóan lenyűgöző szóval én mindenképpen azt javaslom, hogy ne ugyanoda menjetek ahol már voltatok amég van másik szép hely is.
Köszii a választ MaciG! nem-nem szeretnénk ismét Sartira menni, csak azzal tudom összehasonlítani,mivel még sajnos máshol nem voltunk.. Parga és Lefkada között megy a harc )
#2003592013-03-25 22:45:32 Válasz a #200346. hsz-ra
Egyik szebb, mint a másik!!! ...vagy a másik, mint az egyik???
Szóval mi Pargáról kirándultunk át két napra Lefkadara bérelt autóval, és teljesen rabul ejtett az alatt a két napos villámlátogatás alatt is. Oda mindenképpen elmegyünk még. (Szerintem Lefkadan mindenképpen valami járgányt kell bérelni, és úgy körbejárni a szebbnél szebb strandokat.)
De Parga is örök szerelem marad. Bármikor visszamennék, de még annyi sok szépet nem láttam.
Sartit is szerettem, de Görögország nyugati partvidéke a jón tengeri szigetekkel klasszisokkal szebb!!!
#2003652013-03-26 07:18:52 Válasz a #200346. hsz-ra
Black 90!
Lefkada és Parga között vállalható a távolság egy kirándulás erejéig,bármelyikre is esik a választásotok;igaza van az előttem szólóknak,mindkettő gyöngyszem..
Ha bevállaljátok a kirándulást,biztosan nem bánjátok meg és "megízlelitek" a másik helyet is..! Ezáltal még gazdagabb lesz a nyaralásotok!
Mi is így tettünk anno..
Jó tervezgetést
Köszönöm a válaszotokat ! Parga mellett azèrt voksolnèk, m könnyen át lehet menni Korfura... De lehet, h ez majd a jövő zenèje lesz... Addig sok-sok infòt gyűjtök Pargaròl.
#2003832013-03-26 11:33:16 Válasz a #200378. hsz-ra
Mindkettő kihagyhatatlan szóval csak azt kell eldöntened melyiket szeretnéd elsőnek látni. Javaslom a google earth-on nézegess képeket az segíthet a választásban.