hát, sokkal jobb szállást kapnánk Nikitas-ban olcsóbban. viszont az első szempont a helyszín. kirándulgatás, strand, bárok, búvárkodás, fakultatív programok... a legfontosabbak szempontok
Ha járgánnyal vagytok, lehet mindegy, hogy hol laktok.
#2005272013-03-29 13:39:12 Válasz a #200526. hsz-ra
Kirándulni, strandolni, szórakozni akartok, vagy a szálláson gubbasztani, görög tv-t nézni? Ha előbbi, kis túlzással tök mindegy milyen a szállás, főleg a keleti parton. Naplementét úgysem tudtok a teraszról frappézva nézni, úgyhogy még ez sem lehet szempont....
"Jogos, viszont a napfelkelte nem csúnya Nidriből nézve "...-de ki az a beteg elme, aki egy naplemente vagy a friss kenyér kedvéért hajnalban felkel Görögországban?
#2005362013-03-29 19:24:48 Válasz a #200511. hsz-ra
Szia!
Mi 2008-ban Ag. Nikitasban szálltunk meg. Akkor szeptemberben már nem volt annyira zsúfolt és nekünk tetszett.
Az apartmanunknak volt saját parkolója, így autóval (mi Quaddal) az udvarban lehetett parkolni. A Milos beach pedig egy kisebb sétával elérhető volt.[/quote]
Az első opció a Vasilis, Nidriben. A másik pedig a Studio George I., Nikianiban.
Bár sokaknak nem tetszik Nidri, nekem tetszett. A strandja valóban semmi de maga a város és a kis szigetek hangulatosak és éjszakai élet is van. Tavaly a Vasilisben laktunk és az árához képest nagyon jó kis apartman.
#2005672013-03-31 12:04:23 Válasz a #200529. hsz-ra
Akkor mi nagyon betegek vagyunk, mert minden nap 6 felé kelünk ha ott vagyunk. A napfelkeltéért képesek vagyunk akár 5-kor már a parton lenni. Huuu de gyönyörű képet lőttünk 2 éve... csak nincs most nálam. Majd megkeresem. Érdemes felkelni a napfelkeltéért szerintem. Hát még a friss péksütiért...hmmmmmm.
#2005932013-04-01 12:44:15 Válasz a #200567. hsz-ra
Mindenki másképp csinálja!
Persze van arany középút is
Mi nem szeretünk korán kelni, de mindig van olyan, hogy felébredünk és akkor tényleg érdemes megnézni a Nepfelkeltét. És a friss péksütik valóban csodálatosak.
Meg néha akkor is fel kell korán kelni, ha az ember nem szeretné, pl ha fakultatív programra megy és hajnali indulás van.
Nos eldőlt... Idén LEFKADA lett az uticél.
....
Július közepén megyünk 8 éjszakára, Nidriben foglaltam 2 db 2 ágyas tengerparti apartmant
A sziget jó választás.
Bár Nidriből egy kicsit sokat fogtok autózni a nyugati oldalra.
Úgy látom neki kell veselkednem a beszámolóm befejezésének.
Még csak az odaút van meg, és a címszavak. Plusz egy fotóalbum...
(Egyébként éppen most nyomtattam ki a tavalyi beszámolód elejét. Idén Kréta a cél, így meglátjuk Pireuszt.)