Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 6166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gataki82
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201168 Üzenet linkje2013-04-18 15:53:19 

Kedves Dettix!
Nagyon szépen köszönöm a képeket,és az információt is!

Érdeklődnék még a kirándulásokról!Tudom rengeteg oldal van,és bizonyára már rengetegen írtatok róla,de kisbaba mellett sajnos nincs időm végig olvasni mindent.

A Kefaloiara,Navaggiora,Sziget túra,a csúzdapark,és a kaiki amit néztünk,ezek közül mi az amire nem éri meg elmenni,vagy mi az amire esetleg máshol érdemesebb befizetni?
Autót jogsi hiányában nem tudunk bérelni,így még az érdekelne,hogy mi az amit a környéken meglehet nézni esetleg egyénileg is elbuszozgatni?
Köszönöm előre is a segítséget!

# 6167
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201193 Üzenet linkje2013-04-19 14:34:21 

Mi a buszos szigettúrán és a hajós kiránduláson voltunk. Sokan írták, hogy a hajós nem éri meg, és szerintem sem. Szinte egész nap a hajón, csak a Navaggió-n köt ki (ha jó az idő és kap engedélyt), egyébként még 2x van fürdési lehetőség a nyílt vizen. A Navaggió öböl gyönyörű, de főszezonban borzalmas meleg van.
A buszos szigettúra tetszett, bár ott meg sok időt töltesz a buszon, kérdés hogy a gyermek mennyire bírja. Az olivaüzemben csak fokhagymás olajat érdemes venni, mert azt máshol nem láttunk. A rendes olaj mindenhol olcsóbb és ugyanaz a lejárati dátuma mint az üzemben lévőnek. A 2000 éves olajfánál finom a süti és a frappé, és azt hiszem ott van egy bazáros, ami nagyon olcsó. Érdemes megnézni. A Navaggió öböl felülről nagyon szép, csak kevés idő van rá. Ott is vannak árusok, adnak kóstolót is. Azt hiszem utána egy helyi kereskedőhöz megy a busz. Na ott nem vettünk semmit. Drága és nem túl szívélyesek. Volt még 1-2 hely ahova ment a busz, de most nem jut eszembe.
Teknőslesre érdemes kimenni a kikötőbe fél 8-8 között, mert ott van Sotiris a teknős. Ha szerencsétek van, Laganas végén ahol a lezárt terület van, láthattok kikelt kisteknősöket is, de ez tényleg ritka.
Ha Laganas után még továbbmentek Kalamaki felé, ott alig van a parton 1-2 ember, és közvetlenül a fejetek felett száll le és fel a repülő.

Állítólag Laganasból van ingyenes buszjárat a Banana beachre, de mi nem próbáltuk.

Én hirtelen ennyit tudtam írni, de a többiek több helyen voltak, biztos adnak jó tippeket.

# 6168
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201194 Üzenet linkje2013-04-19 14:40:15 

A legjobbat meg kihagytam! icon_rolleyes.gif

Szóval a buszos túrán volt motorcsónakos kirándulás, kb 40 perc, ami elment a Kék barlangokhoz (azt hiszem) és fantasztikus volt.

Az egészben az volt a legjobb! icon_biggrin.gif

# 6169
Skata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201198 Üzenet linkje2013-04-19 15:33:07 

Sziaztok!
Júliusban mennénk 3-n Zakira. Tudnátok ajánlani irodát vagy jó kis apartmant. Repülővel mennénk, mert anyám 62 évesen nehezen viselné a buszt.icon_smile.gif

# 6170
Skata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201208 Üzenet linkje2013-04-19 18:51:31 

Sziasztok!
Már le is foglaltam. Repülő + apartmann össz-visz 300 ezer hármunknak.
Remélem nem lesz csalódás. Sajnos csak a Vossos apartmanba tudunk menni, mert a Blúba csak buszos utakat szerveznek.
Aug. 9.-én indulunk és a gép indulása is jó Délelőtt 10-kor indul.
Esetleg ismeri valaki ezt az apartmant?
Üdv. Kata

# 6171
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201273 Üzenet linkje2013-04-20 21:57:46 

Szerintetek október 12 től Zakintosra menni őrültség? Kicsit tartok az időjárástólicon_sad.gif
Meg persze attól is, hogy befizetjük az utat aztán esetleg létszámhiány miatt törlik.

# 6172
Skata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201276 Üzenet linkje2013-04-21 06:31:39 

Szasztok!
Volt már innen valaki a Vossos apartmanban? Ha igen, írna egy pár sort róla?
Előre is köszike. Üdv. Kata

# 6173
Lala12
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201279 Üzenet linkje2013-04-21 07:52:30  Válasz a #201208. hsz-ra Előzmény #201208

Szia Skata! Melyik irodánál tudtál ilyen jól foglalni? Üdv Lala
# 6174
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201286 Üzenet linkje2013-04-21 10:14:40 

skata írta:
Szasztok!
Volt már innen valaki a Vossos apartmanban? Ha igen, írna egy pár sort róla?
Előre is köszike. Üdv. Kata

Szia!

Mi tavaly szeptemberben voltunk a Vossosban. Szerintem jó szállás és ráadásul jó helyen van: a nagy nyüzsgéstől kiesik (de azért, aki azt szereti, az sincs messze), szóval lehet aludni, de a széles homokos part nagyon közel van. A szoba is pont jó, mindennap takarítanak. Egy vmi volt, ami több embernek azért kicsit fura volt: a feszített víztükrű medencében (legalábbis ilyennek kellett volna lennie...) egy 8-10 centivel lejjebb állt a vízszint, viszont láttuk, hogy mindennap takarítják, szóval mi fürödtünk benne (de volt egy-két ember, aki ezért nem).
Szerintem összességében tök jó választás volt, hogy itt szálltunk meg.
Ha képek is érdekelnek, a 6. oldaltól a végéig találsz a szállásról:
https://www.panoramio.com/user/3376498/tags/Zakynthos%20-%20Laganas

Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van, írj bátran!

Anikó

# 6175
Feca84
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201288 Üzenet linkje2013-04-21 11:58:57 

Sziasztok!

Én még tartozok nektek egy tavalyi élménybeszámolóval, amit meg is írtam, de még a nyaralást követően volt egy betörés hozzánk és vittek sok mindent, többek között a laptopot is lényegében a fényképekkel együtt...stb. :S

Szerencse hogy nem csak a gépen voltak meg a képek, de így is a kb 1000 képből 300 maradt...

Szóval hamarosan írok egy beszámolót, de addig is ha van kérdés szívesen válaszolok! icon_smile.gif

Hiányzik Zante!!

# 6176
KisNorbert
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201290 Üzenet linkje2013-04-21 13:36:15  sziasztok!

Sziasztok!

Mi valamikor július végén tervezünk Zakynthosra menni 1 hétre repülővel.
5 fő (lényegében 1 család, de mindenki felnőttkorú), ha esetleg tudtok ajánlani valami jó kis apartmant vagy akár kisebb házat 5 főre nem horribilis összegé azt megköszönném!

További szép napot!

# 6177
Skata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201301 Üzenet linkje2013-04-21 20:02:48  Válasz a #201286. hsz-ra Előzmény #201286

Szia Anikó!
Nagyon szépen köszönöm az infókat. Csodálatosak a fotók..)
Mindjárt vidámabb lettem, mert az Index fórumon nagyon lehúzzák ezt az apartmant.
Arról tudnál írni, hogy melyik a legjobb étterem, közért, persze szerintetek.icon_smile.gif
Melyik fakkra érdemes elmenni? Láttatok teknősöket?
Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de elősször megyünk oda.
Üdv. Kata

# 6178
Skata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201302 Üzenet linkje2013-04-21 20:04:39  Válasz a #201290. hsz-ra Előzmény #201290

Szia!
Apartmant biztosan találsz, de a repülőt siess lefoglalni, mert már alig van hely! Júliusra különösen, minden gép tele van. Siess!icon_smile.gif

# 6179
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201345 Üzenet linkje2013-04-22 20:39:58  Re:

skata írta:
Szia Anikó!
Nagyon szépen köszönöm az infókat. Csodálatosak a fotók..)
Mindjárt vidámabb lettem, mert az Index fórumon nagyon lehúzzák ezt az apartmant.
Arról tudnál írni, hogy melyik a legjobb étterem, közért, persze szerintetek.icon_smile.gif
Melyik fakkra érdemes elmenni? Láttatok teknősöket?
Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de elősször megyünk oda.
Üdv. Kata

Szia Kata!

Nagyon szívesen. icon_smile.gif
Szerintem jó kis szállás volt.
Nekünk volt egy kedvenc éttermünk (ami kb. 50 méterre volt a szállásunktól, egy a parttal párhuzamos utcában), a Mythos taverna, ott nagyon fincsi volt minden, meg nagyon hangulatos is volt és olcsóbb, mint a tengerparti éttermek (erről is találsz képet). Bevásárolni (kaját) meg nem a szállás boltjába jártunk, hanem a mellette lévő boltba (sokkal több minden van ott).
Mi 2 egész napos fakultatívon voltunk: egy buszos és egy hajós szigettúrán (mindkettőt a Mamfredas Toursnál fizettük be, ami a Vossosszal majdnem szemben van). Szerintem jók voltak nagyon, bár a hajós jobban tetszett mindkettőnknek. icon_smile.gif A parton is befizettünk egy 3 órás hajóútra: Keri szikláihoz és a Teknősbéka-szigetre mentünk és ezen az úton láttunk teknőst is. icon_smile.gif
Töltöttünk fel képet annak idején ide a hellasz.hu-ra is, nézd meg, mert minden kirándulásról találsz képet.

Anikó

# 6180
Bbeata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#201431 Üzenet linkje2013-04-24 12:08:38 

Sziasztok,
végre találtam egy informativ fórumot icon_biggrin.gif Mi Argassiba mennénk, Noula Studioba ketten ,saját szervezéssel.Errő a környékről / szállásról esetleg valakinek van-e tapasztalata ? Motorbérlés árakat tudtok-e illetve, hogy konkrétan Argassiban lehet-e bérelni ?
Köszönöm előre is !

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 411 412 413 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu