Remélem nem haragszik érte Dobaki,de több videót feltöltött a youtube-ra az útról! Akit érdekel nézegetheti,mi ,hogy néz ki,mennyi idő egy rutinos határátkelés stb.
Még egy dologra szeretném felhívni az utazók figyelmét, hogy január óta megváltoztak a macedón rendőr autók. Jelenleg főleg Skoda Yeti-vel járnak.
Nem annyira feltűnőek mint a régiek, de hasonló a küllemük.
Remélem nem haragszik érte Dobaki,de több videót feltöltött a youtube-ra az útról! Akit érdekel nézegetheti,mi ,hogy néz ki,mennyi idő egy rutinos határátkelés stb.
Természetesen nem haragszom, sőt örülök ha segíthetek, bár mostanában nem volt időm frissítgetni a web lapot.
Egyébként ha bárki csinál hasonló videókat, akkor rakja fel pl. a youtube-ra, majd küldje el a linket és a weblapra beillesztem. Így kialakulhat egy jó kis közös utazási video gyüjtemény.
Jó ötlet! Engem például érdekelt volna első utazás előtt,hogy megnézzem videón az útvonal egy-egy részletét,mert azokat akik először utaznak,talán magabiztosabbá teheti,ha ezeket látja egyszer.
Egyébként gratulálok az oldaladhoz,mert sok hasznos infó található rajta!
Szia!
Köszi a videókat. én is gondoltam rá, hogy csinálni kellene az útról. De nem tudom milyen kütyü kellene hozzá.
Nekem a másik autómban egy ilyen készülék volt amit az ebay-ről rendeltem 40.000,- Ft-ért. Lehet jóval olcsóbban (csak abban nincs gps) kb. 10000-12000,- Ft-ért kapni
Nem szorosan ide kapcsolódó kérdés. Szerbiába be lehet lépni 1 hónap múlva lejáró útlevéllel? Kislányomnak ilyen van és szerdán mennék át a Palicsi állatkertbe. Csak azért kérdezem, mert hallottam már olyat, hogy még 3 hónapig érvényesnek kell lenni az útlevélnek belépéskor. Előre is kösz a válaszokat! Megelőzve néhány tippet, nincs még személyi igazolványa:(
#2016242013-04-29 08:17:20 Válasz a #201623. hsz-ra
Az okmányoknak (mivel nem csak útlevéllel lehet Szerbiába belépni) addig kell érvényesnek lenni, amíg az egyszeri belépéssel az országban lehet tartózkodni. Ez, ha nem tévedek, 90nap.
Össze ne vesszetek miattam:) Biztos, ami biztos, az előbb felhívtam a röszkei határt. Azt mondta az ember, hogy utolsó napig lehet utazni az útlevéllel, menjek nyugodtan. Azért köszönöm mindenkinek aki együtt agyalt velem a témán.