#2015652013-04-27 13:01:44 Válasz a #201555. hsz-ra
Szia Pévi!
Igaz hogy picit off, de a volt nejem is a Görögországi nyaralás alatt tanult meg motorozni... a végén már csak ő akart vezetni
Ja és hogy nem legyek teljesen off, egyre többen mennek ki a partra Pargán, mozgolódnak a vendéglőkben is... Nemhiába... lassan indulnak az első fecskék
#2015792013-04-27 23:17:19 Válasz a #201565. hsz-ra
OFF: Igazad van Sancho. Tudom, hogy valószínüleg, ha nagyon akarnám, biztosan meg tudnám tanulni, és szeretném is.
De mivel a munkámat egyéni vállalkozóként a két pici szorgos kezemmel végzem, nem merek már ilyen "extrém sportokat" bevállalni mint a motorozás, kerékpár, sielés stb.
Ne adj' isten, 1-2 hónapos gipsz nagyon hazavágna anyagilag.
Ja..., és egy nem elhanyagolható szempont, hogy sem én, sem a párom nem a "lepkesúly" kategóriában versenyzünk. (...és akkor még finom voltam) Szóval igencsak valami erőgépre lett volna szükségünk Lefkada szerpentinjeire.
Innen már nem OFF: viszont átmenni Lefkadara, és két napot körbejárni a szigeten, azért lényegesen komfortosabb volt az autó.
#2015862013-04-28 09:20:11 Válasz a #200299. hsz-ra
Kedves Joli, klassz, hogy feltetted a webkamera linkjét. Rátaláltam már én is, de így nem kell kattintgatni. Egy nap többször is ránézek, sőt a gépemen ez a háttérkép. Időnként frissítem. Cukkolom magam kellőképpen. Két hónap múlva engem is ott láthattok, habár nekem a Piso Krioneri a szívem csücske. Meg úgy Párga szőröstül-bőröstül.
#2016212013-04-28 22:55:42 Válasz a #201619. hsz-ra
Sziasztok Anikóék
De jó Nektek! Majd meséljetek Én is minden nap nézem a kamerát, egy pár képet le is mentettem, ahogy fürcsiznek és napoznak a parton
Nekünk még kétszer annyi van, mint Nektek, de már minket is majd megesz a fene
#2016222013-04-28 22:58:15 Válasz a #201579. hsz-ra
Szia Pévi!
Mi is minden évben béreltünk valamilyen járművet, szerintem Pargán sem lesz másképp... Igaz, hogy az autó kényelmesebb, de nincs ahhoz fogható érzés, amikor a robogót leteszed egy murvás részen és közelebbről megnézed a növény és rovarvilágot
Ha tényleg szeretnéd akkor ne hagyd magad lebeszélni Ez nem alkat kérdése
De jó Nektek! Majd meséljetek Én is minden nap nézem a kamerát, egy pár képet le is mentettem, ahogy fürcsiznek és napoznak a parton
Nekünk még kétszer annyi van, mint Nektek, de már minket is majd megesz a fene
Persze, majd megírok mindent, meg egy csinálunk egy csomó képet! Nagy fényképezősök vagyunk.
Ne aggódj, Nektek is elszalad majd az idő, főleg, ha beindul a szezon és folyamatosan bombáz majd Mindenki az újabb infókkal.
#2016652013-04-29 20:14:05 Válasz a #201657. hsz-ra
Sziasztok Anikóék
Már nagyon várom az első beszámolókat A képeket tudom, mert meglestem az albumaitokat Az idő annyira gyorsan azért nem szalad, mert eddig mindig júliusban mentünk, most augusztusban, de már most azt hiszem visszatérünk a júliusra... Így teljen el a nyár, hogy az indulásra várunk?
Akkor majd bombázzatok
#2016662013-04-29 20:16:48 Válasz a #201664. hsz-ra
scobbika!
Most nézem, hogy valóban Ti később mentek:) De csak két héttel...
Ez sajnos tény, hogy bezzeg ott még gyorsabban eltelik az idő Olyan jó lenne olyankor valahogy lelassítani, vagy kinyújtani az időt. Mi szoktunk próbálkozni... korán kelünk és későn fekszünk... így egy picit hosszabbnak tűnik
Lehet volt már szó róla, de ha motorral megy valaki felfedezni az Acheron folyót akkor hol érdemes letámasztani a csikót és gyalog folytatni az utat a folyóban (vagy partján). Vagy egyáltalán hol vannak olyan "pontok" ahova még le lehet így is jutni?