Üdv lililuca!
Mi idén voltunk 4. alkalommal a Spanosba. A filmen látott szoba,- mely
félig a földben van,-a tengerre nézővel együtt idén került átadásra.
Tehát a korábbi években 2x voltunk az I. emeleti utcára néző szobában,
és 2x a tengerre néző oldalon. A mi szobánk szinte teljesen megegyezett a filmbelivel, annyi különbség van, hogy nem volt
hajszárító,- csak a helye,- és 2 különálló ágy volt a szobában.
Egyébként is szép ház a Spanos, főként este, teljes kivilágítása van.
Érdemes benne szállást foglalni.
Üdv.
czoki
találtam pozitív véleményeket is. Nyilván aki visszamegy oda az azért nem lehet "rossz".
ÉN még nem voltam a Spanosban, de szerintem a Sartis szállások közül mind kívülről, mind pedig belülről kiemelkedik a színvonalában. Főleg az idén átadott szobák. Persze van aki úgy megy nyaralni, hogy a szállás nem olyan fontos mivel úgy is csak alvásra használja, de azért olyanok is akadnak akik szeretnek modernebb körülmények között pihenni. Én egyiket sem ítélem el, mi is idén pl. joker apartmanba megyünk az ibusszal mivel így jóval olcsóbb, de a Spanost azért egyszer szívesen kipróbálnám Ki tudja, lehet, hogy egy kis szerencsével idén oda kerülünk ) Egyébkén tényleg az egyik legdrágább apartmanja az ibusznak.
#2018202013-05-03 18:33:43 Válasz a #201785. hsz-ra
Szia Betsy!
Idén mi is a Papus Houseba fogunk lakni 2 hétig augusztus 16-án indulunk. Bővebbet sajnos én sem tudok róla, csak annyit, amennyit a képeken láttam.
De ha hallasz infot róla kérlek oszd meg velem is, illetve, ha én hallok valami és is megosztom veled. Ti mikor mentek?
#2018392013-05-04 16:16:56 Válasz a #201834. hsz-ra
Szia Erika!
Autóval megyünk és egy pécsi utazási irodán keresztül foglaltunk szállást. Kicsit tartok a 15 órás úttól, de a fiúk azt mondták, hogy el fogom felejteni az utazás kényelmetlenségeit amit meglátom a partot
#2018402013-05-04 18:22:34 Válasz a #201839. hsz-ra
Szia Nóri!
Mi is annál a pécsi utazási irodánál foglaltunk szállást
Autóval megyünk mi is. Tavaly is azzal vágtunk neki az útnak, este 7-1/8 körül indultunk Budapestről, és másnap 10 óra körül Sartin voltunk. Talán 2-3x álltunk meg nagyon rövid időre. A szerb-macedón-görög útvonalon mentünk, az út teljesen jó volt, a szerb és macedón utakon alig van autós az autópályán, nem olyan, mint nálunk.
Igaza van a fiúknak, ha meglátod a tengert az mindent feledtet.
Ha esetleg van valami kérdésed a nyaralással, utazással kapcsolatban szívesen veszem a kérdéseidet!
Sziasztok! olvastam,hogy már se szerbiába se macedoniába nem kel már útlevél de jó ha van mert a macedonok beleköthetnek a személyibe! Valaki aki most nemrégen ment Sartira az tud valami infót mondani az útról? Előre is köszi
#2019182013-05-07 12:40:18 Válasz a #201916. hsz-ra
Mivel még csak Május eleje van nem nagyon volt kint senki,de minden évben felröppen ez a hír,csak olyannal nem találkoztam még aki meg is tudja erősíteni Én már jó párszor utaztam személyivel soha nem volt gond...
Nyugodtan lehet menni személyivel csak 3 hónapnál tovább legyen érvényes, és plasztik személyit fogadják el.Sőt a buszsofőrök szerint jobban is szeretik a határon,mert egyszerűbb a kezelhetősége.Az útlevél, vagy személyi,már régi cirkusz. Az a hivatalos amiit a Külügyminisztérium honlapján közölnek.