Pinga, neked jó utat, szép időt, felejthetetlen nyaralást kívánok!
köszönöm,ezzel még nincs vége,van ugyi egy kisvonat poribol platamonba,ellenben platamonbol van másik vonat a váron keresztül panteleimonas beach felé csak nem tudom platamonban honnan indul,nem muszáj gyalogolni a várhoz,akik az afroditi hotelban szoktak lakni,nekik pont jo ez a vonat,leginkább piros szinü szokott lenni,ott megy el a heraklia kempingünk elött
#1938802012-08-17 08:55:22 Válasz a #193877. hsz-ra
van böven idöm irogatni,egész héten a felszerelést készitettem elö,ma délután bepakolok és holnap reggel háromkor indulás,ma még alszunk egy nagyot mert kint már nem szeretnénk sokat,lubickolni kell folyamatosan
Sziasztok! Hát idén senki nem jön ide? Anettékkal megyünk,és még nem ismerem a buszaikat. Elvileg fehér emeletessel megyünk... valaki ment már vele? Platamonban voltunk már Nei Poriból kisvonattal, akkor tetszett meg...
Xanthi házról tapasztalat érdekelne, első sorban az 5 fős különállóról... köszi előre is:))
#2020842013-05-11 07:03:54 Válasz a #202077. hsz-ra
Szia Ágica"!
Mi Panteleimonas Beachre megyünk, az ott van a szomszédban
A fehér emeletes Calippós busz szuper. Párom tavaly kiakadt, amikor kiderült, hogy emeletessel megyünk, de nem volt semmi gond. A busz egészen új, a légkondi ezerrel megy, úgyhogy célszerű meleg holmit is felvinni.
Szia mi Anettéknál voltunk 2 első emeleti utcafrontra néző apartmanban 2 éve júniusban. Konyhában tányérok poharak bögrék edények tésztaszűrő voltak és mikró is. Mi 3 fős apartmanban voltunk. Nagy erkélyünk volt ahol csak mi közlekedtünk. Nagy udvara van, de nem zárt ott lehet wifizni is.Udvaron is van mosdó wc. Utcáján végigmenve nagy kavicsos parthoz jutunk a templomtól északra. Homokos part onnan észak felé 5-6 perc gyalog.
#2020972013-05-11 13:35:42 Válasz a #202084. hsz-ra
szia glamdring:)
Köszi a jó tanácsot, akkor a meleg ruha megy a buszra, ezt jó, hogy írtad, 3 közepes gyereket viszek..
Wc volt rajta?
Fölül, vagy alul utaztatok?
Ti előbb mentek, úgyhogy kérek majd beszámolót, jó?
#2020982013-05-11 13:38:44 Válasz a #202086. hsz-ra
szia Judith77:)
köszi az infót, ezt nem tudtam, hogy az udvaron is van WC, mosdó, ez jó.
A wifi örülök, h működik, ez fontos a Páromnak...
Anették ha jól tudom ott laknak, remélem nem nehezményeznek 3 nagylányt...na jó, még csak közepesek... nem vagyunk egy csendes család.
#2021042013-05-11 16:12:51 Válasz a #202097. hsz-ra
Az emeleten utaztunk, nekem a lenti rész nyomasztó, klausztrofóbiám van
WC van, de nem hiszem, hogy szükségetek lesz rá, tényleg rendszeresen megáll a busz. Nem ismersz, de ha én kibírom, akkor a gyerekek is
Ti pont a mi turnusunk után mentek, ha jól látom. Majd írok kintről és még lesz időtök felkészülni
Mi is mindig 2 zajos, morgós gyerkőccel megyünk és mi sem járkálunk lábujjhegyen. Egy kis "házikóban" van a mosdó. Fiam alatt eltört egy műanyag fehér stoki, az áruházban vetettem vele helyette az áruházban. Anették jót mosolyogtak mikor a fején cipelve megjelent a székkel, igaz sárgában volt csak.
igen, én is úgy láttam, h utánatok megyünk, nagyon várom a híreket...és köszönöm is:)
ÓÓÓ, én nem a Lányaink
pisilője miatt aggódom, magam miatt:))) Szavaidból kivéve, hasonlóak lehetünk e téren..
Felső szint hátsó sor a miénk, mindig azt kérjük... alulra én sem ülök.
Írd majd meg, milyen a víz, és van - e benne élővilág
Judit:)
Jót nevettem a leveleden, tetszett:)) Igen,jártunk mi is már hasonlóan... hát a kamaszokkal nem lehet csendben osonni, ez biztos:)
#2021552013-05-12 17:26:14 Válasz a #202108. hsz-ra
Tavaly pont leghátul utaztunk az emeletes buszon Oda nagyon kellett a meleg ruha, talán ott volt a leghűvösebb.
Én vonzom az állatokat Szerencsére tavaly csak láttam a medúzát, ki is siettem a vízből, mert már volt "szerencsém" hozzá. Annyira tiszta a víz, hogy mindent láttunk. A part mentén figyeltük a kis halakat, volt egy kedvencünk, ő egészen beleolvadt a homokba és ott úszkált a lábunknál a bokáig érő vízben