Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 11566
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202122 Üzenet linkje2013-05-11 23:09:15 

Akkor marad Sarti. Ott szombaton van a váltás.
# 11567
Hannaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202129 Üzenet linkje2013-05-12 10:03:24  Válasz a #202068. hsz-ra Előzmény #202068

Szia!

Megkaptam, válaszoltam!

Köszönöm! icon_smile.gif

# 11568
Neipori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202130 Üzenet linkje2013-05-12 10:21:43  Válasz a #202072. hsz-ra Előzmény #202072

Helló Mindenkinek!
Akit az utószezon érdekel: Szeptember közepétől akár "imádkozó sáskát" is vihetsz a kalapod alatt, meg sem rezzennek a láttára. Ebből lemérve: Az utószezon, az UTÓSZEZON! Hiszen a Mammától mi is megkérdeztük, hogy meddig foglalhatjuk a szobát? az volt válasza:_ amig az első hó le nem esik. Ez egy teljesen szabad-fordítás, mindenki azt érez bele, amit szeretne. Mi ÖRÖKRE SZERETNÉNK OTT ÉLNI, DE HIÁBA "ÉRTETTÜK FÉLRE" sajnos nem tehetjük!! icon_redface.gif

# 11569
Csabáék
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202151 Üzenet linkje2013-05-12 15:56:59 

Sziasztok!
Juli közepén mi is itt töltünk 1hetet, s mivel egy 2,5 éves pici lány is lesz velünk ezért több kérdésem is lenne:
A Papa Joe apartmanba mennénk, aki ismeri, mennyire csendes környék kisgyerekkel?
A tenger tényleg közel van?
A víz lassan mélyül, a part homokos?

Előre is köszönöm

Valamit biztos elfelejtettem..

# 11570
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202152 Üzenet linkje2013-05-12 16:41:20 

csabáék írta:
Sziasztok!
Juli közepén mi is itt töltünk 1hetet, s mivel egy 2,5 éves pici lány is lesz velünk ezért több kérdésem is lenne:
A Papa Joe apartmanba mennénk, aki ismeri, mennyire csendes környék kisgyerekkel?
A tenger tényleg közel van?
A víz lassan mélyül, a part homokos?

Előre is köszönöm

Valamit biztos elfelejtettem..

Mi júni 11-től leszünk, csendes környék, a település vége felé, egy újszerű szép apartman, SUPER-MARKET-tel az épület alatt. Tenger kb-150-méter. A part, selymesen homokos, a víz lassan mélyülő, messzire belehet menni aki nem tud úszni sem, az is nyugodtan pancsikázhat. Tengeri sün veszély sincs, a meduza néha előfordul, de nem veszélyesek.
Amennyiben érdekel valami akkor szívesen válaszolok.
Üdv Nei Pori "szelleme"

# 11571
Kijelentkezve--
-törölt nick 17764
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202176 Üzenet linkje2013-05-12 23:35:09 

Sziasztok! Tudom sokan óva intettetek a Jimakos tourstól de befizettem a nyaralás árát! Sajnos máshol már nem találtam semmit ami megfelelő lett volna és aki mer az nyer alapon belevágtam. Én elég alkalmazkodó vagyok nem bánok semmit csak vigyenek ki, hozzanak haza és legyen valamilyen szállás. Aztán majd meglátjuk, hogy milyen tapasztalatok lesznek. Úgy állok hozzá, hogy semmi baj nem történhet!
Viszont ami miatt írok, hogy az "elismert" és "nagyra tartott" utazási irodáknál is történhetnek érdekességek. A kollégám a Grand toursnál januárban lefoglalta az utazást márciusban kifizette a teljes összeget, utasbiztosítást is megkötötte, felár ellenében tengerre néző apartmant igényelt stb. Ma VASÁRNAP telefonáltak neki, hogy sajnálattal közlik, hogy nem tudnak menni a megrendelt időpontban mert éppen felújítás alatt van 2 apartman. Vagy vissza fizetik a teljes összeget vagy júliusi időpontban tudnak utazni. Hát nem tudom kinek mi a véleménye de nekem azért sántít egy kicsit ez a történet. Egyrészt, hogy hétvégén telefonálnak, másrészt nem tudom elképzelni, hogy márciusban ne tudnák, hogy egyes apartmanokban felújítást terveznek hiszen ha befizették az utazás teljes összegét úgy gondolom a görög partnerrel is egyeztetnie kell az irodának. Szerintetek??? Kíváncsi vagyok a véleményetekre hiszen legtöbben évek óta rendszeresen jártok nyaralni, gondolom jóval nagyobb tapasztalattal rendelkeztek. Előre is köszi a véleményeket!

Ja és még valami! Utasbiztosítást mindig, mindenki szokott kötni? Szóval kötelező vagy csak jó ha van? Mert nekem van egy biztosításom a melóhelyen amiben az egész család benne van és külföldre is érvényes.

# 11572
Kariapus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
137 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202190 Üzenet linkje2013-05-13 09:21:24  Válasz a #202176. hsz-ra Előzmény #202176

Szia!Az elmúlt három évben Jimakossal voltam Poriban,semmi gond.Az Anették irodájába (szó szerint)láttunk a teraszról,kettő szobás+külön konyha.A Grand melyik házáról van szó,publikus?

A munkahelyi biztosítás részleteit Te tudhatod,ha elég erősnek tartod,én nem kötnék.

# 11573
Neipori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202191 Üzenet linkje2013-05-13 09:27:29  Válasz a #202176. hsz-ra Előzmény #202176

Szió Drága VIKUSKA!
Amit leírtál, hogy befizetés utáni felújítás, hát az egy teljesen hihetetlen és megtámadható történet. Mivel a felújításokat már egy évvel előre el kell dönteni (főleg egy apartmanháznál) simán lehet jogi útra terelni a dolgot. Előző évben már tudniuk KELL, hogy felújítanak. Ilyen csak nálunk fordulhat elő, szegény magyar családoknál (leginkább nyugdíjasoknál), hogy reggel szólá az ÚR (a férjem), holnap elkezdjük a nagyszobát. OK!! ELKEZDTÜK: Egy havi - lehet, hogy hat heti - munkánkba kerül, de készen lesz. EGY teljes apartmanházhoz le kell foglalni már előző évben a szakembereket, mivel az nem kétemberes meló! Kell hidegburkoló, rendbe kell tenni a tetőre felszerelt napelemes melegvíz szolgáltató részleget, festő-mázoló, vízvezeték szerelő, csakhogy az alapokat említsem. Ezen kívül van még legalább három szak, amit nem soroltam fel. Hiszen át kell nézniük a felszerelés minőségét (hűtőszekrény, elektromos berendezések, ágyak helyzete, stb,-stb.)
TEHÁT egy szó, mint száz: Nyugodtan jogi útra lehet terelni a témát. Csak sajnos nem éri meg! A felperes fizeti a perköltséget - mivel nyerni nem fog - kidumálják magukat az Ő ügyvédeik -. Hiába van mögöttünk a jog.... Egy nagy kutyakaki az egész. A legjobb, ha az apollón travellel utaznak, mivel eddig még az ő megbízhatóságuk kenterbe ver minden más utazási irodát.

# 11574
Rita79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202206 Üzenet linkje2013-05-13 11:16:43 

CsabaF írta:
Még mindig ott tartunk, hogy nem tudunk dönteni Sarti és Nei Pori között... icon_sad.gif

Ezért lenne még négy kérdésem:
- Tengerparton itt is mindenhol van napágy és napernyő?
- Július végén nagy a tömeg?
- Dora apartmanban van WiFi?
- Tenger a szélén milyen gyorsan mélyül?

Válaszokat előre is köszönöm!

CsabaF!
Mi tavaly az akkor 1,5 éves kislányunkkal voltunk Nei Poriban. Napernyő, nyugágy szinte mindenhol van, mi aug elején voltunk, nem volt nagy tömeg, szerintem hétvégén sem. A tenger viszonylag lassan mélyül, mi úszógumival bevittük a csajszit, nagyon élvezte. Medúzát nem láttunk.
Én csak ajánlani tudom, idén is megyünk vissza!!!!!!!!!

# 11575
Kijelentkezve--
-törölt nick 17764
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202207 Üzenet linkje2013-05-13 11:52:50  Válasz a #202190. hsz-ra Előzmény #202190

KARIAPUS!!!
Köszönöm szépen, ez megnyugtató a Jimakos tourst illetően!
Nem tudom publikus-e de mivel úgy sem ismeritek a kollégám megírom a az ATHENE apartmanházról van szó.

Hát a munkahelyi biztosítás.... nem tudom mit értesz erősön. Baleseti halál, rokkantság, törések, stb aránylag jó, de a kórházi ellátás, bent fekvés napi díjai nem túl magasak.

Nem tudom az unios taj kártya mire érvényes, mert az is megvan de tudom, hogy az kevés.

# 11576
Kijelentkezve--
-törölt nick 17764
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202208 Üzenet linkje2013-05-13 11:57:17  Válasz a #202191. hsz-ra Előzmény #202191

ERZSIKE!
Köszönöm én éppen így gondoltam, hogy az nem megy egyik hónapról a másikra. Tuti, hogy valami sántít ebben a történetben. Én nem hagytam volna magam de a kollégámék átíratták az időpontot juli 9.-ére. Ők tudják!
Most beszéltem vele.
A felújításhoz nagyon sok türelmet és kitartást kívánok!!! Majd a végeredmény meghálálja a belefektetett energiát!!!
Sok puszi!

# 11577
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202214 Üzenet linkje2013-05-13 12:11:45  Re:

Vikuska írta:
KARIAPUS!!!
Köszönöm szépen, ez megnyugtató a Jimakos tourst illetően!
Nem tudom publikus-e de mivel úgy sem ismeritek a kollégám megírom a az ATHENE apartmanházról van szó.

Hát a munkahelyi biztosítás.... nem tudom mit értesz erősön. Baleseti halál, rokkantság, törések, stb aránylag jó, de a kórházi ellátás, bent fekvés napi díjai nem túl magasak.

Nem tudom az unios taj kártya mire érvényes, mert az is megvan de tudom, hogy az kevés.

Szia Vikuska!
Az úniós taj kártya az éppen a kórházi és egyéb betegellátásra jó, viszont a baleseti és poggyászbiztosítás pedig súlyosabb esetben fedezi az esetleges hazaszállítás, poggyászkár vagy akár jogi segítségnyújtás költségeit. Ennek járj utána, hogy ezeket fedezi-e a biztosításod.

# 11578
Neipori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202216 Üzenet linkje2013-05-13 12:26:34 

CsabaF!
Mi tavaly az akkor 1,5 éves kislányunkkal voltunk Nei Poriban. Napernyő, nyugágy szinte mindenhol van, mi aug elején voltunk, nem volt nagy tömeg, szerintem hétvégén sem. A tenger viszonylag lassan mélyül, mi úszógumival bevittük a csajszit, nagyon élvezte. Medúzát nem láttunk.
Én csak ajánlani tudom, idén is megyünk vissza!!!!!!!!![/quote]

ÉS MI IS CSAK AJÁNLANI TUDJUK! A NEI PORI SZERELMESEI Klub tagjai! Mi már három (Sajnos CSAK HÁROM) éve mágneseződünk Nei Pori irányába. Immáron hat hétre egyhuzamban. Ha tehetnénk soha haza nem jönnénk. Sajnos az orvosok szeretnének találkozni velünk, legkevesebb hat hetenként. Így "hazajárunk", de olyan boldogan eladnánk a lakásunkat, és Nei Poriban, vagy Platamonasban vásárolnánk egy öreg halászházat és élnénk boldogan... míg meg nem halunk! Annyira "otthon" érzem magam, hogy a dilidokim is mondta, "valószínüleg előző életemben kötődtem görögországhoz, nem feltétlenül, mint "uralkodó osztály, lehettem rabszolga is, de hogy ez a szeretet nagyon mélyről gyökeredzik, az kiderült kettő mélybeszéd után". Zsigerileg kötődök Görögországhoz, annyira mélyen, hogy szinte fáj, amikor el kell hagyjam "hazafelé" a határt.

Továbbá: LÁTTUNK PICI (ICI-PICI) kuszó gyerkőcöket, akiken még a pelenka sem volt rajtuk (minek a víz úgyis elmossa?!). Ez nem is baj, mivel semmi nincs ami árthatna nekik, DE 10 órától délután három óráig KALAP KÖTELEZŐ ÉS A LEGALÁBB 30 FÉNYVÉDŐ FAKTOROS KRÉM!!!
EZT RÁTETOVÁLTATNÁM MINDEN SZÜLŐRE!! Nagyon sok picurkát láttunk a veszélyes időben, tiszta puccosan! A szüleiket legszívesebben megostoroztam volna. Ők üldögéltek a napernyő alatt, a babucika pedig kint rohangált pucéran az égető napon. Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a babákat Óvni-védeni kell a károsan erős napsugárzás ellen!!

# 11579
Csabáék
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202219 Üzenet linkje2013-05-13 12:50:59  Válasz a #202152. hsz-ra Előzmény #202152

Köszi a választ, de én úgytudtam, hogy az épület alatt ajándékbolt van és nem supermarket.
# 11580
Csabáék
Aktív fórumos
Aktív fórumos
146 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#202220 Üzenet linkje2013-05-13 12:51:11  Válasz a #202152. hsz-ra Előzmény #202152

Köszi a választ, de én úgytudtam, hogy az épület alatt ajándékbolt van és nem supermarket.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 771 772 773 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu