Hát a pénzt eltudnám utalni.A mogyoró meg jönne max postán csomagban Ha létre jön a tali Sancho-ékkal akkor szóljatok nekem is.Jó lenne őket is megismerni.Remélem pont szabad leszek,és nem dolgozok.És hol gondoltátok?Ugye nem Szegeden ?
Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?
#2024902013-05-18 13:18:07 Válasz a #202480. hsz-ra
Szia! A szobáról konkrétan nem tudok neked információval szolgálni, csak magáról a házról. Nei Pori végén található egy sarki új építésű ház, aminek az aljában egy supermarket található. A házzal szemben egy nagyobb tér van, azzal szemben pedig két szálloda található. A erre néző erkélyekről látni lehet a tengert. Közvetlen a ház mellett egy kisebb üres telek található. Parkolni a ház mellett és azzal szemben lehet. a másik utcasarkon szintén van egy supermarket, eggyel utcával lejjebb pedig egy pékség. Az utca másik végében egy kisebb trafik van. Csendes helyen található, ugyanakkor pár perces sétával minden elérhető.
Ki megy június hónap elején Nei Poriba?, sőt ki megy már most májusban? Mivel hatalmas kérésem lenne Hozzá, amit egy szép sétával meg tudna oldani - természetesen, ha szívesen tenné -?
Szia "neipori"
Mi június elején megyünk. Mi lenne a feladat?
#2025082013-05-19 11:37:20 Válasz a #202341. hsz-ra
Szia Diddli!
Megoldható a feladat! Elmondod, hogy hol szoktad venni és én megveszem neked:) Aztán pedig elpostázom neked:)
Nem szegedre gondoltunk:)
Valami köztes pontra:)
De ez még abszolute kiforratlan, de ha lesz pontos infó azonnal szólok:)
#2025102013-05-19 12:04:08 Válasz a #202498. hsz-ra
Szia!
Nagyon szeretném, ha a Platon étterembe benéznétek, hogy ott van-e Zsombor az idén is. Az étterem (ha Platamonassal ellenkező irányba sétáltok) a Templom jobb oldalán található. Zsombor pedig magyar ajkú fiú, ha éppen nem kiszolgál, akkor "várja" és beinvitálja a leendő vendégeket.
Nagyon finom halételeik vannak. Márcsak azért is érdemes benézni. A munkabeosztását nem tudom, sajnos. De bárkitől meg lehet kérdezni, hogy "parakalo: Zsombor?" én ennyit kérdeztem mindig és már mutatták is nemzetközi kézjelekkel, hogy nincs, alszik, tehát pihen, vagy bemutattak a konyha felé, hogy ott van.
De tényleg csak ha nem esik nehezetekre, mivel augusztus végéig izgulunk az urammal, hogy lesz, vagy nem.
Nélküle még a Platon sem lesz az igazi!
Előre is köszönöm: Erzsébet
Szervusz Nei Pori!
Mi is megyünk június elején, segíthetünk valamiben?