Én újra itt -és szépen telik az idő,lassan eljön az a júlis 1,amikor is megyünk nyaralni
No-aki már volt Marmalason-ha én kártyával szeretnék fizetni,akkor az lehetséges,van olyan bolt,ahol lehet?Illetve euro-t tudok levenni a számlámról,ha itthon ugye ft-ban van rajta a pénz??Köszönöm a válaszokat
Szia Sylvia75! Tavaly előtt Toloban nem volt gondunk a pénz váltással és a tavalyi évben sem Kefalónián. Az idegenvezető mondta hogy melyik bank automatát használjuk és a forintos itthoni bankszámlaszámról vettünk le euro-t Bár azért szerintem érdemes végig gondolni az átváltási díjat arra már nem emlékszem, hogy mennyi volt
Mi két éve voltunk a Granddal Marmarason és a Politisben volt a szállásunk. Meg voltunk elégedve a szállással, csak nekünk a parkolás okott némi gondot, mert autóval mentünk és azzal jártuk be a környéket. A harmadik emeletet érdemes választani, mert onnan szép a kilátás a tengerre. A közelben lévő strandot nem nagyon preferáltuk, inkább átsétáltunk a falun és a túl oldalon lévő napágyas/napernyős strandot választottuk. Szép kis hely volt összességében.
Szóval ugyan csak azt a kérdést szeretném feltenni,hogy Marmarason van-e bankautómata,amiről tudunk levenni pénzt?Illetve nekem OTP-s sima Maistro kártyám van,hogy ezzel tudok-e ott levenni,mert ha nem,azt jó lenne tudni,mert point akkor kapjuk meg a fizetést,tehát elég rossz lenne pénzt nélkül nyaralni
Sziasztok Él még a topik?
Már jártam Marmarason, csodás, épp ezért újra mennék, de bizonytalan az indulási időpont, csak tipp az augusztus eleje. Szerintetek találok 4 fős szállást, apartmant foglalás nélkül? Vannak ilyen tapasztalatok? Köszi, ha valaki válaszol.
Sziasztok Él még a topik?
Már jártam Marmarason, csodás, épp ezért újra mennék, de bizonytalan az indulási időpont, csak tipp az augusztus eleje. Szerintetek találok 4 fős szállást, apartmant foglalás nélkül? Vannak ilyen tapasztalatok? Köszi, ha valaki válaszol.
még 4 hét,és indulunk-HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÓÓÓ-egyre izgatottabban várjuk már,el sem hiszem,hogy már belátható időn belül indulunk
Ti hogyan szoktátok,visztek némi kajáét magatokkal?Mi téliszalámoit,sajtot,kávét viszünk,egyebeket ott veszünk meg,mert nem drágább kinnt sem,és így nem kell a pakkokat tömni mindennel.mosogatószert is ha kapnék ilyen utazó kiszerelést,pld a dm-ben nem tudom,hogy lehet -e ilyet kapni,akkor olyat szeretnék vinni,mert azért nem mindegy,hogy mekkora helyet foglalunk ezekkel
Meg is nézem milyen időjárás van ma kint-remélem a tenger nem lesz hideg,mert ha a mostani időjárást veszem alapul,akkor nem sok jóval kecsegtet...-majd írjatok ám!!!
#2034722013-06-02 14:46:37 Válasz a #203461. hsz-ra
Én ugyan nem Marmarasba megyek, de azért olvasom ezt a topicot is
A kis kiszerelést én úgy szoktam megoldani, hogy nem dobom ki az arclemosós, tonikos, kisebb samponos flakonokat és ezeket töltöm fel Viszek 150 ml mosogatószert, öblítőt, mosószert,2x50 ml sampont. Nekünk bevált
Igen, ez a legegyszeerűbb módja a tisztítószer szállításának. Csak arra kell ügyelni, hogy jól záródjanak a kupakok. Én öblítőt nem szoktam vinni. Egy fél literes üdítős üveg folyékony mosószer elég szokott lenni. Annak kellemes az illata is. Nagy mosást úgy sem csinál ott az ember, hisz nincs is rá lehetőség. A fűrdőruhát és az alsneműt kiöblíteni meg pont elég.
Azért szerintem nem árt, ha visztek magatokkal némi kaját. A szalámi és a sajt mellé néhány doboz májkrém, egy doboz margarint. Ott vesztek mellé egy kis paradicsomot, paprikát, uborkát, esetleg tzatzikit, joghurtot és finom friss péksütit reggelire.A reggelit igy meg tudjátok oldani a teraszon. Napközben a parton fánk, gyros pitában és egy kis gyümölcs bőven elég. Este pedig úgy is beül az ember valahová vacsizni.Persze, mindenki maga tudja, hogy miként szeretné megoldani az étkezését.
Egyébként Marmaras nagyon jó választás! Nekem egyik kedvenc helyem. Biztosan Ti sem fogtok csalódni benne és nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Kívánom, hogy így legyen!
Bár én sarti-ba megyek de neos Marmarosba mindenképpen egy napot rászánok. Átmegyek busszal az nincs messze. Mindent meg akarok nézni és hát ki nem hagyom a csodás milliomos negyedben lévő Porto Carras-t. Július végén már nagy lesz a tömeg szerintem simán bejutok a nélkül hogy észrevennének. Természetsen ezer képet és HD videót fogok mindenről csinálni.
Továbbra is keresünk költségcsökkentés céljából 2 főt icon_smile.gif
Június 28-án indulunk, a keleti országrészből valószínűleg délután.
Toroniba megyünk, ami útbaesik, ott kiteszünk titeket, vagy Sartira is elviszünk. 6-án, szombaton indulunk haza, ott felveszünk titeket, ahol kitettünk icon_smile.gif