Sziasztok! Június 7-n indulunk sartira, szívesen veszek minden infot akik idén már kint voltak vagy vannak jelenleg is!!
Még Sartin nem voltunk csak Stavroson tavaly! Kirándulások is érdekelnek 13 éves gyerekkel melyikre menjünk?
Köszike
#2026852013-05-23 00:51:07 Válasz a #202682. hsz-ra
Szia Chelly!
Kérdezz nyugodtan,rengetegszer voltam Sartin.Ha gyerkőccel mentek jó választás,találtok olyan öblöket ahol nagyon lassan mélyül a víz,nyugodtan beengedheted Őket.Ha gyerkőccel mentek csúszdapark Thesszalonikiben,biztosan élvezni fogja kitétel azt hiszem 140cm.legyen,különben nem engedik le az óriás csúszdán,a többin igen,ha bátrak a gyerkőcök öszvértúra a hegyekbe,vagy amit minden gyerkőc élvez,hajókirándulás,többféle közt lehet válogatni.A kalózhajó fakultatívon kívüli,egy magyar család csinálja,nagyon jó,és nem annyira zsúfolt.Hátránya hamar betelik a létszám,időben foglaljatok ha érdekesnek találjátok.Neos Marmarasi piac és környéke szintén jó időtöltés.A Meteórák kihagyhatatlan,azt egyszer legalább látni kell,hát ennyi nagy vonalakban ha valami kérdésed van írjál,Szia jó nyaralást.
#2027072013-05-23 11:09:09 Válasz a #202681. hsz-ra
Chelly!
Mi most május 11-18-ig voltunk Sartin, A hajós kiránduláson Athoson vettünk részt, ez 25 Euró/fő Itt a másik félsziget partjainál megy végig, a kolostorokat lehet megnézni, Amouliani kis szigetnél köt ki, itt kb két óra van, lehet ebédelni, vagy a szigeten körül nézni illetve vásárolni.
Lehetőség van a Meteorákhoz menni ez most 36 Euró/fő, Lehet menni a Robinson túrára, az árát nem tudom, hajóról lehetőség van fürdésre,búvárkodásra. Thessaloniki-be is lehet menni, és itt van a Waterland is, Van öszvértura, búvárkodás, lehet még menni a Narancs partra is. Mi kocsival voltunk, és minden nap ide mentünk nem volt nagy forgalom, itt szél csendesebb volt. Viz is melegebbnek tünt.
A többi árát nem tudom de 25 - és 30 Euró között van, ha csak nem emelnek ezek után, a Meteorákét már emelték. Ide hétfői napokon mennek, sajnos mi nem tudtunk menni, kevés jelentkező volt.
Remélem tudtam segíteni.
köszönöm a gyors válaszokat! megnéztem én is az idei árakat.a Meteorákra szivesen mennénk,de félek,hogy a gyereknek csak nyűg lenne,viszont egész napos programm reggeltől estig és ha a párom elmegy egyedül rá akkor egy napot külön lennénk hajó kirándulás mindenféle képpen érdekelne csak nem tudom melyik lenne a legjobb választás,mert egy elég lenne.A narancspartra mindenképpen megyünk.
Milyen volt a viz? tudtatok már fürödni benne Csöpi?
#2027332013-05-23 15:27:36 Válasz a #202732. hsz-ra
Szia Chelly!
A víz kellemes volt, pénteken már elég meleg is volt, a lányaim fürödtek. A hajósnál, az Athoszi, szinte egész nap a hajón lenne, 9,30-kor van az indulás, 13,30 körül ér a szigethez, ott kb két óra van, és indulás vissza, kb 17-körül ér vissza Sarti-ra.
#2027422013-05-23 19:38:19 Válasz a #202682. hsz-ra
Szia Chelly!
Mi tavaly három tizenéves lánnyal voltunk( 10,11,12), és a narancspartra mentünk ,fakultatívot is indított a kinti iroda ( apollonnal utaztunk), 7 személyes kisbusz vitt le minket , és hozott vissza 6 euró volt / fő.
reggel mentünk, este hozott fel minket.
A gyerekek élték, mi meg csak csodáltuk:)) és sokat búvárkodtunk. Ne hagyd ki, semmiképp. Nekünk megért annyi pénzt, és kényelmes volt.
A meteorákon hülyére unja magát egy tini, ez tapasztalat:)
Menj fel egyedül, a gyermeket hagyd Apuval. Csodás. De Sarti jó választás mindenképp, sok helyen jártam már, de Sarti minden igényt kielégít
#2027462013-05-23 20:24:44 Válasz a #202707. hsz-ra
Szia FCsöpi!
Jó volt olvasni a soraid. Írnál a bolti, éttermi árakról, mi mennyibe kerül?
Mi júni 21 től megyünk az Anna apartmanba az Apollonnal. Köszi szépen
#2027472013-05-23 20:36:21 Válasz a #202746. hsz-ra
Szia Zentai17:)
Bár nem nekem intézted a kérdést, de azt azért leírom, hogy a főtéren, az első giroszosnál volt a legolcsóbb, és nekünk a legjobb agirosz, 1.70 ért ettük, naponta 3 at:) Magyar szőke lány volt, és azt mondta, idén is Ő lesz.
Nagy kiülős része van, táblákkal előtte, és nagy kivetítős tévé is van, ott néztük a focit:)
#2027512013-05-23 21:10:06 Válasz a #202750. hsz-ra
Szia Kszifiasz!
De hát az első képen gyönyörűségesek vannak
És merre induljak? jobbra-balra?
A hajókikötőnél ?
Reggelente kagylótúrára megyek majd, korán kelek, egybekötve a napfelkeltével Bárcsak már mennék!!!