#2026912013-05-23 08:50:14 Válasz a #202675. hsz-ra
OK! dj
Most még igen, de többé nem írok a fórumba, hiszen akik értékelik az "ömlengéseimet", megértik hogy még a rosszullétek árán is de oda vágyom, Velük más helyen is tudok "levelezni". Igazad van, a fórum nem arra való, hogy az emberek dícsérjenek egy várost, országot! Nem, dehogy! Itt csak leszólni és fikázni szabad.
Isten legyen Veled utadon, bárhová is mész
#2026932013-05-23 08:55:10 Válasz a #202679. hsz-ra
Kedves Unic!
KÖSZÖNÖM, hogy -érzésem szerint- kiálltál mellettem. Amúgy pedig teljesen megszüntetem vagy legalább is mérsékelem kb. 90 %-ban megjelenésemet a fórumon.
Ha én leírom az érzéseimet, és elolvasva mások kérdését, amikre nem kap választ, éjszakába menően utána néztem, kigyűjtöttem a lehetséges válaszokat, hogy másnap reggeli közben elküldjem.
Szeretettel: neipori
Még csak annyi, ha Te annyiszor olvasgatod a fórumot, és ennyire ki nem állhatod amiket írok, akkor nyugodtan írhattál volna egy olyan helyre, ahol csak én olvasom. Van rá lehetőség a priviben. TE LEJÁRATNI akartál engem, ami sértő egy ennyire kezdő fórumozótól. Volt már nekem vitám, de megoldottam emberi módon. Én tudok bocsánatot kérni, ha bunkó vagyok valakivel. ÉS TE
#2026962013-05-23 09:06:38 Válasz a #202688. hsz-ra
Drága "szellem"
Köszönöm Neked, hogy kiálltál mellettem, hiszen Te tudod igazán, hogy a klaviatúrám magától mozog, és még sem ágáltál ellene soha, pedig időnként igencsak megbombáztalak a "felesleges" írásaimmal!
Szeretettel: neipori
Az elején leszögezem: továbbiakban részemről téma lezárva,"okos enged szamár szenved" alapon!
Mint
kovacsgyula53 írta:
Üdv mindenkinek, ez Nei Pori fórum. A "Dumcsi" az nem itt van.
Tehát a korábban Ön által leírt témák amelyek nem Nei Porihoz tartoznak nem ide valók. Még egyszer nem részletezem mik azok,mert gondolom elég volt EGYSZER is leírnom,hogy elsőre érthető legyen. Azért ide írtam,mert mint látható másokat sem érdekel feltétlenül minden elkalandozásban olvasható nem témát érintő részlet,lásd:
buda írta:
Üdv djrepeat!Köszi,hogy ezt leírtad!Én is írtam egy rövidebbet,de süket fülekre találtam!Remélem lesz változás!
Továbbá mások is jelezték más módon,hogy örülnek neki hogy valaki megpróbálja megállítani ezt az "áradatot"
A kezdő fórumozó kifejezés ebben a topicban,ebben az oldalon talán a látszat miatt helytálló,de hihetetlen módon,más fórumok is léteznek és nem néhány,hanem több tíz éve ahol komolyan veszik és ismerik a szabályzatot. Én vagyok kezdő fórumozó,és mégis Ön az aki nem ismeri az alapvető szabályokat: Kevés nagybetű,indokolatlan szinezés elkerülése,nem a témához tartozó tartalom mellőzése. Ebbe nem menjünk bele,hogy ki a kezdő.
Ez nem bunkóság,ha már ilyen nyersre vettük a figurát,csupán egy kérés volt indoklással. De nem mindenki képes megérteni a lényeget,csak bukdácsol a lényegtelen részletek között.
Részemről ennyi,ha ennyiből nem megy a néma értő olvasás,akkor sajnálom. Ettől még Nei Pori ugyanolyan szép és jó hely,és ugyanolyan jól fogjuk magunkat érezni mint eddig,csak ezzel nem megyünk más agyára.
Már régebb óta olvasom a litániákkal felérő hozzászólásait,amelyek igen sokszor ugyanazt tartalmazzák,kivéve a közepük,amely általában már több információt tartalmaz a magánéletről,mint amire az ember kíváncsi egy Nei Porival és a nyaralással foglalkozó topicban.
Szerintem már nem kell többször leírni,hogy Nei Pori milyen szép és jó,mert aki itt van tudja,aki nem tudná 2 oldalanként elolvashatja. Továbbá nem biztos,hogy mindenki kíváncsi mások magánéletére ennyire részletesen,hogy az utazás utáni hasmenéstől kezdve a ki mit szokott itthon enni,és hogy hogy sütjük a húst-ig bezárólag. Továbbá értjük,nem kell minden harmadik hozzászólásban említeni hogy a Dora apartman milyen jó, Dora Mamma kedves,értjük,de hihetetlen módon vannak más szálláshelyek is. És azt is olvashattuk már sok ízben,hogy 6 hétre van tervezve az utazás. Örülünk neki! Azt is olvastuk már jópárszor,hogy a Platon milyen jó étterem. Értjük! Azt is hogy Janisz a legjobb gyümölcsárus. Itt senki nem autista. Amúgy is a fórumok egyik alap etikai szabálya:az ember olvasson vissza egy picit mielőtt kérdez. Tehát nem kell 3 oldalanként ugyanazt leírni. Szinte csak ebből áll néha a fórum.
Attól,hogy nem mindenki azt nézi egyfolytában,hogy a topic hanyadik helyen áll a témák között,még szeretjük Nei Porit. Nem mindenkinek van ideje hetente többször fórumozni,és nem itt szoktuk magunkból kimesélni életünk minden egyes mások számára akár unalmas részletét anélkül,hogy megkérdeznénk:"Ez vajon érdekel mindenkit???" Ez nem az a fórum ahol megbeszéljük a gyermekkorunktól idáig tartó időszakból a betegségeinket,a szokásainkat,a viszontagságokat,stb. Az a Nők Lapja Cafe. Ott vannak kifejezetten ilyen témák. Itt Nei Pori és a nyaralás a téma ismerkedéssel,de nem életünk kibeszélésével. Azt majd személyesen Göröghonban. Én csak olvasom a fórumot,ha kérdésem van megkeresem hogy valakinek volt e már hasonló kérdése,megkeresem a választ és nem kérdezem meg ugyanazt mint előttem mások már százszor,nem írkálom ide az életem,mégis imádom Nei Porit,idén is oda megyünk,teljesen mindegy melyik apartmanba,és volt szerencsém fórumtagokkal személyesen találkozni Nei Poriban már többször is. Kész kabaré egy két hozzászólás. A bottal kígyó kergetős a várban délben az csúcs. Még valamit a fórumokról: a csupa nagy betű kiabálást jelent,nem kell erőltetni.
Én látom a sorok között a jószándékot,a segíteni akarást,és a kedvességet,a szeretetet,ezért minden tiszteletem az Öné,de kérem szakszóval élve:"ne offolja szét" a topicot nem ide tartozó témákkal.
Üdv.
djrepeat! !!!
Már bocsánat, de ha nem vagy kíváncsi egy hozzászólásra akkor NE OLVASD EL!!! Vagyunk itt egy páran akik szívesen és jóérzéssel olvassuk "neipori" hozzászólásait!!!!! Akinek nem tetszik az lépjen túl rajta vagy inkább lépjen le innen!
Felhívnám a figyelmeteket, az itt alul a bal sarokban található kis, de piros felkiáltójel használatára.
Amelynek használatával, a nem ideillő hozzászólások rövid időn belül repülnek.
Rosszabb esetben a hozzászólóval együtt...
És a nem ideillő témáknak millió más topik létezik, csak utána kéne nézni...
#2027182013-05-23 12:17:37 Válasz a #202691. hsz-ra
Sziasztok!
Szerintem pedig,igen is jó olvasni amiket a legtöbben ide írnak!
Én,aki még nem voltam nei poriban, örülök neki,hogy ennyi mindent megtudok erről a helyről!
Még akkor is, ha néha elég hosszúra sikeredik,de azért jöttem erre a fórumra,hogy megismerjem !!
Sokkal inkább olvasgatom amit Neipori,vagy a többiek a történetükkel mondanak el,mint az tours-ok oldalain a sablonos szövegeket!
Sziasztok!
Szerintem pedig,igen is jó olvasni amiket a legtöbben ide írnak!
Én,aki még nem voltam nei poriban, örülök neki,hogy ennyi mindent megtudok erről a helyről!
Még akkor is, ha néha elég hosszúra sikeredik,de azért jöttem erre a fórumra,hogy megismerjem !!
Sokkal inkább olvasgatom amit Neipori,vagy a többiek a történetükkel mondanak el,mint az tours-ok oldalain a sablonos szövegeket!
Természetesen én is így gondolom! Biztosan tanár az illető aki kiakar oktatni minket, fórum tagokat: de ezt majd megteszi a moderátor. Szerintem bízzuk rá a döntést.OK!
"neipori" kedves, neked meg ne szegje kedved a hasonló, stílusú megjegyzés, továbbra is tedd a dolgod itt az oldalon. Mert amennyiben nem ír senki, akkor nem lesz mit olvasni.
Üdv: tisztelettel a "szellem".
#2027682013-05-24 09:02:00 Válasz a #202706. hsz-ra
+1
Ez is off amit most csinálunk, de az is off volt sok tekintetben amit neipori csinált.És itt nem arra gondolok amit Nei Pori- ról írt, hanem a számomra is feleslegesnek tartott magánéleti dolgaira gondolva. Remélem nem hagyja abba ezért a fórumozást.
Nem megsértődni kell, hanem a negatív kritikát is fogadni kell.
Részemről vége az off-nak.
#2027822013-05-24 14:58:31 Válasz a #202770. hsz-ra
Kedves Elmeorvos!
Én csak annyit tudok, a házról,hogy nem régen újították fel.Ha jól emlékszem akkor egy kisebb market van a ház mellett és grillezésre van lehetőség az udvaron. Az utca végén már ott a tenger, nem kell sokat sétálni. Remélem tudtam valamennyit segíteni.