Szánom-bánom, de egyszerűen nincs időm befejezni.
A jövő héttől már jobban lesz, ezért mindenképpen ráhasalok.
De, ha küldesz priviben emilcímet, akkor átküldöm neked, azt ami eddig megvan.
Az sem kevés, de még itt-ott nem jó, lesz amit átírok, csiszolgatok
Jerry | #202654 | 2013-05-22 16:01:54 | Akivel nem utazom! Soha!
Nem szoktam utazási irodákat kritizálni, mert ha nem tetszik valakinek az ajánlata, hozzáállása akkor nem kell azt elfogadni. Annyi és kész.
Mentünk volna nyaralni, az on-line foglalásban le is foglalta a helyi utazási irodás ismerősöm ezt:
Most jött a verdikt, hogy on-line foglalás nem érvényes(???), mert a szállásokat ide-oda pakolgatják, buszokhoz rendelik stb.stb.--Ez érvényes on-line foglalásnál pl. engem nem érdekel!!
Szóval van két repjegy amit egy általam nem preferált szálláshoz kötnének. A szállás 1(!!!!) azaz egy csillagos! ( na jó kettő az az egy, de tudjátok az irodák kicsit felfele csillagoznak)
Nem megyek!
Ezzel az utazási irodával eddig sem utaztunk, ezután pláne nem fogok!
On-line foglalás ellenére megpróbál sarokba szorítani.
Sikerült!
Nem fogadom el az ajánlatát és nem utazom(zunk) velük! Soha!
A'sszem maradok a jól bevált osztrák-német utazási irodáknál...
Jerry ! Mi tavaly az Unitravelel utaztunk. befizetett ut volt. nem volt semmi probléma velük. idén is velük mentünk volna , de 1 ft-ot nem engedtek az árbol, pedig nem x ft-rol volt szo. Igy megyünk mással.
Jerry | #202666 | 2013-05-22 17:18:24 | Válasz a #202662. hsz-ra
A gondom csak annyi volt: érvényes!!! on-line foglalás, és ez visszaigazolva! Egyéb tartozékok, autó - scuba merülés leszervezve, stb.stb és akkor közlik, hogy a buszos utazás miatt szállásokat toligálnak ide-oda....
Közben alakul a helyzet, vagy ahogy jó-Virág-elvtárs mondaná:
a helyzet fokozódik!
Mivel sok időm nincs így ( és sajnos egyéb okok miatt kőbe vésett lett a dátum, amikor menni tudunk)kis logisztikázás zajlik, most!
Lehet másnak más a tapasztalata velük, nekem ez (lett) volna az első és azt is elk...ták!
( amúgy ha nem lenne ilyen messze, autóval mennénk---15 órás autós úthoz+szerb rendőrökkel vitázni= öreg vagyok már ehhez..)
Szia Jerry ! Semmiképpen nem szeretnék okoskodónak látszani.
Tisztán segíteni szeretnék.
Megnézve a kínálatokat pl ez elég barátinak látszik .( szer még jobb mint a tied volt)
http://www.diaszeustravel.hu/hu/ponuda/villa-dizis/1434
Ráadásul repcsivel.
Én egyébként kockásra ülöm a seggem , mert busszal megyek majdnem ennyiért a Grand Tours-al.
Ha ezt időben észre veszem , repülök.
üdv.
Péter
Jerry | #202721 | 2013-05-23 13:12:41 | Válasz a #202689. hsz-ra
Szia!
Köszi a segítséget,de a logisztika kihozta a leggyorsabb megoldást:
Tzivras apartman, Lassi.
Azért pörögtem be mert az on-line foglalás okézott volt és mielőtt befizettem volna a részvételi díjat jelezték: oda nincs, csak egy olyan szállásra, amit egyáltalán nem akartam volna...
Tehát előbb utobb de Kefalónia összejött!
Ha hazajöttem majd tapasztalatot írok, mert én is így kapok csak infókat....
Egyetértek a rep illeték és kerozin díjjal együtt majdnem a duplája.Bár a kényelmet meg kell fizetni,de sajnos nekünk is csak arra telik hogy kockásra üljük.Na de nem is a kifele menet a gond hanem haza út!
Szia Tity!Ti minek alapján választottátok a renieri apartmant.és tudsz róla esetleg valamit?Tisztaság.....ilyesmi?Honnan jöttök,és most lesz az első görög utatok?Üdv :livi
Szia ebi! Mi 3 éve voltunk a Renieriben,és tökéletesen megvoltunk elégedve a szoba tisztaságával,felszereltségével.Ez az apartman van legközelebb a tengerhez,és csendes az utca is,ja és a pefanis autokölcsönzö is ott van szinte mellette.Egyedül ami nem nyerte el a tetszésünket az a hátsó 4 db. szobához tartozó terasz mert egymás szájába vannak az emberek.Összességében biztos,hogy megint a Renierit választanánk és a Grand tourst ha busszal mennénk.
Szia ebi! Mi 3 éve voltunk a Renieriben,és tökéletesen megvoltunk elégedve a szoba tisztaságával,felszereltségével.Ez az apartman van legközelebb a tengerhez,és csendes az utca is,ja és a pefanis autokölcsönzö is ott van szinte mellette.Egyedül ami nem nyerte el a tetszésünket az a hátsó 4 db. szobához tartozó terasz mert egymás szájába vannak az emberek.Összességében biztos,hogy megint a Renierit választanánk és a Grand tourst ha busszal mennénk.
Sziasztok, valaki tán pár hónapja említette az Oskars apartmant (Lassi). Sajnos nem emlékszem, de mintha pozitív dolgokat írt volna róla. Aki ismeri eme szállást az kérem írjon róla pár szót. Nagyon köszi.
Nem volt róla semmi infónk:) Igazából már csak abban volt hely, mikor foglaltuk a szállást, így is az első hét után át kell költöznünk egy másik szobába, mert csak így volt megoldható. De ez legyen a legnagyobb problémánk!
Szerintem minden apartman megfelel am. a célnak(ott alvás ), nem hiszem,h bármi nagy probléma lehetne, ami elronthatja a nyaralást!
Mi Mosonmagyaróvárról utazunk, és Ti? Hajnali negyed 5kor indul a busz Győrből!
Nem elsőnek megyünk Görögországba!Tavaly Korfun, előtte pedig Sartin voltunk! Mind a kettő nagyon jó volt! Mindenki kérdi,h "már megint Görögország??", de megmondom őszintén nem is nagyon vágyom máshova!
Ti először mentek?