Sziasztok!
Keresek már nagyon rég óta egy zenét, aminek sem a címét és sem az eredeti előadóját nem tudom. Az biztos, hogy minden egyes Görög esten felhangzik (nem a Zorba)! A refrénben nem is szöveg van hanem "lá-lá-lálálálá-lá-lá.....")
Valakinek beugrik erről valami? Előre is köszönöm!
Íme egy ősrégi filmrészlet, amelyben az akkor nagyon népszerű szőke cicababa legalább úgy föl tudta hevíteni a nézőket, mint nálunk az operettben az Oszvald Marika!!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert találtam egy nagyon jó görög zenét, de sajnos nem tudom ki lehet az előadó és mi lehet a dal címe. Ebben a videóban kb. 13 perc 19 másodpercnél kezdődik és kb. 16 perc 45 másodpercig hallható.
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert találtam egy nagyon jó görög zenét, de sajnos nem tudom ki lehet az előadó és mi lehet a dal címe.
Ebben a videóban kb. 13 perc 19 másodpercnél kezdődik és kb. 16 perc 45 másodpercig hallható.
A videó a dallal:
https://www.youtube.com/watch?.....hg&index=5
Ha esetleg valaki felismerné megköszönném ha megírná!
Ditta
Inkabb 13 perc 15 masodpercnel kezdodik es 15 perc 45 masodpercig hallhato!
A szam cime:
Stelios Kazantzidis - Siko horepse kukli mu (Στέλιος Καζαντζίδης - Σήκω χόρεψε κουκλί μου)
1958-ban megjelent.
A segítségeteket szeretném kérni!!Szeretnék összeállítani egy cd-t amin csak görög zenék vannak!(dallamos,nyárias,bouzoukis,akár pörgős, akár nem)
Szeretném ha segítenétek ebben!Esetleg aki járt már kefalonián és volt fakultatív programon a Marcsival és ismeri a buszon berakott zenéket ha megírná azt megköszönném!lehet mindenféle stílusú!Előre is köszönöm!!
Szia!
Látom profi vagy Görög zenében. Nagyon megköszönném ha kiderítenél nekem valamit.
A nekem nagyon tetsző zene egy you tube-os feltöltésen van.
A címe Tolo-Peloponez.
Egy Lengyel utazó töltötte fel és nagyon szeretnék venni valami hanghordozót attól az előadótól.
Holnap 18 órakor indulok és ha megírnád, hogy ki ő akkor vennék cd-t vagy kazettát kint.
Persze lehet, hogy nem valami híres előadó csak valami esküvői banda vagy ilyesmi, akkor így jártam.
Többek között, ezek a számok szerepelnek a fenti videóban:
1. 'Ο έρωτας είναι θρησκεία' (O erotas ine thriskia)
2. 'Για πάρε με, για πάρε με' (Gia pare me, gia pare me)
3. 'Βάλε μου κρασί να πιω' (Vale mu krasi na pio)
4. 'Να σ' αγαπώ ήντα 'θελα' (Na s' agapo inta thela).
Köszi,hogy közszemlére tetted! Mivel nemsokára indulok, úgy döntöttem majd Sartin megmutatom a felvételt Hrisztosznak, aki az Emanuell Café tulaja. Ő jól beszél Magyarul és nagyon segítőkész ember. Még egyszer köszi!
- Jorgos:
Nagyon szivesen. En nem tudok jol magyarul. Az a baj, hogy itt nincs kivel gyakorolni a nyelvet...