Mindenképp a beach részt ajánlom fürdésre, de az egész partszakaszt befogjátok járni az biztos. A hullámot nem lehet előre megjósolni. Egy példa.
http://gallery.site.hu/d/18285529-2/Toroni-_Sarti_151.jpg
Itt kb 15 cm-es hullámok vannak, ami szinte semmi.
#2027552013-05-23 22:11:23 Válasz a #202746. hsz-ra
Szia Zentai17!
Most olvastam a megjegyzésedet.
Girost pitában több helyen lehet, 1,70 - 2,50-ig csirke husos tálak, 4,9 - 6 euróig, a bolti árak változóak, nem egyforma egyikben sem, most azt tapasztaltuk, hogy van a nagy Sárga Szuper Market, itt az élelem sokkal olcsóbb volt mint a kicsi markettekben. A sör is olcsóbb itt. pl a 4 db Mythos sör a 0,5 l-es 3,69 volt, a többi helyen 4,60 és 4,90 között láttam. Itt a tej 3,5%-os 1 liter 1,15 E a kenyér itt 0,7, kifli szerű mint nálunk a sajtos stangli akkora 0,2 pl lehet itt görög salátákat is venni, 30 dkg körüli 1,50-1,80 között volt.
Ezek jutottak eszembe, de ha valami még eszembe jut és konkrétan érdekel jelezzél még.
üdv Csöpi
Annak ellenére hogy egy pár nappal ezelőtt tanácsot és tapasztalatokat kértem tőletek hogy érdemes -e foglalás nélkül indulni Sartira, csak lefoglaltuk az Azalea hotelben Július 9-19-ig 10 éjszakára egy 3 fős stúdiót. Abból a meggondolásból hogy első körben a gyerkőc nem akart jönni, de végül meggondolta magát. Így jobbnak láttuk ha előre foglalunk, és a kinti Sithon irodával leveleztem egy keveset, és végül jó áron sikerült a szállást lefoglalni.
Autóval megyünk, és ez lesz az első egyéni autós út, eddig mindig busszal voltunk.Reméljük minden simán fog menni.
Valaki esetleg Július 8.-án Autóval ???????????
#2027872013-05-24 16:47:49 Válasz a #202771. hsz-ra
Szia!
A buszra mit vigyetek magatokkal vagy a buszos útra?
Buszra:kaja,takaró,kis párna,hosszú naci és felső,zokni,pzs,olvasni való,zene hallagatásra cucc,iratok,pénz.
Buszos úthoz:ha szerettek a vízben lenni és úszkálni,akkor vizi pipa ,napernyőt ott is tudtok venni és ott hagyjátok a következő lakóknak:-)
A többi pedig az,amit vinnétek más nyaraláshoz is.
Naptej az kellenei fog rendesen,de esenyőt se hagyjátok otthon,szúnyogriasztót sem.
#2027892013-05-24 18:03:22 Válasz a #202787. hsz-ra
Köszi ez hasznos volt:) ilyenekre gondoltunk mi is.Valaki tud valamit a Stamatis apartmanról?Ill a kint tartózkodásunk ideje alatt lesz forma1 és wtcc is,vannak olyan bárok ahol szoktak ilyen műsorok menni?vagy esetleg a szálláson a tvben.....?
szia Kuckura!!! olvastam az üzenőfalon az üzidet!! képzeld pont oda akartam foglalni helyet magunknak de már nem volt hely vajon miért?? azt mondták lefoglalták 25-en egy csoport!!! hát tessék akkor az apollonnal jöttök busszal? Mi Pesten szállunk fel,de akkor Szolnokon felszedünk titeket ami azt jelenti ha ennyien vagytok még a buszról is talán leszállhatunk,mert mire bepakolnak titeket
Két hét és ilyenkor már nem leszünk magyar földön!!!!!
hip hip
#2028132013-05-25 10:25:56 Válasz a #202751. hsz-ra
Szia Zentai!
Ha este nagyobb szél van sodor ki elég szép kagylókat, KIS ÖBLÖSRÉSZHEZ MENJÉL MAJDNEM A SZIKLÁHOZ.eHHEZ VISZONT KORÁN KELL MENNI,MERT SOKAN VADÁSZNAK,TAVALY TENYÉRNYIT IS TALÁLTAM.