Én meg csak azt szeretném kérdezni,hogy ezt a 320 denárt a szerb-macedón határon tudom váltani éjjel-nappal odafelé, ill. hol találom a váltóhelyet?
Mit érdemes beváltani denára? Ha minden igaz mi június végén indulunk, 1992-ben voltunk autóval Görögországban ,azóta egy kicsit változotta világ
Köszönöm!
Szia!Először is csak eurót tudsz váltani!10 euró bőven elég oda-vissza.Igen,éjjel nappal tudsz váltani.Ha pár oldalt visszalapozol ott leírják,hogy melyik váltó a jó(sajna nem emlékszem).
Úgy látom sokaknál okoz dilemmát ez a makedón dénár váltás kérdés, többek között Nekem is mivel Én sem szeretnék a határon éjszaka váltani.
Én azt javaslom, hogy aki Budapesten lakik az váltson itt annyit amennyi kell a kapukhoz meg némi zsebpénzt. Lehet kicsit rosszabb árfolyamon váltják, Én nem néztem utána, de ennyi szerintem bele kell férjen mindenkinek.
Én ma délután váltottam a nyugati térnél, így a "probléma" gyorsan letudva.
Próbáltam kiszámolni, hogy mennyibe kerülne, ha az idén autóval mennénk Thassosra, de nem tudom, hogy jól számoltam-e. Esetleg tud valaki segíteni, hogy jól számoltam-e? Nekem ha átlag 7 literes fogyasztást veszek, akkor a pályadíjakkal, a benzinnel és a kompdíjjal együtt 120.000 Ft-ra jött ki. Ez reális? Kicsit sokallom
Köszönöm szépen a segítséget! Szép napot Mindenkinek!
#2028822013-05-26 10:50:54 Válasz a #202869. hsz-ra
Nekem reálisnak tűnik...gyorsan utánanéztem és végeztem egy számítást, Ha nem tévedek akkor-->
- oda-vissza ~ 2,300km + az ottani mozgás ~ 2,600km-el lehet számolni. Ez ~ 80,000Ft
- pályadíj ~ 10,000Ft oda-vissza
- komp, ennek nem néztem utána és nem tudom, hogy hányan mentek, de ez is ~20,000Ft körül lehet
Ez összesen ~ 110,000Ft, tehát a 120,000 egy kis tartalékkal jó számítás...
Hali ! Aug. 1-11-ig rözsögnénk Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu