#2027902013-05-24 18:25:02 Válasz a #202775. hsz-ra
Én is írtam róla, kétszer voltunk ott, először csak úgy beestünk az utcáról, azután 2-3 év múlva még egyszer visszatértünk. Igényes, kellemes hely, kedves tulajokkal, bár én általában jó kapcsolatot ápolok a házigazdákkal, mindig viszek egy üveg házipálinkát és egy szál házikolbászt ajándékba, szeretek beszélgetni velük, szóval általában jóban vagyunk. Egyébként naponta takarítanak, két három naponta törölközőket cserélnek, mi mindig júniusban voltunk, 35 euró volt három főre a szállás, légkondi használattal. Esténként az étteremben buli is van, és kb. tíz perc séta egy kisebb strand, bár azért annál sokkal jobbak is vannak Kefallónián, de hirtelen felindulásból való fürdőzésre megfelel.
#2027992013-05-24 21:03:44 Válasz a #202756. hsz-ra
köszönöm a bíztató szavakat jö ezt előre tudni,amúgy mi is a Grand tours utasai leszünk.Hallottunk már többtől valami Grand Marcsi nevű hölgyről ,és azt mondják Ö kint a nagy "Guru" rendkívül jó fej ,és nagyon segítőkész.ha nem a nyár végén lenne azt mondanám :indulok azonnal .Mi is voltunk már görögben de nem mennék máshova annyira megszetettül. Mégegyszer köszi! Pussz
#2028022013-05-24 21:16:26 Válasz a #202779. hsz-ra
Szia Tity!mi Szombathelyről megyünk.és éjjel 3.kor indulunk a grand tours-al.már voltunk sartin ,az is szuper jól sikerült.10 éven keresztül csak olaszba jártunk,most a köv.10 ben Görög jön . szép estét.
#2028662013-05-26 00:16:44 Válasz a #202806. hsz-ra
ebi!
Marcsi nagyon segítőkész lesz, ha előbb kéne Tőle info, van a Grandnak saját fóruma, ott közvetlenül Ő válaszol a kérdésekre, ide csak ritkán néz be, talán ha indul a szezon.
Ja, az "olaszba", "görögbe" helyett jobban hangzik a Görögországba, Olaszországba...csak a tisztelet kedvéért. Meg jobban is hangzik, nem?!
#2028702013-05-26 09:11:31 Válasz a #202799. hsz-ra
Sziasztok !
Nem vagyok guru csak egy munkáját szerető idegenvezető mindenben fogok segíteni nem csalódtok majd a gyönyörű Kefaloniában és bennem sem
Mindenkit szeretettel várok október végéig Kefalonián Skalán!
üdv Marcsi
#2028712013-05-26 09:16:35 Válasz a #202866. hsz-ra
Köszi Árpi ,és egyet értek veled ...én is jobban kedvelem a Görögországba megnevezést viszont emlékszem hogy te is szereted becézgetni a szigeteket Kefa,Zante:) vagy tévednék?
Jöttök Árpi az idén? Már vár a sziget és természetesen nekem is hiányoztok a kedveseddel együtt!
Szép nyarat nektek,puszi
Marcsi
#2028732013-05-26 09:30:15 Válasz a #202775. hsz-ra
Szia Megyer11
Látom érdeklődtél az OSkarsal kapcsolatosan...
Kérlek olvasd el a Hellasz.hu oldalon a Kefalóniai beszámolómat. Nagyon sok infóval lehetsz gazdagabb nem csak a szállással kapcsolatosan hanem magával a szigettel is...
Megosztom veletek sikertelen auto foglalásom rövid,ámde igen bosszanto történetét.
Két hete írtam Pefanisnak egy érdeklödö emailt,hogy 3 napra mennyi lenne egy ford fiesta, (természetesen idöponttal) .
Pár óra múlva már jelezte is,hogy 100 euro.Na ez szerintem jó ár ,és itt követtem el a hibát,bogy rögtön nem rendeltem meg az autot,
mert tegnap mikor megrendeltem volna a válasz emailba már azt írta,hogy junius hónapra már le van foglalva az összes kocsija.
Szerintem meg az lehet,hogy így mint oly sokan írtátok a fórumon , olcsobb elöre foglalni mint a helyszinen.
Biztos vagyok abban , hogy ha odamegyünk akkor lesz autoja , csak 2 napra 150 euroért.
Ennyit az üzletpolitikárol.
Kedves dokeee és Exact! Köszönöm a válaszokat. Hozzászólásom után már meg is találtam Exact beszámolóját, ami elég sok infót tartalmaz a szállásról és főleg Kefalóniáról.
#2029332013-05-26 15:53:20 Válasz a #202911. hsz-ra
Szia!
Pefanisék ezt játszották el velem is. Levelezgettem vele, amikor meg odamentem és hivatkoztam az e-mailben megbeszéltekre, közölt, hogy ez az utolsó ford fieste, és nem fixáltam le vele.. és 40EUR-t rá tett. A vicc az volt, hogy, ahogy kiálltam a kölcsönző elől, már álltak is be hátulról az ugyan olyan piros fiestával:).
Hozzáteszem még a +30 EUR-val is olcsóbban jöttem ki mint ha az utazási iroda által preferált CBR-nél béreltem volna.
Szóval a tanulság, ha Pefanis, akkor jóval előbb e-mailben fixáljatok le vele mindent, és kérjetek megerősítést tőle!