#2033892013-06-01 16:56:52 Válasz a #203372. hsz-ra
én ugyan 2009 ben voltam, de akkor azóta is jó szállás maradt:)
Nagyon szerettem, a szemben lévő templomot, mindig harangozott
A mellette lévő utcában a sarkon lévő pékségben reggeliztünk mindig, a parti fánkárusok is ott vették a portékáikat korán reggel. Nekem minden bejött O. B. -en, 2 hetet voltunk ott, csak a tenger nem volt olyan szép, mint mondjuk Sartin, vagy Poriban. Szuper volt, hogy simán pár eurobol könnyen bementünk Katerinibe busszal a nagy piacra. Na, aki teheti, azt ne hagyja ki.
Paraliára is átsétáltunk, lassú, iszogatós sétával volt 1 óra:) Nekem Paralia nem jött be.... bocsi a Paralia -Fan tagoktól
Köszönöm a szép képeket ! Kérdezném, hogy ha busszal megyünk Katerinibe a piacra, a buszmegálló közel van a piachoz? Sokat kell keresgélni vagy elég jó eligazító tábla van? Vagy van valami fakultatív ebbe a városba? Már csak 1 hét és 1 nap az indulásig
Mi Ágicáékkal mentünk át Katerinibe a piacra. Elég nehezen találtuk meg. Szinte minden sarkon megkérdeztük, hogy merre tovább? Az egyik üzlet előtt álló eladónő nagyon aranyosan igazított útba bennünket. Mutatta, hogy amerről zöldségekkel, gyümölcsökkel megrakott gurulótáskás asszonyokat látunk jönni, arra menjük, mert ők a piacról jönnek - arra van a piac.
Ildima, jegyezd meg ezt a szót, hogy AGORA. Ez jelenti a piacot.
én először O.B-én 14 évvel ezelőtt voltam,és az Elli apartmanban volt a szállásunk.Akkor építették a templomot.Félig volt kész,és a hazautazás előtti napokban már reggelenként a harang szóra ébredtünk!
#2035622013-06-03 10:19:05 Válasz a #203411. hsz-ra
Köszönöm és mentettem, nyomtattam, hogy képbe legyünk! Nagyon izgulunk , hogy jó időnk legyen! Bár az időjárás jelentés elég jó időt jósol és 1o-én indulunk!
Sziasztok!
Már csak 3,5 óra és indulunk Az izgalom a tetőfokára hágott! De ennek így kell lennie! Mindenkinek jó nyaralást - készülődést kívánunk! Hazajövünk írunk
Szia Mindenkinek!
Megérkeztünk Olympic Beacről ma délelőtt 1o órára Nagyon sok élménnyel és jó kedvel értünk haza. Utunk kifelé egy kissé elhúzódott , mert a Szerb-Macedon határon 4,5 órát kellett várni az átmenéssel! Éjjel 1 órától reggel 6-ig! Valami eszméletlen sorok álltak Késéssel , de odaértünk OB-re. Az idő 2 napig nagyon változó volt. Negyed nap esett, utána 3o fok és napsütés, utána megint eső! De a harmadik napra csodálatosan kisütött a nap és most , hogy hazafelé jöttünk 4o fok árnyékban. Voltunk az Olimposzon és kalózkodtunk a Nomád 1 hajón. Mind a kettő egész napos és nagyon szórakoztató volt. Lesültünk és nagyon jól éreztük magunkat a Holiday Lines jóvoltából. Köszönjük az indulásnál a jó kívánságaitokat és most ugyanezt kívánjuk, akik majd most mennek! Vigyetek el a zsebetekbe vissza
Ha Parália környékén nyaralsz és nincs kedved a buszos fakultatív programokhoz akkor rám van szükséged.Vállalok személyautóval fakultatív kirándulásokat max.7 fő részére.Görög nyelvet tökéletesen beszélem és nagyon jó helyismerettel rendelkezem.