Amint elnézem a kikötői webkamera felvételeit, eléggé be vannak öltözve az emberek. Ma alig voltak a városi strandon. Nem túl kegyes az időjárás a most nyaralókhoz.
http://www.ionion-realestate.gr/camera.html
A verekedés engem is érdekelne,ilyen még tényleg nem volt...egyébként ma elég jó az idő én a 317-es oldalon farkas64 cameráját szoktam nézegetni.Ma már alakulóban.Mindenkinek jó utat és időt,aki mostanában indul...
#2036262013-06-04 07:27:50 Válasz a #203567. hsz-ra
Sziasztok!
Nem nálunk volt , hanem a váltás turnus csapatának odaútján, ülés hátradöntés miatt, nem tudok többet, majd a hazatérők leírják akik ott voltak, lehet a lefkadai fórumban majd, és persze ha fórumozik tőlük itt valaki.
Üdv.: Nettas
#2036322013-06-04 10:40:17 Válasz a #203626. hsz-ra
Aha,köszi!
Ezen nem csodálkozom amúgy....Ezt írtam a Paralia csoportban is 1 hónappal ezelőtt.
Ha senki nem dönti hátra,mert megértették,hogy az nem lesz kényelmes a mögötte ülőnek,akkor mindek kell hátradönteni mégis 1-2 utasnak???
Mi is így jártunk Zakyra menet és ezért megyünk már autóval vagy repülővel.
Paralián az oda útnál játszotta el egy utas,aki kikérte magának,hogy nem lehet hátradöntei az ülést,fel is húzta magát rendesen,de ha nem fogta volna be a száját,akkor a busz utasai meglincselték volna.
Ezen nem csodálkozom amúgy....Ezt írtam a Paralia csoportban is 1 hónappal ezelőtt.
Ha senki nem dönti hátra,mert megértették,hogy az nem lesz kényelmes a mögötte ülőnek,akkor mindek kell hátradönteni mégis 1-2 utasnak???
Mi is így jártunk Zakyra menet és ezért megyünk már autóval vagy repülővel.
Paralián az oda útnál játszotta el egy utas,aki kikérte magának,hogy nem lehet hátradöntei az ülést,fel is húzta magát rendesen,de ha nem fogta volna be a száját,akkor a busz utasai meglincselték volna.
Aki nem tud kulturáltan utazni,az minek megy?!
Jesszus....nem lehet hátradönteni az ülést?????
Vigyázzban KELL végigülni a 18-24 órás utakat????
És ez a kulturált utazás???
Én azt gondolom, hogy ezt a problémát kulturált emberek egymás között meg tudják beszélni. Az egyértelmű, hogy du. 6-kor senki ne döntse hátra az ülését. Éjféltől hajnal 4-5-ig viszont csak kényelmesebb egy hátradöntött ülésben. Ha viszont ebben az időben mindenki megdönti, akkor a mögötte ülőnek sem kényelmetlen. Tolerancia is van a világon!
Szerintem meg kellene kérdezni a mögötte ülőtől az embereknek, hátradöntheti-e.....én is jártam már úgy, hogy indulás után rögtön már befeküdtem az ölembe a hátradöntött üléssel, aztán meg fel volt háborodva, hogy szóltam....éjjel nyílván más a helyzet, bár, ha a mögöttem lévő nem dönti hátra, akkor én sem fogom, és ugyanezt elvárom az előttem utazótól is.
Többször utaztam busszal Görögországba - igaz, hogy az még a messze ánti korban volt - de ez a kérdés fel sem merült akkoriban. Teljesen evidens volt, hogy az ülések azért dönthetők, hogy kényelmesebb legyen az utazás. Egy esetre sem emlékszem, hogy ebből komoly probléma lett volna.
Kommunikáció kérdése a dolog.
1 alkalommal sikerült olyan helyet kapnom a buszon, hogy az én ülésem rossz volt, és nem lehetett megdönteni. Ám eszembe sem jutott haragudnom az előttem ülőre, hogy éjjelre az "ölembe" feküdt. (az esetből tanultam, többet nem mentem busszal nyaralni) Nem várhatom el senkitől, hogy az én kedvemért haptákban aludjon/üljön.
Számomra az az elképesztő, hogy erre szabályt hoznak!!!!
Piso Kryoneri-nek a déli oldalán fekvő sziklákat érdemes körbekerülni úszva? Van ott valami látnivaló? (főleg víz alatti)
Csak mert senki más... Úgy emlékszem, régebben Breki1 fórumtárs írt erről valamit, aminek a lényege talán, hogy azon a környéken jópofa kis barlangokat és látványos vízalatti életet talált; kár, hogy régóta nincs itt...