Thessalonikiben a Lidl-ben egy hatos rekesz dobozos(0,33 l-es) mythos 5 Eu.Vagyis 0,83/doboz. Ez az ár valószínűleg a Nikitiben található szupermarketre is érvényes lehet,Sartin általában drágább.
Látom a sörös kérdés sokakat felkavart:) Természetesen a 6db-os pak-ra gondoltam 1db-al nem állok neki vacakolni
1db 0.33 mythos 0.85,Hellas fix 0.65,Alfa 0.80 én csak görög sört szoktam venni,de vannak olcsóbbak is (német noném sörök 0.69€ a fél literes)de ilyet nem iszunk.A Mazsolabor elég drága 5€ alatt nem találtunk.
Az éttermekben 2,5-3 € a mythos.
agnes89
A George 2 jó helyen van szép apartmanok nagy erkéllyel,egy utca választja csak el a tengertől.A pék 2 sarokra van,a szembe levő sarkon pedig van supermarket.A george I mi itt lakunk helyileg szintén jó helyen van pék bolt a sarkon,de mi a 4 fős (6-os) apartmanban ketten elférünk 4főre kicsi .Az erkély keskeny ,és a miénk pont a szomszéd héz erkélyére néz ahol a Szlovákok egész nap nyomják a pravdát jó hangosan,és egymást nézegetjük.Felszereltsége gyenge,kés palacsintasütő el kellene még.A fürdő elég lelakott szóval ez nem a legjobb választás. A Rodon ellenben nem a faluban van a benzinkút után kell lemenni egy kis földúton.Az apartman szép,csendes helyen van de innen a part nincs olyan közel.A földszinten kis teraszok vannak de ráláttok egymásra.
Az idő nagyon jó ma bárányfelhős kevésbé égetős a nap ami nem baj mert tegnap jól lepirultunk:)
A Sarti Beach Hotel-ről tud valaki mondani valami biztatót? Valami hasonlóan kimerítő leírásra gondolok mint amit Kristi írt fent. 5 éves gyerkőccel mennénk. Esetleg más medencés apartman is szóba jöhet, ha van jobb. Távolságok nem annyira számítanak, de a medence a gyereknek mindenképp.
Előre is köszi.
Üdv
#2037672013-06-06 09:21:41 Válasz a #203765. hsz-ra
Bár nem a hotelban laktunk,de itt fürödtünk sokat a déli nagy melegben.A bungalókat láttam hogy néznek ki azok rendben vannak,eltolva a teraszok így nem látsz rá a szomszédodra.Gondolom a hotel apartmanjai is jók,az erkélyei nagyok sok a tengerre néz.A medence nagyon jó,a part közel van gyerkőcöknek egy kicsit ha jobbra mentek a parton lassan mélyülő a tenger.
#2037762013-06-06 10:28:23 Válasz a #203775. hsz-ra
Igen most kaptunk egy nyári záport,de eddig sütött a nap,ez is elvonul és mehet a pancsolás.Ne legyetek ennyire pesszimisták egy kis eső miatt,itt nem állandó felhőtakaró van ,csak összejönnek a gomolyfelhők kicsit ramazurizni Jelenleg az erkélyen ülök olvasok+ egy kévé mellett fürdőruciban,szóval nincs hideg!Ahogy elillannak a felhők megyek a partra.
#2037772013-06-06 10:43:45 Válasz a #203765. hsz-ra
Szia Cápafagyi!
Mi néhány éve a Phyllisben voltunk, a Sarti Beach Hotel mögött van, egy út választja el tőle. Kellemes hely, a tulaj egy görög-magyar házaspár Zsuzsi és Theo. Van medencéje és gyerekjátszótér is A szobánk a tengerre nézett, gyönyörködhettünk aza Athosban is.
Kristi, Glamdring! Köszönöm a válaszokat. Ez a bungalós dolog jól hangzik.
A Phyllis-t nézegettem, csak nincsenek túl jó fotók róla és olyan kis lepukkant SZOT üdülő fílinget áraszt, de lehet hogy rosszul látom.
Nagyon nehéz választani.
#2037902013-06-06 13:25:59 Válasz a #203765. hsz-ra
Szia Cápafagyi!
Szerintem ha még nem foglaltál, válaszd a Sarti Beach H. Bungallóiból, egyet. Ideális kissráccal, van medence, önálló nagy terasz. Fsz-es a gyerek nyugodtan kimehet az udvarra, nem esik le a lépcsőn,stb. A strand kb 20 m napágyak fogyasztás ellenében, homokos és lassan mélyül a víz, nyugodtan pacsálhat a gyerek. Finom homokos a part. Előnye még, hogy ha du-án bementek szundizni és ott hagyod a törölköződet a hely akkor még a Tiéd marad.
Csak szóljatok a pincérnek, hogy vissza jöttök később. Mert mi nem szóltunk és már távcsővel keresgéltek bennünket a partról
Jó nyaralást.
Mi A Hanna Haus Ap-ba megyünk esetleg ismeri valaki? A Kalóztanya új helye a fsz-t.
Kristi köszi az infokat holnap indulunk és szombat reggel érkezünk!! mi a Dina apartmanban leszünk ez fentebb van a parttól medencés sétában nem lesz hiány mert ahogy néztem a központ ill a kikötő is elég messze van,de legalább nyugis lesz,bár a 13 éves lányom a sétálás miatt tutti nem ezt fogja gondolni!!
mindegyis ez
itthon szörnyű idő van állandóan esik és még a 20 fokot sem éri el a hőmérő,úgyhogy remélem kint jó idő lesz,mert nem igazán tettem el csak egy egy melegítőt a családnak!!!
tavaly 25fokban indult a busz ragyogo napsütéssel kombinálva idén lehet,hogy esőben és 18 fokban indulunk??
de akik itthon maradnak azoknak egy jó hír holnaptól már jobb időt mondanak!!!
hát akkor további jó nyaralást a kint lévőknek jó forumozást az ittoniaknak holnap reggel irány Sarti!!!
Jó utat Chelly!
Egyébként, nekem szinte az összes görög nyaralásom viharos-esős-hideg indulással kezdődött, de annál
jobb idő volt ott kinnt A tavalyi út Pargára volt talán az egyetlen kivétel. Amúgy mi mindig júniusban megyünk.
Jövő pénteken mi is megyünk:-)
Most jöttünk fel a partról,volt egy zuhé megint azt a napernyő alatt kivártuk:)
De azóta süt a nap,most kicsit jobban fúj a szél de szuper az idő.A tenger ma már nekem kimondottan kellemes volt!