Sziasztok,
Sajna elég rég jártam erre felé de most ismét Sarti és Sarti Beach apartman!
Itt voltunk 2010-ben és most is ide megyünk a főépületbe. Akit érdekel annak mondom, hogy ezek 4-fős 2-szobás apartmanok, emeletiek. Kisgyermekkel a bungik előnyösebbek mert nem kell lépcsőzni, előny a medence és a homokos part közelsége. A központ az 15-perc séta.
Továbbra is keresünk költségcsökkentés céljából 2 főt
Június 28-án indulunk, a keleti országrészből valószínűleg délután.
Toroniba megyünk, ami útbaesik, ott kiteszünk titeket, vagy Sartira is elviszünk. 6-án, szombaton indulunk haza, ott felveszünk titeket, ahol kitettünk
Szia T.Márta!Sajnos mi még nem vagyunk ott Sartin!De biztos,hogy sokan mennek most nyaralni,akiknek gyors és akadály mentes utat és élményekben gazdag nyaralást!
Sziasztok! Július 15.én indulunk busszal Sartira a Hotel Phyllisbe 21-28 év körüli fiatal társasággal és lenne éppenséggel 2-3 szabad hely a szobákban. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, írjon nekem!
Szia Chelly! Először is kellemes pihenést neked a kint léted alatt.Örülnék neki ha majd részletesen beszámolnál az apartmanról(emeleten vagy földszinten voltatok?-milyen minőségű a stúdió felszereltsége?mennyi idő a strand?-át lehet-e menni a tűzépen,hogy lerövidüljön az út a strandig?)mert mi is ott fogunk megszállni .köszi!