Sziasztok!
Ma befizettük a maradékot az Ibusznál
Egy gond van,bár ez csak nekem kisgyerekkel utazónak gond,hogy változott a gép indulása,5.30-ra.
Hááát eléggé be vagyok rezelve,hogy hogy fogjuk bírni.
Kedves BALÁZS BEA és kedves gyakorlott társak várom a jótanácsokat.
Az utazás gyerekekkel topikot kiolvastam.21 hónapos a bébi.
Elöre is köszönöm a bátoritást !
Sziasztok!
Ma befizettük a maradékot az Ibusznál
Egy gond van,bár ez csak nekem kisgyerekkel utazónak gond,hogy változott a gép indulása,5.30-ra.
Hááát eléggé be vagyok rezelve,hogy hogy fogjuk bírni.
Kedves BALÁZS BEA és kedves gyakorlott társak várom a jótanácsokat.
Az utazás gyerekekkel topikot kiolvastam.21 hónapos a bébi.
Elöre is köszönöm a bátoritást !
#2039212013-06-08 17:21:28 Válasz a #203917. hsz-ra
Szia Pusz!
Lehet, hogy elsőre ijesztő ez a korai indulás, de nem biztos, hogy rosszul jártok vele. Egy 21 hónapos gyerek azért még elég sokat alszik, s ha nem korán kelő típus, akár észre sem veszi, nem otthon van, csak alszik szépen a babakocsiban, majd az öletekben! Aztán mire magához tér, akár már le is szálltok. A babakocsit egészen a gépig lehet vinni, kiszálláskor visszakapjátok, s adott körülmények között erre szerintem mindenképpen szükség lesz. Gond akkor van, ha felkel és esetleg nyűgös, ilyenkor lehet próbálkozni egy vadonatúj játékkal, amit addig még csak nem is látott. Azzal egy ideig le lehet kötni a figyelmét.
Az Utazás gyerekkel topikban nemrég belinkeltem egy cikksorozatot, ami praktikus tanácsokat ad a kisgyerekkel való repüléshez, azt érdemes lenne elolvasnod. Mi ilyen korán még nem repültünk gyerekkel, de éjszaka már igen, amikor másfél éves volt, s emlékeim szerint nem volt gond, s ha nem is aludta végig az utat, szépen elvolt, nem zavarta az utastársakat. Jó még vinni színes ceruzát, füzetet, amibe rajzolhat, egy új mesekönyvet, kifestőt, nálunk ezek mindig beváltak. Csak semmi para, fő a nyaralás közös élménye, s legalább hamar odaértek, s előttetek egy egész nap Kefalónián! Remélem, hamarabb el tudjátok foglalni a szobát, de ha nem, majd alszotok a parton egy napernyő alatt... Mennyi időbe telik kijutnotok a reptérre? Mert ez nehezítheti meg a dolgot, hiszen nem könnyű nektek sem egész nap ébren maradni, ha előtte nem tudtátok kialudni magatokat. De az utazás izgalma - ha pozitívan fogjátok föl - sokat javíthat a helyzeten, szerintem ilyenkor nő az adrenalinszint is, ami segít átvészelni a dolgokat!
#2039222013-06-08 17:32:25 Válasz a #203881. hsz-ra
Szia Barca05!
Kefalóniában nem fogsz csalódni, ettől nem kell félni! A legjobb az, ha sok-sok képet nézegetsz a szóba jöhető szigetekről, úgy sokkal könnyebb a döntés. Rengeteg van itt a Hellaszon is, de az én honlapomon is találsz az említett szigetekről, ha az alábbi linkre kattintasz. És nagyon ajánlom még a Google Earth-t, ott már virtuálisan is beutazhatod a szigeteket, s garantáltan el akarsz majd menni az összesre! Na ezzel most jól megkönnyítettem a dolgodat, ugye?
Szia Bea
Igen,szerencsére sokat és sokáig alvó gyermekünk van,csak türelmetlen .Már a játékot,könyvet megvettem,még egy kifestőt is beszerzek a biztonság kedvéért.
Elolvastam a cikksorozatot is nagyon jó tanácsokat ad ő is,tetszett.
Az valóban jó,hogy így van egy egész napunk,az első ijedség után ez jutott eszembe.
Vasárnap már felutazunk,és van szállásunk a repülőtér közelében,
úgyhogy ezzel nem lesz gond.
Jól gondolod,az adrenalinszintem már most magasabb
Csak pozitívan,másképp nem is szabad,mert egyrészt nyaralni megyünk,másrészt a gyekőc is megérzi ha valami nem stimmel.
Remélem minden rendben lesz.
A Te honlapodat olvasgatom mostanában,csodálatos,nagy segítség mindenkinek,és egy élmény olvasni (nem csak a Kefalóniai beszámolót).
Köszönöm a bátorítást !
Enikő
#2039562013-06-09 08:48:43 Válasz a #203929. hsz-ra
Szia Kopter!
Szerdán beszéltem én is a travel service-vel.Akkor nekem is azt monda a pali ,hogy 12.20.
Tegnap meg az Ibuszos ügyintéző rögtön azzal kezdte,hogy változott a menetrend,talán pénteken jelezték nekik.A vissza út maradt.
Nem tudom,hogy most ki tudja jól,de nekem a héten még be kell menni az irodába és érdeklődök folyamatosan.
Szia Pusz ! Látod, beszél mindenki össze -vissza. Én szombaton 19 rakkor beszéltem a travel service irodával , és az ürge azt mondta a gépben 12.20 szerepel, de még változhat. Indulás elött 1 héttel még az indulási napot is megváltoztathatják. Amit ugye már idén 1x meg is tettek. Remélem nem nagyon fognak az indulási nappal variálni, mert nem mindegy a szabi. az időpont meg olymindegy, de én jobban örülnék a reggeli indulásnak.
#2040232013-06-10 08:53:55 Válasz a #203995. hsz-ra
Kopter!
Azért,hívd már fel,légyszives ma ,a ti irodátokat,ès kérdezd már meg a 17.-én induló + a ti idöpontotokban induló gép idöpontját a kiváncsiság kedvéért,no meg a biztonságért is.