Nei Pori igen. A piros felkiáltó jel mindenkinél ott van. És ha megbököd akkor tudod jelenteni a moderátornak a nem kívánatos bejegyzéseket. Ideje lenne a Nei Pori témához kapcsolódni és nem mindig a gerendába a szálkát keresni! Rengeteg ember azért keresi fel a fórumot mert a kirándulás előtt szeretne a fórumon tájékozódni az adott településről, árakról, tengerpartról és a környékbeli látnivalókról. Azért van a fórumon "Dumcsi" rovat kialakítva, hogy a nem témába tartozó beírások ott legyenek leírva. Így aki feljön ide zömébe Nei Poriról olvasson vagy tegyen fel kérdéseket. Jogosan vannak törölve az olyan beírások amik nem ide tartoznak. Ha te először mennél Nei Porira és feljössz elolvasni a településről mit írnak neked se tetszene ha oldalakon sérelmeket olvasgatnál mert nem ide való téma. Arra ismétlem ott a Dumcsi rovat....
De jó neked Gyula. Jó pihenést és érezd jól magad. Nekem még 19 majd 43 majd 85 nap van hátra az indulásokig. Most én irigykedek picit. Majd ha haza jöttél várom a beszámolót és egy kb-i tájékoztató árakat. Igaz 85 nap múlva Paraliára megyek de a megérkezés utáni napon 1 napra át megyük Nei Porira körülnézni...
De jó neked Gyula. Jó pihenést és érezd jól magad. Nekem még 19 majd 43 majd 85 nap van hátra az indulásokig. Most én irigykedek picit. Majd ha haza jöttél várom a beszámolót és egy kb-i tájékoztató árakat. Igaz 85 nap múlva Paraliára megyek de a megérkezés utáni napon 1 napra át megyük Nei Porira körülnézni...
Szia "unic"
Köszi a jó kívánságot. Ha egyszer megfogod látni Nei Pori-t biztos lehetsz benne, hogy meg fogod szeretni. Meg próbálok mindent pontosan "rögzíteni" és tájékoztatni a beszámolómban!
Üdv a "szellem"!
Monesz csak nálunk van rossz idő.Pont az előbb néztem az időjárást. Egész Görögországba 30 fok környékén van. A tenger és idő melegsége garantált. Szerintem Gyula más sütteti a ........ a parton. A meleg idő és víz közelébe.