#2042502013-06-12 14:38:14 Válasz a #204246. hsz-ra
Köszi,én is erre a kútra tippeltem csak bezavart,hogy írtak 8-10-15 km-t is.Nincs jelentősége...autó pálya kezdete,RT Petrol jegyezve.Köszi még egyszer az infót.
#2042712013-06-12 18:29:01 Válasz a #204263. hsz-ra
............... Elnézést rossz koordinátát illesztettem be! A Lapovoi OMW-t tényleg szinte mindenki ismeri(én is).
Erre voltam kíváncsi, ezt kérdezték tőlem....
Annyit tudtam nekik mondani, hogy van ott McDonald's, hotel, azt hiszem fagyizó..... és ,hogy sokan pihennek itt. Többen utaznak és valamiért itt akarnak pihenni, a helyre emlékszem, de a kútra nem. Ígértem, hogy utánajárok, de a benzin minőségéről nem tudnék hiteles infót adni nekik. Inkább megkérdezem, de nem hiszem, hogy gond lenne ezzel....DE! Megígértem, rákérdezek és amit ígérek azt megpróbálom betartani!
Nem 100%-ra mondom, de mintha egy NisPetrol lenne, ahogy emlékszem......,de náluk sem tankoltam, mert omw vagy mol kúton tankolok mindig + kaszinónál......szóval erről nincs tapasztalat......De..... most már engem is érdekel a dolog és kipróbálom,ha nem kapok addig infót, úgy is 2 hónap múlva mennek akiknek szükséges..... angelheartone úgy is azt írta, hogy az omw a legdrágábbak között van, igaz minőségére egyszer sem panaszkodtam.
Sziasztok, most olvastam a fenti cikknél, hogy a macedón kapuknál 2013-tól csak a saját pénzükkel lehet fizetni ! euroval nem !? szerintem ez nem valós, aki idén már erre járt kérem nyugtasson meg , köszi,
#2042802013-06-12 19:03:41 Válasz a #204275. hsz-ra
Én ugyan még nem voltam arra ebben az évben, de többen is megerősítették: papír eurót (nyilván nem nagy címletekben) elfogadnak, de denárban adnak vissza. A váltás elvileg jó árfolyamon történik, a határon levő speditőrökéhez hasonlóan.
Valóban arról volt szó tavaly ősszel, hogy csak denár vagy kártya, de ez már változott, győzött a józan ész.
DE valós!!! Papír euróssal tudsz fizetni, és denárban kapsz vissza... Vagy fizethetsz kártyával is...
De gondolom, ez a papír eurós fizetés ugyanúgy nem hivatalos, mint a korábbi fémpénzzel fizetés sem. Tehát, gyakorlatilag nem visszaszorították, hanem tovább fejlesztették a korrupciót. Ebből meg az következik, ha valakitől a papír eurót sem fogadják el, az megszívta.