Thesszalonikibe Kateriniből vonattal. Itt írom tavaly a vonatjegy 12 euro volt oda vissza. A fakultatív meg 10 euro! Az Olymposzra béreltek autot, vagy lehet motorral is el lehet jutni ezt nem tudom. kb 30-40 km a távolság. A Meteorák olyan 130 km. Nem tudom megy e helyi busz járat Kateriniből..... Jobban megúszátok ha befizettek fakultatívot. A kinti Lemonas toursnál például....
sziasztok! egy kis véleményt szeretnék kérni, a hotel porto del sol-ba akarunk menni, ez kint van a település szélén a kikötőnél, ha ott sétaltok nézzetek mar ra, és irjatok meg mi a véleményetek, most feltűnően jó aron van az appolon travelnél, és a gyerekek ingyenesek, érdekelne hogy milyen kívülről, és hogy merre lehet fürdeni, milyen messze van a bazar sor és a gyrosozók? köszi
#2044022013-06-14 08:57:03 Válasz a #204395. hsz-ra
Szia Bee! A sétálóutca O.Beachez közeli részén a kikötőnél van,elsétáltunk arra,tényleg szép alatta bár van,nívós,megéri.Tőle 200 m-re van egy nagy szupermarket,Best Price,volt A rvanatidis .A partrésze mert a kikötővel szemben van sok a halász -háló,inkább kb.100 m-re feljebb érdemes kifeküdni.Mi 10 napja jöttünk meg Paraliáról.Szép Napot!Rep
#2044522013-06-14 20:57:17 Válasz a #204363. hsz-ra
Szia
Lemonas utazási iroda Paralian:
Katarine irányából érkezve menj egészen a templomig, amikor meglátod a templomot, ott fordulj jobbra, és az első utcán ismét jobbra, kb 50 m és jobb oldalt lesz az iroda.
ha küldesz címet van kistérképem, mert ide nem tudom ,hogy kell felrakni
Azt szeretnem kerdezni, hogy van-e uj buszos+hajos fakultativ kirandulas Paraliarol?Skiathos-on tavaly voltam 2.szor, az iden szivesen mennek mashova.Elore is koszi!
#2044872013-06-15 14:17:13 Válasz a #204468. hsz-ra
Szia Kobra!
Koszi, de az iden nem valasztok mast, mert Paraliarol is van meg olyan kirandulas ahol nem voltam, vagy csak regen.Ha jol emlekszem van meg Evia-szigetre es Skopelosra is az Olimpios Travelnel, csak szeretnem ha megerositenek azok akik voltak mar, vagy nemsokara mennek.
Néha olvasom az élménybeszámolókat és a kérdéseket hajóutakról, kirándulásokról. Érdekelne, hogy ezekről a kirándulásokról tudtok egy honlapot ahol szemezgetni lehetne? Szórólapokat osztogatnak minden évben, de most jó lenne a nyaralás előtt tájékozódni és kinézni egy jó kis hajós kirándulást.
#2044892013-06-15 14:37:50 Válasz a #204487. hsz-ra
Szia Agib!
Hétfőn indulok Paraliára és szétnézek fakultatív ügyben. 26-a után jelentkezem.
(Nekem Siathos van tervbe véve, mert annyira gyönyörű és persze a nagy kedvenc Thesszaloniki. Mennék még jó pár helyre vissza, de se idő se pénz az egy hét alatt: Meteorák, Athén, Olympos, Dion. Delphoi a nagy vágyam ahol nem voltam még, de oda nem indítanak innen - azért utána nézek annak is. )
Július első felében már én is tudok majd infókat. Elhozok pár papírt amin hirdetnek. Lehet be is szkennelem. Árakat is igyekszem megjegyezni.
Hol van az új Super Market ahol jó árakat láttatok? Oda is elnézek vásárláskor.
#2045022013-06-15 17:39:10 Válasz a #204489. hsz-ra
Szia Krisztacska!
De joooo Neked! Nekem visszavan meg 2 es 1/2 honap, majd csak szeptember 6.an megyek 10 napra.Skiathos szerintem is nagyon gyonyoru!Nalam is a Meteorak 3.szorra, Thesszaloniki, Olympos, es meg 1 hajos kirandulas van tervbe.Elore is nagyon szepen koszonom ha korulnezel es tajekoztatsz minket! Jo nyaralast Neked es termeszetesen varjuk a beszamolodat!