Nagyon köszönöm!
Azt hittem sokkal drágább. Az írásban történő angollal nincs gond, csak a beszéddel Nagyjából értettem az oldalt.
És ebben az árban minden biztosítás benne van, ez szuper
Gondolom robogót meg lehet helyben is mindig bérelni Skala-ban.
Utasbiztosításban szeretném a segítségeteket kérni.Kisgyermekkel utazunk,ezért mindere próbálunk felkészülni:-)
Van valakinek ötlete,hogy hol érdemes kötni,illetve,hogy mire érdemes figyelni?
Nagyon köszönöm!
ezen nézd ez a legmegbízhatóbb és 10 napos az előrejelzés.
Ahogy nézem ott is jön a kánikula:). És az ottani 30 fok sokkal melegebb érzésre mint nálunk, úgyhogy ne aggódj
#2043212013-06-13 11:51:29 Válasz a #204314. hsz-ra
Szia!
Szerintem mindenképpen ismert biztosítót válassz! Allianz, ing, stb..
Ne az alap biztosítást, mert az általában nem tartalmaz jogorvoslatra és egyéb ilyen dolgokra fedezetet.
Sokszor ha történik valami, rengeteg olyan költség merül fel, amire nem is gondolnál ilyen a jogorvoslat, kinti segítség, más kárának a megtérítése)
Általában az alap után következő biztosítás már tartalmazza ezeket is.
Nem tudom mikor utaztok, de ha még nem most, érdemes várni kicsit.
Tavalyelőtt és tavaly az Allianznak nagyon kedvező akciója volt.
#2043732013-06-13 20:33:17 Válasz a #204371. hsz-ra
Szia Ákoska!
A videód azoknak is legalább olyan élvezetes, akik már voltak Kefalónián, erről biztosíthatlak! Gratulálok hozzá, remek lett, fantasztikus hangulata van! Köszönjük szépen!
Kefaloniai nyaralasunk alatt nem szeretnenk internet nelkul maradni. A hazai szolgaltatok roaming arai igen borsosak, arra gondoltam, kint veszek egy prepaid kartyat valamelyik gorog szolgaltatotol.
Sajnos meg az itthoni ajanlatok kozott, magyarul is nehez neha eligazodni,, nezve a harom gorog szolgaltato oldalat, kicsit belebonyolodtam, raadasul nemelyik oldal nincs is meg angolul csak gorogul.
Abban szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy melyik mobilos ceg mobilnetje lenne a legcelszerubb, az egy hetes ottletunk alatt, ha a kb. par szaz MB forgalomra lenne szukseg?
Ha esetleg valakinek van ebben tapasztalata, orommel vennenk.
#2043872013-06-14 00:32:20 Válasz a #204385. hsz-ra
Ha Skalaban fogsz megszállni, az apartmanokban van wi-fi, legalábbis a Hermesben biztosan. Egyébként a görögöknél elterjedt a nethasználat a kávézókban, szerintem ezért nem kell aggódnod. Van, ahol laptopot is adnak hozzá, a jelszó többnyire a pincértől kérhető, de valszeg az utcán sétálva jelszó nélkülit is találsz majd. Ja...ingyen természetesen!
#2044112013-06-14 10:11:56 Válasz a #204387. hsz-ra
Szia!
Látom te már úgy ismered a szigetet mint a tenyeredet.
Szeretném kérdezni, hogy szerinted robogóval teljesíthető-e a Skala-Argostoli -Skala táv több megállással? Strapabíróak vagyunk, csak úgy mégis?
Mondjuk megállások nélkül lassú, körültekintő tempóban mennyi idő alatt lehet Argostoliba érni robogóval?
Sziasztok!
Idén megyünk először Kefalóniára a Grand Tourssal Skalaba. Nem tudom eldönteni melyik fakultatívra lenne a legérdemesebb elmenni. Ezzel kapcsolatban szeretnék infot kérni Én Fiscardo, Ithaka és a BBQ-s hajókirándulások között vacillálok, de valószínű csak egy férne bele. Az utazási iroda által megadott info nem valami részletes. Jó lenne képeket nézni konkrétan mely helyeken lehet fürdeni és mennyi időre. Myrtos beach is érdekelne, de valóban jól értesültem, hogy hajókirándulást nem szerveznek oda? csak olyat láttam, hogy kisbusszal visznek el.
Előre is köszi
Sziasztok!
Még egy utolsó kérdés indulás elött
Argostoliban gondolom,hogy van pénzváltó.Szerintetek foglalkozik a mi kis forintunkkal,és ha igen akkor érdemes kint váltani?
Csak kissebb összegre gondoltam,ha esetleg minden itthonról vitt pénzt elköltenénk.
Köszönöm!