#2044332013-06-14 16:39:02 Válasz a #204429. hsz-ra
Szia!
Csak tanácsként: én mindig itthon váltok eurót. ( t.i. ez a legolcsóbb)
A várható kiadások+30% tartalék!
A tartalék az is marad. Soha semmilyen körülmények között nem nyúlok hozzá! Pl. ha orvosi ellátásra szorultok nem biztos, hogy a doki elfogadja a kötvényt, lehet kp. kéri a vizsgálat díját amit a biztosító majd később kifizet; másik esetünk kb. 18 éve volt még a MALÉV-val. Itthon rosszul állították ki a repjegyet; aznap ugyanis nem volt repülő Mallorcáról Pestre. Ott álltunk a reptéren a MALÉV-es telepített iroda zárva a pesti infón azt mondták biztosan mi néztük el az indulást(!!!!) nem segítettek! Ha nincs a tartalék nem tudtunk volna hazajönni, mert a Condorra túlfoglalások miatt, csak kp. adtak jegyet és azt is Frankfurtig. Szal, a tartalék mentette meg a helyzetet. Frankfurtból a MALÉV képviseletről már intéztek mindent, de idehaza még leordítottam a reptéri információsok fejét!!! Szal a tartalék az tartalék!!!
A kp. az mindig kp a kártyákat is használom de a kp az minden ajtót, lehetőséget nyit / teremt!
#2044572013-06-14 21:52:42 Válasz a #204387. hsz-ra
Szia,
Koszi a valaszt. Igazabol nem WiFi-s lehetoseg erdekel, hanem mobilnet.
A WiFi-t sajnos csak adott helyeken tudom hasznalni, nekem olyan kellene amit mindenhol (na jo, nem tudom milyen a sziget lefedettsege, szoval majdnem mindenhol) tudok hasznalni.
Udv,
/sza2
PS: szoval meg indig varom, hatha valaki tuna segiteni.
#2046412013-06-17 22:18:54 Válasz a #204634. hsz-ra
Ákoska!
Rajtam ne múljon, én is nyomtam egyet, sok sikert, szurkoljunk ki Neked valami helyezést
Nekem sem ízlett a pályázatuk, van véleményem is róla, 2 éve furán szaporodtak 2 ember szavazatai, indulás után pár perccel volt egy szép adag, mikor én még meg sem kaptam az értesítést, hogy indult Levelezgetés után az egyiktől levontak pár szavazatot, de a másiknak maradt, pedig a további hónapok alatt nem jött már rá annyi voks, mint abban az órában
Így is lett egy 3. helyezésem, úgy-hogy nem panaszkodom, és elégtétel volt az is, hogy az én fotóm került az akkori prosijukra, amiből nagyon szép következmények kerekedtek. Szó-szó, a webesük nem nagyon jeleskedett a visszaélések kezelésében, ez a facebookos szavazás talán jobban sül el!
Hajrá!!!!!!!!!!
Szia Kónyu!
Látom te már úgy ismered a szigetet mint a tenyeredet.
Szeretném kérdezni, hogy szerinted robogóval teljesíthető-e a Skala-Argostoli -Skala táv több megállással? Strapabíróak vagyunk, csak úgy mégis?
Az útvonal ki van táblázva? Mégiscsak a sziget fővárosa.
Mondjuk megállások nélkül lassú, körültekintő tempóban mennyi idő alatt lehet Argostoliba érni robogóval?