Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10036
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cecil49
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204577 Üzenet linkje2013-06-16 20:19:17 

gaby955 írta:
.Van e helyi piac ahol házi sajtot és joghurtot gyümölcsöt lehet venni és vannak e cukrászdák ahol finomabbnál finomabb sütik vannak mint Sartiban .Nagyon tetszik a fórum élvezettel olvasom a beszámolókat és nagyon várom az idei hazatérők friss információit is .

Szióka!

Nagyon jó cukrászdák vannak. Az egyik a legjobb girosossal, Georg-gal szemben, aztán van a templom mellett, meg nem messze a halbolttól. Nincsenek nagy távolságra egymástól.

Gabi

Nagyon köszönöm Gabi a férjem a nagy sütis és tavaly Marmarason nem igazán volt nagy választék és minden este hiányolta az adagját icon_razz.gif

# 10037
Evikkke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204620 Üzenet linkje2013-06-17 14:56:37 

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg nyaralt már valaki a Camping Enjoy Lichnos -ban ?
Július 6-án utazunk 13-an. Valami infó jó lenne. Köszönöm

# 10038
Dakar2
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204651 Üzenet linkje2013-06-18 10:04:03 

Sziasztok!

Aki tud segitsen a Sakis studió milyen messze van Pargától?
Milyen a felszereltsége?
Milyen a Zachatúas apartman?
Mennyire van közel Pargához, és milyen a felszereltsége?
Nagyon köszönöm előre is a segitséget.

# 10039
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204660 Üzenet linkje2013-06-18 12:15:24 

opi064 írta:
A holnap indulóknak:

3X Parga után: Sakis, ajánlja mindeki, idén kipróbáltuk. Az ár versenyképes, a barátságos kiszolgálás aranyos, de a borjúszték amit ettem gyakorlatilag elgághatatlanul rágós volt, az adag sem volt olyan nagy, mint amire felkészültem a hsz.-ek alapján. Azért csak próbáljátok ki, nem rossz, csak én többet vártam. Amit én ajánlanék: A Zorbas taverna a középső strand utáni parti sétányon (a kikötő felé indulva) a "copfos behívogatós" mellett ( aki nem érti, majd megérti, mit mondok, ha ott lesz). A fetával töltött biftekit próbáljátok ki, zseniális. Egy nagy ovális tányér tele lesz 1 adaggal.
Grill33: szinte mindenki ott gyrosozik, mi 3 éve a "Filippos"-hoz mentünk, az ár ugyanannyi, de a Grill33 gyrosa kicsit szárazabb, kevésbé szaftos. Alapból tányéron,. villával adják. A centrumtól a kicsi Krio strand ( vagy a Bakas) felé indulva abban az Y elágban, ahol a Balthazár kajálda van BALRA menjetek, kb 200 m múlva nagancssárga alapszínű vendéglátó ipari egység.

Jó nyaralást mindenkinek!! A Bakas utáni olajligetes hegy tetején a St. Helen templomba tessék felmászni (Bakastól kb. 3/4 órás túra), ki lesz táblázva. A kilátás a városra pazar. Fényképészeknek: délelótt menjetek, mert du. szembenapos!!

Theia! Remélem meggyógyultál! A folyótorkolatos képeket feldobhatnád valahová! Én majd felteszem a Glikis, szurdokos Acheronos képeket, csak jelenleg behalt a Picasám, még nem jöttem rá a bajára...

Szia Opi!
Köszi szépen, már meggyógyultam, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért hál'istennek. icon_biggrin.gif
De akkor eléggé félelmetes volt, rosszabbul is járhattam volna.
Sajnos ilyen repkedő nyári vírusok bárhol és bármikor előfordulhatnak. icon_sad.gif

A beszámolómon dolgozom, remélem,napokon belül kész lesz, utána intézem a képeket is. icon_smile.gif
Nem vagyok egy számítógépzseni, de azt hiszem megoldom majd a Picasa-zást. icon_redface.gif Teszek majd fel mindenről képeket, a torkolatról és a forrásvidékről is. icon_smile.gif

# 10040
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204661 Üzenet linkje2013-06-18 12:25:04 

dakar2 írta:
Sziasztok!

Aki tud segitsen a Sakis studió milyen messze van Pargától?
Milyen a felszereltsége?
Milyen a Zachatúas apartman?
Mennyire van közel Pargához, és milyen a felszereltsége?
Nagyon köszönöm előre is a segitséget.

Szia Dakar2!

Bár már elcsépelt, de ha itt a fórum alján használod a keresőt, akkor sok mindent lehet találni mindkét apartmanról. icon_smile.gif
Gondolom, átlagosan felszerelt görög apartmanok lehetnek, minden evőeszközből, tányérból,pohárból annyi, ahány személyes, fenyőágyak és bútorok, éjjeliszekrény,fésülködőasztal,kis rezsó, hűtő.
A Sakis szép kertben fekszik, de viszont messze van a várostól és mindennap hegyet kell mászni, hogy eljuss a városba....
A Zacharias közelebb van a városhoz, én azt választanám. icon_smile.gif

# 10041
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204670 Üzenet linkje2013-06-18 16:56:37 

Evikkke írta:
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg nyaralt már valaki a Camping Enjoy Lichnos -ban ?
Július 6-án utazunk 13-an. Valami infó jó lenne. Köszönöm

2010-ben mikor Pargára készültünk, akkor mi is szemeztünk vele, de végül nem ezt választottuk. Ám jártunk Lichnoson, és ha már ott voltunk akkor bemerészkedtünk a camping területére. Amit kívülről megállapítottunk, hogy van saját kis boltja, a (közös) vizesblokkja elég kulturált. A sátor és lakókocsi beállások árnyékosak. Mi akkor ott örültünk, hogy nem oda mentünk. De csak azért, mert nagyon jó szállást találtunk. icon_wink.gif

# 10042
Gaillard
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204677 Üzenet linkje2013-06-18 21:00:12 

Nekünk tavaly sajnos nem sikerült olyan helyet találnunk Pargan, ahol aktuális görög pop zenei slágerek hallhatóak lettek volna és esetleg még táncolni is lehetett volna rájuk.
Esetleg valakinek van erre egy jó tippe, hogy hol érdemes ilyen dolgokat keresni a környéken?

Egy Giorgos Mazonakis koncertet hirdettek tavaly július közepén, de az sem a településen lehetett.
Aki mostanában járt arra felé estleg nem látott plakátokat most július elején sorra kerülő koncertek kapcsán?

Az alábbi linkeken lévő hasonló zenékre gondolok.
Szerintem Európa egyik legjobb könnyű zenei ipara van az országban, de a görög nyelv miatt kevésbé terjednek el a jobbnál jobb produkciók.

http://www.youtube.com/watch?v=wWb_fdAqEAM

http://www.youtube.com/watch?v=zfcce7JJRu8

http://www.youtube.com/watch?v=rUBHWP1nMjg

http://www.youtube.com/watch?v=rY1CGzM_nW0

http://www.youtube.com/watch?v=3NCdMfp51qc

http://www.youtube.com/watch?v=JOk8L66utlE

http://www.youtube.com/watch?v=jAklr-GgRCQ

http://www.youtube.com/watch?v=Ou2c62SiHvU

http://www.youtube.com/watch?v=8KHPWU4kuhc

# 10043
Evikkke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204678 Üzenet linkje2013-06-18 21:24:09  Válasz a #204670. hsz-ra Előzmény #204670

Köszönöm a válaszod. Mi nem a sátras, lakókocsis részre megyünk, hanem a kétszintes apartman házba.
# 10044
Tolo2012
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204712 Üzenet linkje2013-06-19 13:07:49 

Sziasztok!Most jöttünk haza Párgárol,akinek van kérdése nyugodtan írjon!Szuper volt!
# 10045
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204714 Üzenet linkje2013-06-19 13:14:47  Re:

Evikkke írta:
Köszönöm a válaszod. Mi nem a sátras, lakókocsis részre megyünk, hanem a kétszintes apartman házba.

Mi is oda mentünk volna eredetileg. Csak azért nem írtam a belsőről, mert értelemszerűen, oda nem merészkedtünk be. Csak kívülről láttuk. icon_smile.gif
Esténként biztos uncsi hely, mert semmi nincs ott, viszont pont ez az előnye is tud lenni, mert csendes, nyugodt. Ám ha be akartok jutni esténként, vagy bármikor Pargára, akkor jármű kell, vagy a hegyen keresztül hosszú séta. icon_smile.gif

# 10046
Evikkke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204718 Üzenet linkje2013-06-19 13:37:48  Válasz a #204714. hsz-ra Előzmény #204714

Kocsival megyünk, tehát esténként mindig be fogunk menni a városba (vacsorázni biztos).
# 10047
Miheler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204754 Üzenet linkje2013-06-19 21:31:54 

En is a forumtarsaktol kaptam ajanlast szallas ugybe, de csak ajanlani tudom en is a Dokos hazat, etermet, uzletet....

Jo helyen van, jo az arra, kedves a tulaj es csaladja.

# 10048
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204775 Üzenet linkje2013-06-20 10:38:54 

Tolo2012 írta:
Sziasztok!Most jöttünk haza Párgárol,akinek van kérdése nyugodtan írjon!Szuper volt!

Szúnyogokkal mi a helyzet? (Csak nagy vonalakban. kevés van, átlagos, vagy az átlagosnál több)

# 10049
PMesi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204779 Üzenet linkje2013-06-20 11:22:24 

Tolo2012 írta:

Szia!
A tej, kenyér, zsemle, finompékáruk, gyümölcs, felvágottak áraira lennék kiváncsi.
Megírnád, hogy kb. mennyibe kerülnek ezen termékek?

Milyen a tengervíz hőmérséklete?

Köszönöm!
Nagyon örülök, hogy nagyon jól éreztétek magatokat! icon_smile.gif

# 10050
PMesi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#204780 Üzenet linkje2013-06-20 11:31:15  Válasz a #204775. hsz-ra Előzmény #204775

Szia MaciG!
Bizonyára már a ti kezetekben ott van az utasinfo. icon_biggrin.gif
Vasárnap találkozunk és irány Parga!

Addig is nagyon jó készülődést!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 669 670 671 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu