Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20185 Üzenet linkje2007-02-08 19:24:25 

Szia Bea!
Szeretném megkérdezni,hogy elmennénk Skiathosra,de a hajóig megtudnánk oldani az odautat.Van e erre lehetõség?Hogy csak a hajóútra fizessünk be?
Köszi
Szió
Katus

# 242
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20187 Üzenet linkje2007-02-08 19:37:41 

Na ez jó kérdés volt ezen Én is gondolkodtam, hogy lehetséges-e?
Pedig nem szokásom a gondolkozás mert izomlázat kap az agyam icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 243
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20194 Üzenet linkje2007-02-08 20:27:08 

Hihihi!
Szia Zeusz!
Szerintem is jó kérdés,mert tavaly mikor Makriról indultunk egy rozzant járgánnyal,elég húzósnak tünt az út.Meg olcsóbb is lenne egyénileg a kikötõbe jutni.Ha jól emlékszem24 euro/fõ a busz.7 személyes az autónk nagyjából 7-en ennyibõl oda is jutunk.168 euro helyett.icon_smile.gif))Nem mindegy....Inkább a sörre icon_wink.gif icon_wink.gif
Szió
Katus

# 244
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20220 Üzenet linkje2007-02-09 19:21:21 

Sziasztok!

Háát, ez tényleg jó kérdés!! Fakultatív út kapcsán biztos, hogy együtt oldható meg a kettõ. Azt viszont nem tudom, hogy hogyan jött ki a 24 euro/fõ csak a buszra. Ez valami járatos buszjegy volt? Nálunk, az irodával tavaly nyáron 35 euro/felnõtt, és 30 euró/gyerek volt az ár hajóval busszal együtt. Szerintem ez nagyon méltányos, ahhoz képest, hogy tényleg tartalmas program. És nem kell külön autókázni, eltévedni, stb, meg hajójegyet venni. De persze ez tényleg egyéni ízlés. Van aki nem szereti a csoportos programokat.

# 245
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20221 Üzenet linkje2007-02-09 21:02:36 

Szia Bea!
Az tényleg jó ár amit ti kínáltatok.Mi hárman két felnõtt és egy gyerek 145 euroért voltunk a szigeten.Nem luxus busszal!!! icon_wink.gif A járgány ára 24 euro/fõ volt,plussz a 24 euros hajóút.Azt számoltuk hogy ha heten megyünk akkor azért nem kevés összeget spórolnánk meg. Pontosan 168 eurot,azért az nem kis összeg.Ezért kíváncsiskodom,meg azért is mert volt aki egyénileg szállt fel a hajóra.Ha mód van rá,mi is ezt tesszük.
Remélem így is összejön,de majd kinnt visszatérünk rá.
Köszi
Katus

# 246
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20246 Üzenet linkje2007-02-11 13:01:44 

Szia Bea!
Bár gyorsan hozzátenném ez a részemrõl nem kicsinyesség,csak egy kis matek". icon_confused.gif Nem vagyunk problémás emberek/legalább is remélem, nem/!! icon_wink.gif Így is mindenképpen megérte a szigetre menni,hiszen egy felejthetetlen élmény volt. icon_razz.gif Szerintem az idén sem lesz ez másként.
Üdv
Katus

# 247
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20272 Üzenet linkje2007-02-11 21:57:02 

Szia Katus!

Volosból biztosan van hajójárat a szigetre, de a pontos részleteket nem ismerem. Ezért én csak gondolom, ha a benzinköltséget, az autópályadíjat, és a hajójegyet összeadod, akkor az nem jön ki kevesebbre, mint 30-35 euró. De az is lehet, hogy tévedek. Az autós utasok ritkán tartanak velünk a fakultatív programokra, de ez alól Skiathos mindig kivétel volt. Oda legalább az egész heti csoport eljött minden héten. Magánútról nem tudok (de ettõl még lehetett persze) Az ami 100%-ban biztos, hogy arra a hajóra, amivel mi megyünk, csak a velünk busszal érkezõ utasok szállnak fel Amaliapoliban, vagy Achilioban.

# 248
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20459 Üzenet linkje2007-02-15 13:17:00 

Szeretettel üdvözlök mindenkit a fórumon!

Egy rövidke kérdésem lenne: idén aug 7-én megyünk Neo Poriba a Neckermann-al. A ZEFYROS apartmanban lesz a szállásunk. Ki tud róla valamit, esetleg volt-e már ott? Köszönöm, Laci

# 249
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20460 Üzenet linkje2007-02-15 14:24:16 

Szia Laci!

Amennyire emlékszem ez a ház ( a képek alapján) Nei Pori déli részén van, az újabbik felén!
Közelebbit nem igazán tudok róla, csak hogy csendes nyugodt a környék, és valóban lépten nyomon van még taverna is! A szobák felszereltsége sztem egész jó, igaz ez mind igényfüggõ is!

# 250
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20461 Üzenet linkje2007-02-15 14:44:35  Nei Pori - Zefyros apartman hotel

# 251
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20462 Üzenet linkje2007-02-15 14:48:41 

Ez a ház nem az Aranyház környékén van?
# 252
FINÁNC
Aktív fórumos
Aktív fórumos
100 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20464 Üzenet linkje2007-02-15 16:43:34 

Köszönöm a gyors választ és képet. Van egy N.Pori térképem, az Anett tours oldaláról vettem le. Agica, ha valóban az Aranyház környékén van, akkor nem lehet 80 méterre a parttól (ezt írja a Necker. prospektus). Habár nem lehetnek ott nagy távolságok. Autóval megyünk és a parkolás miatt is érdekel a környék. Egyébként nem lehet olyan régi ez az épület. Yassou: Laci
# 253
Agica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20477 Üzenet linkje2007-02-16 09:33:20 

Ami azt illeti Nei Poriban sztem abszolute nincsenek távolságok! Ha nem tévedek a partól 80 m kb a 2. sarkot (tenger felõl)jelentheti, de az sem lehet több 2 percnél!
Ami a parkolást illeti, apartman elõtt az utcán lehet szinte mindenhol parkolni. A közbiztonság nagyon jó, így nem kell félni hogy feltörik az éj leple alatt! ( amúgy mi is autóval voltunk!)
Ami pedig egész Nei Porit illeti, sztem max 10-12 éves lehet a legidõsebb ház is! icon_smile.gif
Ha még érdekel vmi kérdezz nyugodtan! icon_smile.gif

# 254
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20478 Üzenet linkje2007-02-16 09:41:48  Nei Pori tebgerpartja

# 255
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20482 Üzenet linkje2007-02-16 11:47:23 

Nei Porit 1980-ban kezdték el építeni. Kárpótlási jegyekért kaphatták a görögök a telkeket, és kimondottan turisztikai-idegenforgalmi célú épületeket (tavernákat, apartmanházakat, stb) lehetett csak ezekre építeni. Ezért van az, hogy nem találni régi házakat, épületeket. Ezidáig a környezõ városokban élõ görögök egyik kedvenc üdülõhelye volt, csupán az utóbbi években válik egyre felkapottabbá turisztikai szempontból. Elsõsorban kelet-európaiak (fõként románok, szerbek, lengyelek, szlovákok és magyarok) látogatják. A település már a fejlõdés útjára lépett, folyamatosan nõnek ki a földbõl az új apartmanházak, hotelek, szépülnek a parkok, de a legvonzóbb mégis a széles, homokos tengerpartja, és a földrajzi elhelyezkedése. Innen Közép-Görögország számos nevezetessége a legkisebb fáradtság árán felfedezhetõ.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu