Szerbiában mi a helyzet a Duna partján, mostanság?
Többeket is érdekelne bizonyára. Legfőképpen azokat, akik a jövő héten indulnak. Várható-e valahol lezárás, vagy egyéb akadály az áradás miatt?
Erről mik a hírek nálatok?
Sziasztok,
leírnám ide részletesen, hogy hogyan kell magunkat az utaslistába betenni, itt nem offolok vele, és többen jelezték, hogy nem megy nekik.
Tehát:
Először is, a Hellasz.hu főoldalán kell lenni, és ott belépni - ezt muszáj, enélkül nem megy.
A fenti cimsorban a következő füleket találjuk így, ebben a sorrendben:
No, ezek közül az utazás fülre kell menni, és az alatt még három lehetőséget találunk: naptár utazólista beírás szálláskereső. Itt adja magát, hogy a beírást válasszuk, és ott meg tudjuk adni mettől-meddig és hová fogunk utazni.
#2038972013-06-08 10:10:09 Válasz a #203892. hsz-ra
Eddi a tájékoztatók szerint, nem kell aggódni az árviz miatt.Nincs tervben útlezárás.Hétvége-hét elején itt is tetözik a Duna.Majd irok még helyzetjelentést!
Szerbiaban csak az esoviz elvezetese okozott gubancot. A Duna meg birja a strapat . http://www.subotica.com/vesti/.....15704.html
Ez a napokban irodott cikk Szabadkarol. Igaz, hogy szerbul van de a kepek mindent elmondanak.
Mi a fenyőtű, kedves fórumozók!
A piros felkiáltójel csak egyeseknél van kitéve?! Mi ez ha nem "fórum rasszizmus?!"
Köztudott a nem kezdő fórumozók körében is: A piros felkiáltójel minden bejegyzésnél megtalálható mindenki számára...
neipori írta:
Aki a másik számára sértő mottót ír, Ő ellene nem lehet tenni, aki pedig leírja az érzéseit, azt törölni kell?!
Köszönöm.
Ki számára sértő a mottó? Azok az emberek számára akik megérdemlik. Ki érdemli meg? Ki tudja. De egy biztos: "Akinek nem inge nem veszi magára" Aki magára veszi az valószínűleg ismeretlenül is magára ismer...
OFF
Helló myloo!
Számomra egyáltalán nem sértő a mottód, csak kissé irritáló. Hiszen nemcsak az "ismeretlen ismerősöket", hanem önmagadat és családodat is bele számítottad. Ez viszont rájuk már igen sértő lehet. Tisztelettel: egy volt fórumos
Soha nem értettem, mi a baj azzal mottóval; árulja már el valaki! Örül neki a szerző, hogy csak három oldalról van körülvéve bizonyos emberekkel. Szíve joga, ha nem zavarja, hogy szépekkel, okosakkal és jókkal is csak három oldalról van körülvéve. Mit kell ezen ennyit rugózni, meg egyáltalán... Itt valami súlyos kommunikációs zavar áll fenn fennforgásilag... Talán használ egy kis jó zene (örökzöld):
#2040302013-06-10 09:29:50 Válasz a #203983. hsz-ra
Kedves h.apci!
Osztom véleményed. Nem gondolnám, hogy bárki számára sértő az az idézet amit aláírásként használok. Véleményem szerint aki elolvassa az érti, hogy a szerző, illetve én mire gondoltam, főként a mai világban. Nem gondoltam volna, hogy bárki ezen így " felháborodik" főleg azért mivel több éve ez van nekem kitéve. De ez miatt magyarázkodni nem akarok, nem is fogok. Az, hogy a család dolgot is belekeverte a fórum társ illetve, hogy pont egy ilyen dologba kötött bele, én már csak mosolyogtam rajta.
Most volt a tévében egy riport a magyar turistákról. Arról, hogy milyenek vagyunk, hogyan viselkedünk külföldön. Nézte valaki?
Állítólag mi mindenhol spajzolunk, kolbászos, felvágottas szendvics mindig van nálunk, szeretjük lopni a törülközőket, kisebbségi komplexusunk van, rosszul öltözködünk, és egy-egy adott helyzetben nem találjuk fel magunkat.
Azért akárhogy is, van benne némi igazság, nem?
De nem mi vagyunk a topilista élén, állítólag az angolok sokkal rossazbbak nálunk.
Senki ne vegye sertesnek, de gondolom, hogy mi szerbek rosszabbak vagyunk, lopunk, turelmetlenkedunk, nem tisztelunk masokat, szemetelunk, cirkuszolunk....
#2049442013-06-22 20:41:18 Válasz a #204942. hsz-ra
Wucy, hidd el, hogy ezekben a tulajdonságokban mi sem szenvedünk hiányt- természetesen tisztelet a kivételnek.
Tény, hogy minden ország népe között vannak jó és rosszabb turisták is.