SziaPMesi!Mi mindennap vettünk fél kilós szezámmagos kenyeret az 90 cent volt.Apéksütemények árai 2 euró körül vannak,nem olcsó de én rájöttem hogy nem érdemes átszámolgatni az eurót.Gyümölcsöt mi a piacon vettünk a boltokban 3szor drágább volt.Kopasz barackot vettünk a legtöbbet az 1 euró volt.Paradicsomot és paprikát is ott érdemes venni.Piac hétfőn és pénteken van a taxiállomásnál.Felvágottakat nem vettünk itthonról vittünk szalámikat
#2048922013-06-21 17:37:09 Válasz a #204844. hsz-ra
Nem a készülék a lényeg hanem belevaló lap,én mindig VAPE -t veszek.Ugyanis ha egy szúnyog is van a szobába akkor tuti hogy nem alszok! A víz szerintem azóta már melegedett, de a strandok vize is eltérő. Aleghidegebb a vár másik oldalán levő volt.De mire megmásztuk a várat már jól is esett!
Meg tudnád írni nekem milyen elektromos riasztót használsz? Mert én már 2-t kipróbáltam, de egyik se ért valami sokat...
A víz az elméletileg majdnem 25 fokos amit én kicsit kétlek, de majd látjuk. [/quote]
Szia MaciG!
A szobában én is elektromos lapkást szoktam használni, mert engem is imádnak a szúnyogok. De én mindjárt kettőt szoktam vinni, bizti ami bizti.
A teraszra pedig, ha este kiülünk, akkor spirál füstölőt szoktam beizzítani, és lerakom lábhoz, mert onnan úgyis felfelé száll a füst, viszont így a lábam is védve van. Én a magam részéről a Raid-et szoktam venni mindkét típusból.
Ja, és plusz van olyan stiftem is, mint egy dezodor (Authan márkájú), amivel a bőrünket tudjuk bekenni, ha megyünk sétálni. Nagyon jó állagú, mert nem ragad, és nem büdös, hanem még kellemes is az illata.
Szóval mindenre fel vagyok készülve.
Ezzel együtt tavaly és tavalyelőtt sem volt sok szúnyog Pargán amikor mi voltunk. Sőt, azt mondhatom, hogy alig-alig találkoztunk velük.
A víz pedig már bőven lehet annyi, hiszen mostanában ott is 35-36 fokok voltak, és a webkamera felvételein is látni, hogy bizony már szép számmal fürdőznek a városi strandon.
Most is ránéztem a webkamerára este 10 körül, és olyan jó volt látni, ahogy az éttermek előtt hömpölyögnek a népek a parti sétányon.
Hamarosan ti is ott "hömpölyögtök". Nagyon irigy vagyok (mert én már pontosan tudom miről maradok le), de azért nagyon nagyon jó nyaralást kívánok nektek, és minden most utazónak is.
Üdvözlet Mindenkinek innen, Pargáról (pontosabban a Taka Taka Mamból)!
Az idő szuper, nagyon meleg van, voltunk egy csomó helyen már, de holnapra is megvan a programunk!
Rengeteg kép készül, szóval lesz miből válogatni.
Hamarosan jelentkezünk bővebb infókkal is, mert már csak pár napunk van itt.
#2049602013-06-22 22:58:35 Válasz a #204959. hsz-ra
Sziasztok Aniferi!
Nem tudom mit ettetek a TakaTakaMam-ban, de a párom két éve emlegeti azt a kardhalat, amit ott evett. Nagyon bejött neki.
Mi is ott vacsiztunk először Pargán.
További élményekben gazdag nyaralást kívánok!!!
24.-én végre indulunk Pargára! ma voltam a részvételi jegyért,és egy dolgon azért felhúztam magam:ugyanaz az út,ha ma fizettem volna be kettőnknek 40.ezer forinttal olcsóbb!!!!!!!!!!repülős utaknál már megszoktuk hogy minél később érdemes foglalni,de a buszosnál mindig azt mondják gyorsan elfogynak a helyek! közben meg volt még egy csomó hely!!!!!
#2049632013-06-22 23:20:08 Válasz a #204962. hsz-ra
Ezen ne húzd fel magad Kriszti! Ez az amit nem lehet előre tudni. Ha meg azt mondaná neked valaki, hogy várj nyugodtan az utolsó napig, mert úgyis lesz hely, és a végén pofára esés lenne, akkor azon szerintem még jobban felhúznád magad.
De persze lehet, hogy ezt csak én gondolom így.
Itt vannak az én idei képeim is, igazából az Acheron folyó és a St. Helen templomból kínálkozó panoráma miatt teszem közzé (kedvcsinálásképp). Vanegy csomó "személyes" kép is, bocsi érte, nem volt kedvem szét válogatni őket